Hogyan készítesz egy férfit arra, hogy rád gondoljon tanácsok egyedülállóknak és azoknak is, párkapcsolatban élnek

1 521

Mindegyik lány azt szeretné, ha szeretett párja csak az övé lenne, állandóan rá gondolna, teljesítené bármilyen kívánságát, hű maradna testben és lélekben is… Valóra váltani ezt az álmot nem olyan nehéz,  a lényeg – követni a szexológusok és a pszichológusok tanácsait. Legyen biztos benne, hogy nem csak Ön, hanem Ő is ajkain az Ön nevével fog elaludni és  felkelni.

Lényegét tekintve, a férfiak – vadászok. Szeretnek hódítani és bevehetetlen erődöket venni uralmuk alá, tehát nem lesz a legjobb taktika az Ön részéről, ha a fülére ül és állandóan a szeme előtt lézeng. Vegye kézbe magát, még akkor is, ha megőrül a férfiért. Keresse ő, ne pedig Ön a lehetőségeket a találkozásokra és beszélgetésekre, inkább ő próbálja meg felkelteni az Ön érdeklődését valami különlegessel. Egy férfinak éreznie kell, hogy Ön után kapnak a férfiak, hogy szerencsésnek tudhatja magát, mivel Ön felfigyelt rá, hogy még konkurencia képes.

Soha ne vegye fel a telefont az első kicsörgés után – ez nem illő egy egy tisztességes lánynak. Mutassa meg, hogy érdekes és telített élete van nélküle is – munka, hobbi, barátok, családtagok. Mindig fel kell, hogy legyen készülve a „Mivel foglalkozol most?” stílusú kérdésre, soha sem szabad azt válaszolni, hogy „SEMMIVEL!”. Mi az, hogy semmivel? Talán a szoba közepén ücsörög a földön, kikapcsolt televízió, zene, számítógép mellett és a hívására vár? Hiszen nem vált rögeszméjévé ez a férfi, és Ön nem olyan lány, aki ül és várja, hogy mikor veheti fel tőle a telefont a nap bármelyik időszakában.

Minden esetben is, el kell, hogy legyen foglalva valamivel – egy érdekes film vagy sorozat megtekintésével, egy új nyelv tanulásával vagy egy könyv olvasásával, esetleg vásárlással (még ha csak kenyérről és tejről is van szó). Talán épp kutyát sétáltat a parkban, egy kávézóban ül, az edzőteremben foglalkozik,  go-go táncot tanul, sorban áll az orvoshoz, készül a találkozóra a barátaival, stb… Egyszóval, sok minden van, amivel el lehet foglalva, és, ha ez nem is a leghasznosabb dolog – a srácnak nem muszáj errő tudnia.

De nem szabad megfeledkezni a flörtről sem. Ha hideg lesz, mint egy jégcsap, nem fogja felkelteni a férfi érdeklődését. Mérsékelten kedvesnek, barátságosnak és megközelíthetetlennek kell lenni. Flörtöljön és kicsit kacérkodjon a férfival. Azt kell gondolnia, hogy Ön egy könnyed, titokzatos, megfoghatatlan, üzleti, elfoglalt nő, akivel az embernek kedve van eltölteni az idejét.

Értékelje azt, amit a férfi tesz Önért. Sok lány elkezdi húzogatni a száját egy jellegtelen virágcsokor, meglepetés, ajándék láttán, amivel eltaszítja magától az erősebbik nem képviselőjét. Tanuljon meg köszönetet mondani a kis ajándékokért, hálálja meg tetteit, nevessen a viccein, és vonzódni fog önhöz.

Hogyan késztessünk egy férfit arra, hogy ránk gondoljon

  1. Váljon a férfi számára ne csak jó szeretővé, hanem baráttá is. Hallgassa azt, amit beszél, vigasztalja meg szavakkal a nehéz pillanatokban, igyekezzen átélni az összetett helyzeteket az életében (ha egyáltalán semmit sem ért a problémájából, akkor legalább hallgassa meg). Adjon neki tanácsot, de sohase mondja, hogy neki «Dehát én mondtam neked!».
  2. Ahhoz, hogy arra késztessen egy férfit, hogy Önre gondoljon, elég mindössze finom célzásokat hagyni az életében az Ön jelenlétéről. Elég véletlenszerűen otthagyni a hajgumiját vagy a hajtűjét a hálószobájában, a szájrúzsát vagy a fésűjét a polcon a folyosón. Megajándékozhatja egy különleges határidő naplóval, egy fantasztikus illatú parfümmel, egy mókás feliratú bögrével – és kész, nap mint nap használva az Ön ajándékát, öntudatlanul is Önre fog gondolni.
  3. Legyen kiszámíthatatlan és ne akaszkodjon rá. Ha minden nap elsőként hívja fel, elküld neki 100 üzenetet, akkor úgy fogja ezt felfogni, mintha ez így magától érthetődne.
  4. Hozzon létre okokat a féltékenységre, de ne komolyakat. Féltékenynek kell lennie Önre, de valójában oktalanul. Mondjuk Ön flörtölhet  egy kicsit a pincérrel, a pultossal, a taxisofőrrel vagy az eladóval, rámosolyoghat egy véletlen férfira, megjelenhet a küszöbön egy hatalmas csokor virággal, de azt mondhatja, hogy ez a barátnőjének lesz, akinek holnap születésnapja lesz.

Arra készteteni egy férfit, hogy ránk gondoljon a távolból

A távolság – egy megpróbáltatás bármelyik kapcsolatban. Azon párok többsége, akik szembesülnek a többszáz kilométeres távolsággal (vagy akár több ezer), elválnak, nem bírva ki a megpróbáltatást. Minden képpen adja oda neki a KINYOMTATOTT fényképét, hogy minden lehetőségnél Önre tudjon nézni. Nem lenne rossz, ha beletenné a táskájába a kendőjét, vagy más személyes tárgyát, amelyet előzetesen befújt kedvenc parfümjével. A meglepetés arra fogja késztetni, hogy Önre gondoljon.

A skype-videon beszélgetve, vegyen fel szexis öltözékeket. A beszélgetés előtt rakja rendbe magát, engedje szét a haját, hiszen a férfiak úgy szeretik a hossza hajú hölgyeket!  Kigondolhat egy szextelefonos vagy szexvideós játékot, hogy kicsit felizzítsa az érdeklődést. Küldjön reggelente párjának vidám sms-eket, amelyek biztos, hogy javítani fognak a hangulatán.

Ajándékozzon valami apróságot a párjának, amelyet ráakaszthat a kezére vagy a nyakára. Ránézve erre Önre fog gondolni és minél előbb látni szeretné majd.

Csináljon neki meglepetést – értesítés nélkül jelenjen meg abban a városban, hol most van. A meglepetésnek pozitív eredményűnek kell lennie, természetesen, ha nem az derül ki, hogy kedvesének a másik városban nem csak munkája, de más nője is van. Bár megtudni ezt, hasznos dolog lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük