Hogyan néz ki a szexualitás a férfiak szemében

867

Нegyes nők sok időt és nagyon sok pénzt fordítanak a szépségükre. Szexisek akarnak lenni, de a külsejük csak a barátnőiknek tetszik, a férfiakat pedig eltaszítja! Miért történik ez így?

Kiderült, hogy mindenki a barátnőire és a divatos magazinokra orientálódott, azaz a nők szemszögéből értékelt magát, ez pedig nem helyes.

Egy nő tekintete  – ez egy gyűjtő tekintete, nempedig egy vadász tekintete.

Ez két teljesen különböző viselkedési típus, amelyet az evolúció évezredei formáltak meg. Én most elmondom a véleményemet erről, ti pedig hallgassátok meg. Lehetséges, hogy egyet fogtok érteni velem. És egyidejűleg  abbahagyjátok a butaságra pazarolni az időt. 

A nő a részletekre figyel, a férfi pedig – a sziluett szexualitására egészében véve!

Kezdjük a legelején.  Ahogy emlékezünk rá, a férfiak – vadászok. Ezért a látásuk teljesen másképpen működik, mint a női. Tovább látnak és főként az objektum kontúrjait értékelik. Meg kell látniuk a gazellát messziről, hogy odalopakodjanak és elkapják. Ezért egy férfi minden, amit értékelni fog első ránézésre rajtad – a kontúrok. Az alak vonalai, a hajad, a lábaid hossza és a csábító formák —ez az, ami a legelejétől vonzani fogja. A kontúr, nem pedig  a részletek! Nézz magadra 2-3 méter távolságról. Ha ilyen formában szép vagy, akkor szép vagy a férfiak számára. Ha nem nagyon – akkor dolgozz magadon.

Semmilyen rajz a körmökön, amelyet egy nő három órán át készíttetett a szalonban nem fogja növelni a férfiak számát körülötte. De azért a ők fel fognak figyelni ezekre a körmökre! Jajgatni és sikoltozni fognak nézegetve a körmeidet.  A nők nem vétkeznek, amikor hízelegnek neked. Teljesen őszinték. Hiszen a természetükből kifolyólag minden részletet megnéznek a leszedett szamócában vagy gombácskán. És ha mérges? A nők nem figyelnek oda egymás alakjaira és vonásaira.  Csodálják az új sálat, vagy az új rúzst, esetleg a körömlakkot. De a paradox az, hogy a férfiak ezekre a dolgokra szinte egyáltalán nem figyelnek oda!

Egy férfi figyelmének felkeltéséhez elég dolgozni a sziluetten. Nem muszáj felvenni egy „meztelen” harisnya ruhát. Egy nő egy gyűrött pólóban és egy feszes farmer nadrágban nagyon jól tud kinézni, ha szép a sziluettje. Ezért sok hölgy meglepődik: smink nélkül sétáltam a fitness klubból hazafelé, összekócolt hajjal, és ekkor találkoztam vele! Hogy lehet ez? Mindez a sziluett ereje.

Ezért, ha valamire időt és pénzt fordítunk, akkor kezdjük a nagy dolgokkal, ne pedig a kicsikkel. Az alakkal egészében véve, nem pedig a részletekkel. Ez nem jelenti azt, hogy egy férfi nem fogja észrevenni az ápolatlan körmöket. Valószínű, hogy észreveszi. Napjainkban minden normális ember manikűrt csinál. De csak azután fogja észrevenni, miután értékelte a magasságot, a súlyt, a melleket és a feneket. És semmilyen karácsonyfával a körmökön, új fülbevalóval vagy gyöngysorral, és három liter parfümmel nem lehet ezt kijavítani. Így áll a helyzet.

A férfiak odafigyelnek a szexuális és finom mozdulatokra!

A másik momentum, amelyet a nők nem vesznek figyelembe – az, hogy a férfiak értékelik a potenciális áldozat mozdulatait. Mi, nők, az objektumot csak csak statikusan értékeljük – a gombák és a kalászok nem mozognak! A férfiak azonban dinamika közben értékelnek! Nem valószínű, hogy jó zsákmány lesz egy gyönge és nagy állat. Ezért mindig oda kell figyelni a mozdulatok energetikusságára. Egy hölgy, aki  kacsázik a magas sarkúban, egy hölgy ,aki feszeng a kényelmetlen sozknyában, egy hölgy ,akit feldörzsölt a tanga ott lent…, egyáltalán nem szexis a férfiak számára. Bár, a barátnői számára szépség lehet. A következtetés egy. Szeretnél tetszeni a férfiaknak – ne csak a kinézetedet fend, hanem a testtartásodat, a járásodat és a graciózusságot is.

A szexualitás titka: A férfiak többsége semmit sem ért a divatban!

Az utolsó hiba, amelyet a nők elkövetnek – túlságosan követik a divatot. Nem érdemes ezt női butaságnak tartani. Összehasonlítani magukat a tökéletességgel – a nőknél ösztönös szinten zajlik. Ha a szomszédasszony ma talált egy finom almát, megette azt és nem halt meg, akkor figyelmesen nézd meg és te is keress egy olyat. A feladat  – megnézni és megtalálni. A keresés élvezete az emberi fejlődés folyamatából ered. Ezért imádjuk a vásárlásokat! És igen, mi gyűjtők vagyunk. A vadászat világában semmi sem változik. Az őz ahogyan őz volt, úgy az is marad, akaszthatsz rá bármilyen harangot.

A férfiak többségükben semmit sem értenek a divatból. Általában ehhez a szférához a nem hagyományos orientációjú férfiak és a bulizók értenek. Egy férfinak mindegy, hogy az új kollekcióból, vagy a régiből van a szoknyád. Ha kevés a pénzed, akkor ne költsd márkás holmikra. Ezekben csak azoknak a férfiaknak fogsz tetszeni, akik nem képezik a célközönségedet.

A következtetések egyszerűek. Ahhoz, hogy a férfiaknak tetszünk, ne pedig a nőknek:

  • messziről kell értékelni magunkat, nem rögződve meg a részleteken,
  • jó fizikai formában kell lenni, hogy vonzóak legyünk,
  • a divatos magazinok többségét pedig érdemes elégetni!

Egyes hölgyek, elolvasva ezt, azt fogkák mondani: és miért ő a vadász. Én vadász vagyok, nem pedig áldozat.  Egyet fogok érteni. De te is ért egyet velem abban, hogy akkor neked kell ismerned a  zsákmányod szokásait.

Mire fordítod a maximális figyelmet a külsődben?

Betöltés ... Betöltés ...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük