Hogyan kell helyesen sms-t írni egy férfinak

868

Gyakran előfordul, hogy elküldve egy sms-t egy férfinak, mi magunk hozzuk létre a feszültséget. Nem válaszol. Van nem elég jól válaszol az Ön számára. Ekkor elkezdünk ismét üzeneteket írni és áttérünk az emelt szintű hangnemre. Ma a bloggunk elmeséli, hogy hogyan és mikor kell sms-t írni a férfiaknak, és hogyan lehet élvezetet kapni ettől.

№1-es számú sms szabály: Megőrizni az intrikát

A férfiak – a természetből adódóan vadászok. Ezért egy nőnek nem kell megengednie magának a „rászállást” az üzenetekben. Így fenntartódik az ellenkező nem érdeklődése.

Nem érdemes minden egyes nap reggeltől elárasztani egy férfit sms üzenetekkel. Ez csak idegesíteni fogja, mivel lényegében véve ilyen esetben Ön magára vállalja a kezdeményezést a kapcsolatban és elvonja a figyelmét az ügyeiről. Előbb, vagy utóbb a férfi abbahagyja a válaszadást az Ön végtelen egytípusú üzeneteire.

Ez pedig aggodalmat és haragot fog kelteni Önben. És persze növelni fogja annak a valószínűségét, hogy Ön vádoló természetű üzeneteket fog írni.

Nem kell huszonöt értelmezést keresni az üzenetekben

Egyes üzeneteket, természetesen, fel lehet értékelni úgy, mint kétértelműeket.  Ez főként ránk, nőkre jellemző. Például, az „Ahogy akarod” kifejezést fel lehet fogni úgy, hogy a párja megbízik Önben és megadja a jogot a döntéshozatalra, vagy úgy is lehet értelmezni, mint a közömbösséget az adott dologban. Nos – érdemes megállni az első variáción. Egyszerűen meg kell tanulni nem húzni fel magunkat minden apróságon!

Az olyan egytagú üzenetek, mint a „Jól” vagy „Ok”  úgy hangzanak, mintha az üzenetküldő meg lenne sértődve vagy mérges lenne. De nem kell vitákat tartani sms-üzenetek formájában. Minden nézeteltérést jobb élőben megbeszélni

Nem kell fölöslegeset írni

«Találkozunk a szalonlátogatás után. Megcsináltatom a hajamat, azután pedig együtt elmegyünk vacsorázni. A manikűrösömnek új frizurája van!». Önnek úgy tűnik, hogy egy srácnak ez valóban olyan érdekes? Ó, mekkorát téved! Képzelje el, hogy el van havazva a munkahelyén, Ön pedig teljesen haszontalan információval tömi a fejét. Gondolkozzon el azon, hogy mit ír!

Ne haragudjon a várt reakció hiányára

Ha flörtölni vagy viccelni akart, a partnere pedig ignorálja az ön hangulatát vagy nem úgy válaszol, ahogy Ön szeretné, ne essen pánikba. Az sms-ek formátuma gyakran elrejti a kívánt felhozatalt. És az is lehet, hogy a humorérzékük is egyszerűen különbözik.

Adjon időt magának lehűlni

Ha Ön írt egy kedves kis sms-t, ő pedig hallgat, természetesen írni lehet neki egy más természetű üzenetet is: ha nem tetszik a kedvesség, lesz neked disznóság. Lehet, hogy legalább erre válaszolni fog? Lehet, hogy válaszol is. De nem biztos, hogy azonnal. Ön pedig, elküldve az sms-t, tíz perc múlva érkezni fog százszor  megbánni, hogy elküldte EZT. És végeredményként még a hibás is Ön lesz. Ezért edzeni kell a kitartást.

 Következtetések az sms-ekről a férfiaknak

Arról, hogy miért nem ír vissza, jobb a valós életben megkérdezni őt. Hiszen honnan lehet tudni, lehetséges, hogy a párja egyszerűen otthon hagyta a mobiltelefonját?

Hogyan zajlik az sms levelezése?

Betöltés ... Betöltés ...

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük