Hogyan legyünk a tökéletesek a férfi szemekben 

946

Életünkben nagyon gyakran előfordulnak olyan helyzetek, amikor az első randi után a férfi eltűnik életünkből mindörökre. Egy ilyen szituáció után általában  a nő kérdésekkel töri folyamatosan a fejét, hiszen a randi előtt elment a szépségszalonba, tökéletesen nézett ki, szinte a „kimászott a bőréből” hogy megtetszen imádata objektumának, ő pedig nem értékelte az igyekezetét és eltűnt.  Miért?

Az adott esetben nem a kinézettel van a gond, hanem az első beszélgetés természetével és higgyék el, ha ez a csevegés nem túl jól sikerült, akkor inkább keressenek új objektumot, mivel az első randi nyoma sokáig megmarad.

De gondoljuk csak meg hogyan kell viselkedni az első randin úgy, hogy egy férfi újra és újra találkozni akarjon velünk.  Ha a hűtő állandóan bejegesedik, akkor ezzel a problémával könnyen meg lehet küzdeni,  házhoz hívva egy hűtőszerelőt. De hogyan érjük el, hogy az első randi tökéletes legyen?

Tehát, Ön elkészült, a frizurája, a manikürje és a pedikürje tökéletes, magára öltötte a legszebb ruháját és mindössze 15 perc múlva  találkozni kell  lovagjával.

  • Először is,semmilyen esetben se késsen el. Az egyik legtévesebb elképzelése a nőknek, hogy egy férfit meg kell váratni. Azzal, hogy időben megjelenik, nem csak pontosságát mutatja meg, hanem egyediségét is. És, ha a férfi meg lesz lepve  a pontosságával, akkor ebben az esetben egy könnyed mosollyal válaszolja azt, hogy Ön egyszerűen nem olyan mint mások. Ezekkel a szavakkal Önnek sikerül titokzatosságot kölcsönözni magának és ezzel még nagy érdeklődést kelt a férfi szemében.
  • Másodszor, ne feledkezzen meg a férfi kényeztetéséről az első randin, pontosabban: ne hagyja ki még a legkisebb pillanatokat sem arra, hogy bókoljon neki, ajándékozzon mosolyokat és őszintén nevessen viccein. Ne tartsa vissza magát, máskülönben a férfi kellemetlenül fogja magát érezni, ez pedig egyáltalán nem jó az első randin
  • Harmadszor,ne felejtsen el elmesélni a férfinak néhány olyan pontot, amellyel Ön különbözik másoktól. Mesélje el legnagyobb sikereit,  például, hogy mindössze 30 percre van szüksége, hogy elkészüljön a randira (bár ez nem igaz), de pontosítsa emellett, hogy a randi előkészületeire Önnek sokkal több ideje ment el – ez a kis trükk tetszeni fog a férfinak.

Íme a női viselkedés kisebb útmutatója a randin. És fontos emlékezni arra, hogy csak pozitív benyomásokat kell hagyni ahhoz, akár csak visszagondolva Önre a férfi máris mosolyogjon és újra és újra találkozni akarjon Önnel. Siker vár Önre. Higgyen magában és minden sikerülni fog.

Követve ezeket a javaslatokat, igazi  mágnessé válhatsz a férfiak számára 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük