Hogyan kell öltöznie egy nőnek, hogy felkeltse a férfi figyelmét?

823

 

Természetesen, igazán felkelteni egy férfi figyelmét az öltözék segítségével nem lehet: ehhez érdekes beszélgető partnernek kell lenni és mély belső világgal kell rendelkezni. De hogy alakítsuk úgy, hogy egy férfinak kedve legyen jobban megismerni Önt, hogy mint nő keltse fel az érdeklődését? Úgy tűnhetne, hogy ebben nincs semmi nehéz: minél rövidebb szoknya, minél magasabb sarok, minél nagyobb dekoltázs… De ez nem ilyen egyszerű!

A „könnyűvérű lány” megjelenés, természetesen felhívja a férfiak figyelmét – egy pillanatra, de valószínűtlen, hogy sikerül felkelteni valódi érdeklődését ezzel.

A férfiak többsége megjegyzi, hogy egy nő szexualitása nem annyira az öltözékében, mint valamilyen titokzatosság, intriga létrehozásában rejlik. Az a titokzatosság, amelynek meg kell lennie minden egyes nőben, rejtőzhet egy kicsit átlátszó testszínű ruhában, amely arra késztet egy férfit, hogy jobban megnézze Önt, találgatva: van-e ez alatt a ruha alatt fehérnemű? Az a megjelenés, amely egész este feszültségben tartja a férfit – biztos siker.

Úgy tűnhetne, hogy a legnőiesebb megjelenést a ruhák és a szoknyák kölcsönzik. Ez valóban így van, de a nadrágok segítségével is fel lehet hívni egy férfi figyelmét. Emellett fontos, hogy a nadrág megfelelő stílusú legyen. Maximálisan feszülnie kell az alakján,   főként a feneke és a combjai területén. Ezért, ha nadrágot vagy farmert választ a boltban, álljon meg azoknál, amelyekbe alig tud „belemászni”.

Szintén segít felizzítani a férfi fantáziát egy ing, de ajánlott, hogy maximálisan feszüljön az alakján. A megjelenés szexualitását fokozni lehet, kigombolva a felső gombot. Ez félig átlátszó blúz szintén nem valószínű, hogy közömbösen hagyja a férfit.

Válasszon lábbelit stabil sarkon, vagy tűsarkon, hogy maximálisan nőiesen nézzen ki. A sarok magassága nem lehet nagyobb 10-12 cm-nél, máskülönben Ön átváltozik a divatos szépségből egy „gólyalábas szörnyé”. Emlékezzen arra, hogy a férfiak és a nők elképzelése a női vonzóságról nem mindig egyforma, és néha egy ceruza szoknya csábítóbb, mint egy mini.

Ezek természetesen javaslatok, az egyebekben bízza magát az ízlésére és női intuiciójára. Emlékezzen rá, hogy minden férfi egyedi, és minden megjelenésnek megvan a saját ideje és a helye.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük