HOGYAN LEGYEK SZÉP?

753

kak_bit_ledi

Lapozgatva a fényes magazinokat, nézegetve a páratlan szépségű  híres nőket,  akaratlanul is elkezdi az ember összehasonlítgatni őket magával. De az eredmény nem a te javadra válik. Miben is rejlik ezeknek a lányoknak és nőknek a tökéletessége? Hiszen mindig rajongók tömegével vannak körülvéve. Te pedig nem tudsz ezzel dicsekedni.

Itt minden nagyon egyszerű, de ezzel egyidejűleg nagyon nehéz sikert elérni a szépség terén. Egyszerű, azért mert szépségük titka az egyszerű szeretetben van – a saját maguk iránt táplált szeretetben. Ha egy nő, vagy egy lány szereti saját magát, akkor harmóniában él önmagával és tekintete mindig boldogságtól ragyog.  Megjegyezzük, hogy egyes sztárokat nem lehet szépségeknek nevezni, de mindig a legjobb formában vannak. Ez a szeretet eredménye. Ennek köszönhetően mindig jó formában tudnak lenni, hiszen a csodákat mi tesszük – ezt nagyon jól tudjuk.

De, bármilyen furcsán és kategórikusan is hangzzon, maga a szeretet itt nem elegendő. Hiszen a szépség – nem csupán a ragyogó szemek, hanem a sima egészséges haj, az ápolt arcbőr a formás alak. Ahhoz, hogy valaki ilyen külsőt érjen el, megfelelő szinten kell ápolnia magát, rendszeresen kell aktív sportokkal foglalkozni és helyesen kell táplálkozni. Irány a szépségszalon, a sport terem és a szakácskurzus. Ha akarod, elmehetsz pszichológushoz is. Tanuld meg szeretni magadat.

Természetesen, ebben a szépség iránt vívott harcban nem az utolsó helyen van az öltözék és az alatta elrejtett fehérnemű. A szép fehérneműt nagytételben nem gyakran vásárolják, de több rétegnyi ruha alatt van elrejtve, ami nem jelenti azt, hogy kevesebb figyelmet kell rá fordítani, mint a többi elemre. Hiszen nem hiába mondják, hogy egy szép nő mindenben szép kell, hogy legyen. Itt kivételnek nincs helye.

A szépség – nem több tonna kozmetikum, hanem az ember saját maga iránt táplált szeretete és az ápoltság. Ha szeretni fogod magad és ápolni tested, akkor eléred a kívánt eredményt és úgy fogol kinézni, mint a sztárok a magazinok főoldalán. A szép és magabiztos nőknek pedig minden ajtó nyitva áll!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük