Hogyan kell viselni a nude árnyalatú ruhákat?  

1 837

A gyöngédség megint divatban van. A stylist tanácsai a nőiesmegjelenés megteremtéséhez.

Úgy gondolja, hogy a nude árnyalat – unalmas és Ön ignorálja a divatos trendeket? Hát nem! Nude árnyalatból annyi van, amennyi árnyalata van a bőrnek (azaz nagyon, de nagyon sok). Ehhez tartozik a bézs szín valamennyi árnyalata, a természetestől a kifehérített árnyalatokig, és a megjelenések ezekben az árnyalatokban nagyon aktuálisak ebben a szezonban.

Észrevette, hogy milyen gyakran jelennek meg a nyilvánosságon nude árnyalatokban olyan hírességek, mint Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Bella Hadid és még sokan mások, és még a hercegnő is, Keith Middletton egyértelműen nem kedveli a csillogó színeket. És valóban, a nude árnyalatú ruhák segítenek nőiesen és romantikusan nézni ki, valamint, ha ízléssel vannak összeválogatva, ugyan úgy vonzzák a figyelmet, mint az élénkebb öltözékek.

A bézs ruhák finomságai

Azonban figyelembe kell venni, hogy a nude árnyalatok nem mindenkinek illenek. Ha olyan ruhát vesz fel, amely a megjelenését túlságosan fakóvá és kifejezetlenné teszi, akkor jobb, ha lemond erről a vásárlásról. Amikor úgy dönt, hogy új darabokat szerez be, vegye figyelembe a bőrtípusát és külseje általános színét. Például, a hideg típusúaknak illeni fognak a bézs árnyalatok egy kis szürkével.

Megtanuljuk viselni a nude árnyalatokat

A legorganikusabban az üzleti nude komplektek néznek ki (a szín miatt ezek a megjelenések nőiesebbé válnak, mint az irodai  munkában inkább megszokott szigorú kosztümök szürke, sötétkék vagy fekete színben), valamint  az estélyi ruhák csillogó anyagokból. Ezek a ruházatok különösen vonzóak a meztelen test illuziója miatt, amelyeket ezek az öltözetek hoznak létre.

Hogyan válasszuk ki a nude árnyalatú ruhákat és miként állítsuk össze egy szép komplektet:

  • válasszon a bőrénél néhány árnyalattal sötétebb vagy világosabb tónusú színt, máskülönben az emberek kiváncsian fogják nézegetni Önt és azon fognak gondolkozni, vajon fel van-e öltözve;
  • a nude árnyalatok nem érzik túlságosan jól magukat az élénkebb színekkel. Kombinálhat egy világos rózsaszín pólót vagy inget  fekete nadrággal, de az ilyen öltözék nagyon hétköznapian és laposan fog kinézni. Egy fekete táska a komplektben, amely teljesen nude színekből van összeállítva, csak akkor fog organikusan kinézni, ha a ruhában van legalább egy kis fekete szín  (például: fekete gombok, kiegészítők, stb). Emellett nem érdemes nude ruhadarabokat venni fel agresszív pirossal vagy a nemrég még divatos fuxiával kombinálva;
  • a nude árnyalatok  ugyan olyan tompított és vele kombinálható színeket követelnek: gyöngyház szürke, barna és mások;
  • jól néznek ki a nude árnyalatok kombinálva a denim és leopárd mintákkal;
  • a nude megjelenésben jól néznek ki nehéz szabású ruhák (amikor az élénk szín nem vonja el a figyelmet a megjelenés kivitelezésétől). Szintén jól néznek ki egy megjelenésben kombinálva a különböző faktúrák;
  • ha fél attól, hogy fakónak és sápadtnak fog kinézni a nude megjelenésben, adjon hozzá a szín szerint kontrasztos ékszereket. Például, kombinálja a világos-bézs szálló anyagból készült ruhát türkiz gyöngyökkel vagy fülbevalóval.

Még néhány tanács a nude árnyalatok rajongói számára:

  • természetesség mindenben. A nude megjelenéssel nem túlságosan organikusan fog kinézni egy komoly frizura vagy élénk smink. A manikűrben is jobb a nude árnyalatokat választani vagy egyszerűen átlátszó lakkot használni.
  • ne viseljen túlságosan testhez simuló ruhákat nude árnyalatokban. Először is, az ilyen ruha kihangsúlyozza az alak hiányosságait, másodszor pedig a «meztelen ruha» (és pontosan ilyen illúzóit hoz létre a túlságosan szexis ruha) jó a vörös szőnyegeken, de nem a mindennapi életben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük