Hogyan lehet megismerkedni egy sikeres férfival? 

144 639

Talán minden egyes nő, aki szeretne megismerkedni egy férfival, arról álmodozik, hogy választottja ne csak szép és okoz legyen, ha sikeres ember is. De minden egyes ilyen herceg mindig más  férjetlen hölgyek állandó célpontjában van, akik szintén úgy vélik, hogy joguk van a nagy, igazi boldogságra. A legnagyobb szerencséje annak a jelöltnek lesz, aki képes lesz helyesen, és a lényeg – a megfelelő helyen  bemutatni plusszait.

KIVÁLÓAN NÉZNI Ki

Ahhoz, hogy megismerkedjen egy férfival a felsőbb körökből, Ön egyszerűen köteles ügyelni kinézetére, hogy mindig tökéletesen nézzen ki.  Ez a fő törvény a gyöngébbik nem valamennyi képviselője számára, aki szeretne megismerkedni álmai férfijával. Az esetek többségében a döntő szerepet az első tekintet tölti be, ebben a pillanatban  érti meg férfi, hogy vonzó-e a hölgy a számára, elkezd-e jobban verni a szíve  vagy közömbös marad.  Emellett, a romantikus kapcsolat kezdete után sincs jogában ellazulni, mivel, valószínű, hogy állandóan kísérgetni kellesz a különböző eseményekre és találkozókra. Tökéletesen nézni ki –  stílusos, szexis, de egyidejűleg eléggé szerény megjelenést jelent. Ezért azoknak a lányoknak, akik szeretnének megismerkedni egy jómódú férfival,  nem javasolt olyan mini szoknyákat viselni, melyek túlságosan felkeltik a figyelmet, vagy ruhákat, amelyek mély dekoltázzsal rendelkeznek, valamint túl sok kifejező kozmetikai szert használni.  Azaz érdemes távol tartaniuk magukat minden túlzottságtól. Jobb olyan ruházatot részesíteni előnyben, amelyek illik Önnek stílusában, és a természetes smink tekintetében, amely csak ki fogja hangsúlyozni a legjobb oldalait, nem pedig  rikoltozni róluk. Ami az ékszereket illeti,  meg lehet állni egy arany nyakláncon.

LEGYEN TÜRELMES

Mielőtt megismerkedne azzal „A férfival”, miden képen ki kellesz deríteni, hogy szereti tölteni a szabadidejét, milyen hobbit részesít előnyben.  Jó lesz tudni, hogy milyen típusú nőkkel társalgott közel előzőleg,és a továbbiakban ellenkezőleg viselkedni, mint ezek a típusok.  Azaz, egyszóval igyekezni kellesz elkerülni az előző pretendensek hibáit. A sikeres férfiak fokozatosan elkezdenek nem hinni a haszonra irányuló kapcsolatokban, megalapozottan arra vonatkozva, hogy minden nőt a pénz érdekel. Ezért megismerkedve egy sikeres férfival  —nagyon jó esély meggyőzni őt az ellenkezőkről.  Igyekezzen meglátni benne az önálló, érdekes embert, nem pedig csak egy zsák pénzt. Ne is kételkedjen benne, hogy ez sikerülni fog Önnek. Nagy pénzeket csak valóban önellátó, erős és különböző terveket építő emberek képesek megkeresni, akiknek fel kellett áldozniuk valamilyen sajátos, művészi tulajdonságaikat a vagyonuk megszerzéséhez.  A legjobb vonások ezekben az emberek mélyen el vannak rejtve. És, ha Ön elég türelmes lesz, hogy ne csak megismerkedjen egy férfival, hanem feltárja sajátosságait is, akkor élete végéig hálás lesz Önnek.
Következetesen, hogy ne csak egyszerűen megismerkedjen egy férfival, hanem meg is tetszedjen egy gazdag embernek, nem érdemes túlságosan nagy érdeklődést mutatni jövedelme és vagyona iránt. Például, ha közétkezési helyeken javasolt önállóan rendezni a számlát. Ily módon, választottja meggyőződhet arról, hogy  végre találkozott egy olyan önálló lánnyal, akinek nincs szüksége szponzorra. Természetesen, amikor találkozgatásaik komolyabb kapcsolatba alakulnak át, meg kellesz engedni a férfinak, hogy ő domináljon a pénzügyi téren is.  Ezért, mielőtt megismerkedne egy férfival, érdemes összegyűjteni egy kis pénzt,  hogy  a megfelelő benyomást tudja kelteni.

AZ ÉLET EGYSZERŰ ÖRÖMEI

Szintén érdemes meghívni a férfit egy olcsóbb étterembe, kávézóba, moziba vagy egy sétára a parkban, esetleg a város határain túl. Ez segíthet neki ismét átérezni az egyszerű emberi örömöket, amikor a pénz nem játszik semmilyen szerepet. De emellett emlékezni kell arra, hogy egy gazdag és erős embernek mindig meg kell magát mutatnia, mint férfi. Ezért nem tilos gondoskodást tanúsítani és elehetőséget adni, hogy óvja Önt.
Emellett, ahhoz, hogy felkeltse egy ilyen ember érdeklődését, meg kellesz mutatnia a természetét is. Valószínű, hogy előző párjai mindenbe belekötöttek. De Önnek meg kell mutatnia, hogy más tésztából gyúrták. De tetszését okosan kell demonstrálnia. Ellenkező esetben egyszerűen úgy fogja gondolni, hogy Ön egy átlagos hisztis nő, aki úgy döntött, hogy megismerkedik egy férfival, hogy játsszon az idegein. A business vezetésének folyamata úgy is nagy mennyiségű stresszes helyzetekkel jár. Ezért ilyen esetben, már az első lehetőségkor választ Ön helyett egy „puhább” természetű hölgyet.

Ahhoz, hogy sikeresen megismerkedjen egy férfival  a felső körökből,  intellektuális és szellemi téren fejlett hölgynek kellesz megmutatnia magát, akivel mindig meg lehet vitatni egy új könyvet vagy a holland művészet klasszikus festményét. Nincs annál rosszabb, amikor egy beszélgetés két-három elcsépelt téma megbeszélésére korlátozódik, amelyek nem térnek ki a közös ismerősök életének, a boltba és munkába járás keretein túlra. Igyekezzen állandóan bővíteni látóterét: ismerjen meg több gazdasági és politikai természetű hírt, vagy újdonságot a kulturális élet terén.
A kapcsolat sikeres kezdete esetében, amikor már sor került a debütáns romantikus randira, továbbra is folytatni kell a siker fejlesztését. Ezért könnyű szívvel el lehet fogadni még néhány kellemes meghívást a találkozásokra. És azután, hogy a férfi úgy fogja vélni, hogy Ön már „horogra akadt”, egymás után pár alkalommal el kell utasítani a rendimeghívásokat. Erre találni lehet valamilyen megfelelő okot. Természetesen, nagyon nehéz lesz megtenni egy ilyen lépést, de igyekezni kell erőt venni magán.  Ha pedig a találkozgatási szünet után a választottja megkérte a kezét, azt jelenti, hogy Ön helyesen tett, és a szenvedés nem volt hiábavaló. Ez azt jelenti, hogy komoly kapcsolatuk lesz. Valójában, a szebbik nem képviselői közül bárki képes meghódítani egy gazdag férfit, ha nagyon fogja ezt akarni és ha képes lesz áldozatokat hozni ennek érdekében.

A legjobb helyek egy gazdag férfival való megismerkedéshez 

Sok lány gondolkozik el – hol lehet megismerkedni egy férfival? Példaként fel lehet hozni néhány ilyen helyet.
— Nem titok, hogy a jómódú emberek szeretnek drága éttermekbe járni, a legjobb szállodák legdrágább szobáit veszik ki, a legdivatosabb pihenőhelyekre utaznak. Ezért, mielőtt elindulna egy ilyen helyre, megfelelően ki kell számolni pénzügyi lehetőségeit.
— Az utóbbi években az elita képviselőinek körében divatos lett a téli sportok űzése. Első sorban a síelésről van itt szó. De mielőtt elindulna az Alpokba, jobb gyakorolni ezt a sportot a hazai sípályákon, amelyek fokozatosan nyílnak meg számos orosz város mellett. És, őszintén szólva, ezeken könnyedén meg lehet lesz ismerkedni egy férfival – valamilyen regionális jelentőségű szimpatikus kapitalistával.  És lehetséges, hogy „a veréb a kézben, jobb lesz mint a sas az égben”, azaz egy milliárdos az Alpokban.
— Gazdaságosabb variációnak minősülnek a lóversenyek, a tenisz és golf turnék.

— Meg lehet ismerkedni egy gazdag férfival a munkahelyen is. Persze, ha Ön egy hatalmas cégnél dolgozik, s emellett jó beosztása van. Természetesen, sokan intenek óvatosságra a szolgálati románcok kapcsán, azzal magyarázva ezt, hogy kudarc esetén a hölgynek ott kellesz hagynia a munkahelyét. De aki nem kockázatat… Annál is inkább, hogy nem muszáj a helyi vezetőségre tenni a tétet.  Végtére is a társaság irodájába nap mint nap  érkeznek különböző partnerek, akiknek nagyon érdekes lehet az Ön egyáltalán nem üzleti ajánlata, melyet megtehet mindössze egy tekintettel vagy más testrészével. Tehát, megismerkedni egy férfival a munkahelyen – szintén érdekes döntés.
— A felsőbb körökbe tartozó férfiakkal meg lehet ismerkedni, ha drága autókkal kereskedő szalonban dolgozik. De ahhoz, hogy Önt felvegyék az eladó-konzultáns beosztásba egy hasonló helyen, jól kellesz beszélnie angolul, rendelkeznie kellesz valamennyi ismerettel a gépkocsik szférájában, és természetesen társalgási tapasztalattal is.
Mint látjuk, gyakorlatilag minden hölgynek, aki jól elő tudja magát adni, megfelelő látsákörrel és erős természettel rendelkezik, valamint tudja, hogy milyen helyeken kell ismerkedni, nagyon jó esélye van arra, hogy megismerkedjen egy gazdag férfival, aki boldoggá teszi Őt.

Egy igazi férfi jelei 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük