Hogyan légy mindig különböző a számára?

774

Napról napra egyre nagyobb értékké válik az igazi szerelem. Egyre több ember teszi fel magának a kérdést,hogyan is találjon rá – és egyre kevesebben, hogyan is őrizze meg. Pedig ez is hatalmas munka. De akkor miért feledkeznek meg sokan erről? Tanács sok van, s ezeket megtalálni napjainkban nem okoz nagy gondot. Ma arra fogunk összpontosítani, hogy miért olyan fontos mindig különbözőnek lenni kedvesünk számára, és a lényeg, hogy hogyan is érjük el ezt.

Miért is fontos? Magad is tudsz válaszolni erre a kérdésre. A férfiak poligámok, különböző nőket akarnak. Ezért olyan fontos különböző megjelenéseket testesíteni meg! Ez valóban így van. De emellett ez még hihetetlenül érdekes is! Érdekes neked és férfid számára is. Hány pár törik össze napjainkban a félelmetes „létezés” szóban!  Akkor miért ne tegyünk még egy apró lépést boldogságunk felé? Hiszen egyformának lenni unalmas, változni pedig olyan egyszerű és  szórakoztató! Állítom, valóban el fogja nyerni a tetszésedet. De hogyan vigyük ezt véghez? Hogyan találjunk erre időt és erőt, amikor annyi teendőnk van? Hidd el, ez egyáltalán nem nehéz. Hiszen mindannyian valahol színésznők vagyunk, a változás pedig természetünkben van.

1 lépés.Nézz körül. Nem is semmit kitalálnod. Mennyi női arc néz rád a folyóiratok oldalairól, és mennyi érdekes személyiség van ismerőseid között! Bármi meg tud ihletni: ez megnézett film, valaki parfümjének illata, valaki véletlen gesztusa. A lényeg elkapni az ötletet, a megjelenést, a hangulatot, amely megtetszik neked,  illeni fog hozzád,  a második éneddé válik egy időre.

2 lépés.Öltsd magadra a megjelenést. Forgolódj a tükör előtt, érezd magad másnak, olyannak, aki lenni szerettél volna, és titokzatosnak és kissé arrogánsnak vagy kacérnak és csintalannak.   Melyik tekintet illik a megjelenésedhez? Melyik mosoly? Melyik gesztus, intonáció, arckifejezés? Mi az, ami tetszik neked?

3 lépés.Adjuk hozzá a részleteket. Most pedig a legérdekesebb! Kiválasztjuk a cipőt, a ruhát, a kiegészítőket és a sminket  (ha szükséges), amelyek feltárják, kiegészítik és sikeresen kihangsúlyozzák  a megjelenésedet. “Ez lehet egy könnyed karkötő és magas sarok, vagy vékony szálú fűző s kezéről a kesztyű ”, ahogy ez az egyik dalban hangzik el. Milyen terep a művészet számára! Csupán arra kell emlékezni, hogy minden megjelenésben természetesnek kell maradnod, jobb  egy kicsit visszatartani magad a szerepjátékban, mint túlzásba vinni az előadást. Lehet, hogy elég lesz, ha könnyed fürtöket csinálsz magadnak, vagy átfested a hajadat. Vagy felveszel egy ruhát tűsarkú cipővel, főként, ha korábban ez nem volt jellemző rád. De lehet, hogy kipróbálsz egy új parfümöt? Vegyél magadnak egy ismert márkájú illatot, akkor biztosan nem maradsz észrevétlen.

Válassz néhány sikeres szerepet, amelyek megtetszenek neked és párodnak is. Lehetséges, hogy új oldalaidról mutatkozol meg, amelyek mindeddig még saját magad számára is titokban voltak, és megjelenések egyes részletei talán hosszú időre veled maradnak.  Bármilyen esetben is, az ilyen  fajta sokszínűség minden képen segít titokzatosnak és és kiszámíthatatlannak maradni kedvesed számára!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük