Hogyan menjünk férjhez egy igazi férfihoz

944

Egy népszerű  külföldi blogger és író Raquel Isabel de Alderette megosztotta édesapja tanításait, amelyek segítettek a lánynak megérteni, hogy milyen férfi képes őt valóban boldoggá tenni.

  1. Ne feledd, a férjegy ember, aki meg tud téged nevettetni.

Csodálatos, ha egy olyan férfival jársz, akivel jól érzed magad és vidám vagy. De inkább azzal kösd össze az életedet, aki a könnyekig megnevettet. Találkozgass olyan férfival, aki észreveszi, ha rosszul vagy. De csak akkor menj hozzá, ha képes mosolyt csalni az arcodra még akkor is, ha sírsz.

A világ — közel sem tökéletes hely. Bármennyire is szeretnélek megvédeni téged, valószínű, hogy az életed során ok fájdalmat fogsz tapasztalni. Gondoskodj arról, hogy az az ember, aki melletted lesz segítsen átvészelni neked ezt mosollyal. Az élet unalmas – találd meg azt, aki képes átalakítani a banális dolgokat érdekesekké.

  1. A hegek a kézen ékesítik a férfit.

A hegek a kézen kettőből egyet jelentenek: vagy azt, hogy tudja, hogyan kell kiállni magáért, vagy arany kezei vannak, amelyek  tudnak javítani és alkotni. A nőknek tetszenek a bársonyos gyöngéd kezek, de tudd, hogy a durva tenyér mindig jobb a puhánál.

A durva kezű férfi munkaszerető, céltudatos és kitartó: sokszor érezett fájdalmat, de időről időre visszatért a forrásához, hogy véghez vigye a dolgot. Az életben számtalan akadállyal fogsz találkozni, ezért ne menj hozzá ahhoz az emberhez, aki nem tud megbirkózni még egy kis  vízhólyaggal sem.

  1. Mielőtt még kimondanád, hogy «igen», nézd meg milyen, maikor dühös. Légy mellette, amikor félni fog, amikor aggódni fog és amikor megbetegszik. A stressz megváltoztatja az embert.

Egy stresszhelyzetben sokkal gyorsabban megismered annak az embernek a valódi természetét, akivel össze akarod kötni az életedet.  Ha van valami, ami mélyen kellemetlen neked, — menj el. Adhatsz egy férfinak ezer esélyt is, de soha sem fogod tudni megváltoztatni. Az emberek olyanok, amilyenek, és tulajdonságaikat nem lehet egyszerűen eltörölni vagy átírni.

Ha már most zavar vagy dühít valamelyik tulajdonsága, akkor hidd el, hogy nyolc év múlva utálni fogod ezt. Szeretheted őt a legjobban, de bele kell törődnöd abba, hogy egyes emberek  egyszerűen nem illenek egymáshoz.

  1. Bízz magadban.

Ha mellette nyugtalanul érzed magad,  nem érzed magad biztonságban, néha félsz – egyszerűen szedd össze a dolgaidat és menj el. Ne érezd magad hibásnak, ne keress kifogásokat, és ne félj megbántani más érzéseit. Jobb inkább valaki mással boldog lenni, mint egész életünkben félni.

  1. Ha a pénzt mindenek fölé helyezni, akkor egyszer nem marad hely a szívében a számodra.

Természetesen, egy dolog, amikor nem engedheti meg magának, hogy  drága ajándékokat ajándékozzon neked vagy minden hétvégén étterembe vigyen. De egészen más a helyzet, amikor elromlik a kedve minden egyes alkalommal, amikor megkéred, hogy vegyen neked egy csokoládét,  vagy valamilyen apróságot.

Győződj meg róla,hogy fontosabb vagy számára a megtömött pénztárcánál.

  1. Az emberek úgy viselkednek az állatokkal, mint a gyermekekkel.

Ha kitölti a dühé t a kutyán vagy a macskán – akkor nem egy úton járnak. Az engedetlen állatok sokkal kevesebb zajt csapnak, mint a legjólneveltebb gyermek. Természetesen, gyermekeik okosak és szépek lesznek, de zajosak is, s figyelmet fognak igényelni, sőt néha akár idegesítőek is lesznek.

A türelem  — egy ritka, de nagyon fontos tulajdonság. Ha nem képes megbocsátani egy kutyának,  akkor nem lesz jó apja a gyermekeiknek.

  1. Szeretnie kell téged minden másodpercben.

Te vagy az én kis hercegnőm és tökéletes vagy. Ha egy férfi ezt nem látja,  akkor sokat veszít, de te nem. Légy erős, tiszteld és szeresd magadat. Ha igyekszik arra késztetni téged, hogy megváltozz az akaratod ellenére, légy hajthatatlan. Úgy vagy csodálatos, ahogy vagy.
Fontos lépések egymás felé. Hogyan tegyük változatossá a kapcsolatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük