Hogyan nézzünk ki stílusosan nagyobb kiadások nélkül

897

Napjainkban fontos megtalálni saját, megismételhetetlen stílusunkat, amely nem csak teljesen tükrözni fogja az ember belső világát, de megfelelően összpontosítani fogja a környezet figyelmet is minden büszkeségre. Éppen ezért a világ vezető stylistjai egyhangúan állítják, hogy mielőtt nekilátnánk a saját és megismételhetetlen stílus kereséséhez, meg kell találni saját magunkat. Szintén érdemes emlékezni arra, hogy a stílusos megjelenés nem csak abból áll, hogy az ember tud öltözködni, hanem abból is, hogy tudja magát tartani és viselkedni tud a kiválasztott stílusnak megfelelően.

A divathölgyek többsége úgy tartja, hogy lehetetlen követni a divatos változó tendenciákat nagyobb pénzügyi kiadások nélkül. Ennek ellenére e vezető divat szakemberek állítják napjainkban, hogy ez közel sem így van.

Ahhoz, hogy jól nézzünk ki nem kötelező, hogy sok ruhánk legyen, elég, ha csak a legjobbak vannak meg.

Itt a lényeg – helyesen állni hozzá a ruhásszekrény alapvető fontosságú darabjainak kiválasztásához, mivel a divatos tendenciák többsége általában több szezonban dominál.  Például, a szűkített nadrágok, a ceruza szoknyák, vagy a nyílt mini nem adja fel vezető pozícióját már több éve.

Helyesen kiválasztott, minőségi ruhadarabokkal rendelkezve alap szekrényünkben, bármelyik lány nagyobb munka nélkül bármilyen helyzetben stílusosan és divatosan nézhet ki.

A legfontosabb szabály, amelyet érdemes követni egy új ruhadarab kiválasztásakor, ez a divat arany szabálya – a ruhának jól kell állnia. Figyelmesen nézzem  meg inden egyes részletet, ne csináljon spontán és meggondolatlan vásárlásokat. A stílusos ruhák még egy sajátossága  a sokoldalúságuk és az egyszerűségük, az összetett részletek hiánya.

Ahhoz, hogy egy nő stílusosan nézzen ki bármilyen helyzetben meg kell tanulni kiegészíteni az alap ruhadarabokat a cipők és kiegészítők segítségével. Egy új cipő, táska, stílusos sál képesek a felismerhetetlenségig átalakítani az átlagos hétköznapi megjelenést.

A cipő kiválasztásakor szintén nem érdemes elsietett döntéseket hozni. Egy jó, minőségi cipő sokáig fog szolgálni, ezért az alap, klasszikus modellek ha bőrből készültek. A jó cipők mindig kihangsúlyozzák az Ön egyediségét és sok éven át fognak szolgálni.  Ez nem jelenti azt, hogy minden egyes cipőnek a szekrényben minden képen drágának kell lennie, elég ha legalább egy van, amelyet bármilyen helyzetben fel lehet venni, legyen ez egy nagyvilági buli vagy egy éttermi vacsora.

Ez a szabály kiterjed a többi kiegészítőre is, a sálakra, a táskákra. Úgy tartják, hogy a fő táskának a női ruhás szekrényben minden képen bőrnek kell lennie, eléggé tágasnak és jól kombinálhatónak minden egyes ruhadarabbal az alap szekrényből.

Még egy tanács azoknak, akiknek nincs elehtsőgéük minden szezonban felújítani a ruhásszekrényüket. Minden egyes új ruhadarab kiválasztásához nagyon meggondoltan kell hozzáállni. És minden képen figyelembe kell venni a már meglévő ruhákat, mivel ezek sikeresen kombinálódni fognak az új elemekkel.

Érdemes több figyelmet fordítani a fülbevalókra és a nyakláncokra, mivel ezek a divatos kiegészítők nem csak jelentősen felfrissíthetik a megjelenést, hanem teljesen új meglátást is adhatnak neki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük