Hogyan lehet eltávolítani a ráncokat és a szem alatti táskákat

1 355

Ma egy olyan témát fogunk érinteni, amely aktuális országunk minden egyes nője számára – duzzadások és ráncok a szemek alatt. Sajnos, a gyors életritmus és az ökológia nyomot hagynak a nőr szépségén. Az epidermisz dehidratálódik, a bőr meglazul, az arc pedig duzzadttá válik. Hogyan lehet néhány perc alatt visszaadni az arcnak a frissességet – elmeséljük a bloggunkan.

Szem alatti táskákharcmódszerek

Gyakran vesz észre duzzadást az alsó szemhéjai alatt? Kipróbált már különböző lifting krémeket,  de a fáradság és a kialvatlanság árulkodó jelei mégis tudatnak magukról? Nagyon sok információt áttanulmányoztunk és előkészítettük azoknak a módszereknek a top-listáját, amelyek megbirkóznak ezzel a problémával.

Mindössze néhány tanács képes visszaadni az egykori rugalmasságot a bőrének, kinézetének pedig – a frissességet és a könnyedséget!

Több víza műfaj klasszikusa

Miért alakulnak ki táskák a szem alatt? Arról van szó, hogy a só visszatartja a folyadék kijutását a szervezetből. Érdemes több egyszerű ívóvizet fogyasztani, amely elő fogja segíteni a só és a toxinok kijutását. Egy javaslat – ne igyon sok vizet éjszakára, máskülönben a táskákat a szem alatt reggel nem fogja tudni lekerülni.

Megmentő hideg

Az erek összehúzódásának köszönhetően, amelyek biztosítják a hideget, a duzzadások a szemek alatt sokkal kisebbé válnak.

Hogyan lehet megszabadulni a ráncoktól és a duzzadásoktól? Hűtse le a fagyasztóban a kanalakat és helyezze a problémás területekre. Emellett használhat jégkockákat is (nem muszáj jeget használni, szintén lefagyaszthat teát vagy növényi főzeteket). Ide sorolhatjuk a hideg borogatásokat is.

Ha megszokta, hogy uborkát vagy burgonyát használ, akkor próbálja meg betenni ezeket a fagyasztóba egy kis időre. Ez jelentősen megerősíti az ilyen borogatások hasznos tulajdonságait. Arról van szó, hogy a hidegnek fantasztikus lifting hatása van, mivel elősegíti a vérkeringést, s ennek megfelelően, erősíti az oxigén áramlást a sejtekbe.

Lifting pakolások

A pakolások receptjei az otthoni körülmények közötti elkészítéshez nagyon egyszerűek. Vegyen egy bármilyen növényt, amely otthon nő Önnél, és vigye fel az arcára a kifacsart levét.

Fantasztikus tulajdonsággal rendelkezik az aloe. Ha összekeverjük az aloe levét az uborkáéval, szemlátomásra meg fog fiatalodni.

Még egy egyszerű pakolás – a tojásos. Vigye fel a fehérjét a szeme alá és hagyja ott 10 percre.

Kávét ivott? Ne siessen kidobni a zaccot. Keverje össze fehérjével  – és a kiváló megfiatalító és feszesítő pakolás készen is van!

Ránc elleni krém – nélkülözhetetlen segéd

Egy jó minőségű ránc elleni krém valóban képes csodákat tenni. Főként, ha Ön előtte csinált egy pakolást vagy hideg borogatást alkalmazott. Akkor a bőr sokkal jobban felszívja a hasznos komponenseket a kozmetikai szerből, a hatás pedig sokkal láthatóbb lesz.

Jobb az ilyen szert hűtőben tartani.

Concealert használ? A duzzadásokat el lehet rejteni, ha nem a szem alatti táskákra, hanem, hanem a határaikra viszi fel a szert.

Alvás! Alvás! Alvás!

A teljes értékű alvást semmire sem lehet lecserélni. Pihenés nélkül egyetlen nő sem tud vonzó, friss és fiatal lenni. Ha keresi a módszert arra, hogyan távolítsa el a ráncokat,  feküdjön le és jócskán aludja ki magát! Ezt követően nyugodtan vélheti, hogy az ügy fele már meg is van.

Rendszeres, napi 8-9 órás esetében a szem alatti táskák maguktól eltűnnek. Még egy nem kevésbé fontos dolog – a póz az ágyban. Ne aludjon arccal a párnának, máskülönben a ráncok az arcán reggel biztosítva vannak. A fiatalsághoz és a szépséghez jobb a háton aludni.

A szem körüli bőra legfinomabb

Önnek nem kellesz módszereket keresnie arra, hogyan lehet megszabadulni a homlokráncoktól, ha emlékezni fog a szem körüli bőr finomságára és óvatosan fog hozzáállni. Nem kell bőrradírokat használni,  széthúzni a bőrt, törölközővel dörzsölni a mosakodás után. Szintén javasolt megszabadulni a káros szokásoktól is.

Hogyan ápolja általában a szem körüli bőrt ?

Betöltés ... Betöltés ...

5 hozzászólás


 1. // Válasz

  köszönet a tanácsokért. De én egyenlőre a hideg borogatásokon kívül a duzzadások ellen semmi mást nem próbáltam. Használni lehet egyszerű teafiltereket – klasszul leveszik a duzzadásokat. Körül-belül 10 percig kell tartani, amíg fel nem melegszenek)


 2. // Válasz

  Ránc elleni krém nélkül mindezek a receptek értelmetlenek


 3. // Válasz

  egészséges alvás és egészséges szex – bárki istennő lesz!


 4. // Válasz

  én 26 éves vagyok, de már tele van ráncokkal az arcom a szemeim alatt(


 5. // Válasz

  én concealer maszkolom a kék foltokat és előre) nincs idő aludni(((

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük