Hogyan ismerkedjen meg egy lány egy sráccal: 10 bevált tanács

877

A tétlenség nem a leggyorsabb út a kapcsolathoz. Ezek a tanácsok segítenek még a legfélénkebb lányoknak is kezdeményezni az ismerkedést és felhívni annak a srácnak a figyelmét, aki megtetszett.

A férfiakkal való ismerkedés passzív intézkedései

Még, ha azt is akarja, hogy a kezdeményezés a férfi részéről történjen, fel lehet őt erre finoman készíteni. Használja az alábbi tanácsokat, hogy növelje az megismerkedés valószínűségét.

Határozza meg a helyet

Megismerkedni a legkülönbözőbb körülmények között lehet, nem pedig csak bágyadtan átnyújtva egy koktélt a bárban. Próbálja meg először is megérteni, hogy milyen partnerre van szüksége, és már ebből kiindulva válassza ki a helyet. Szeretne találkozni egy intellektuális emberrel? Akkor menjen el egy kiállításra vagy előadásra. Egy sportolóról álmodozik? Vegye szemügyre azokat, akik edzőterembe járnak, akivel gyakran találkozik a futás közben.

Egyszerűen figyeljen oda azokra a helyekre, ahol gyakran megfordul. Valószínű, hogy ugyan ott van az a férfi, akivel közös érdeklődéseik vannak.

Nem lesz fölösleges elgondolkozni azokról a készségekről is, amelyeket régóta szeretett volna elsajátítani. A nyelv iskolákban, vagy DJ tanfolyamokon szintén elegndő alkalmas jelölt van.

A másik variáció — olyan helyeket keresni, ahol sok férfi gyűl össze, ahol Ön ki fog tudni tűnni. Például, látogasson el egy sportmérkőzésre, egy autó kiállításra vagy egyszerűen menjen el a szerszám részlegre a bevásárló központban. Biztosan nem fog figyelem nélkül maradni ott.

Legyen törzsvendég-lány

A bárokról és a kávézókról mégsem szabad megfeledkezni. De, ahelyett, hogy minden alkalommal egy új helyre látogat, próbáljon meg kiválasztani egyet és látogasson el oda rendszeresen. A megszokott, komfortos környezetben egyszerűbb megismerkedni egy új emberrel. A pultos öröme, amikor Ön megjelenik, biztosan össze fog gyűjteni minden tekintetet az Ön irányába.

Gyakrabban legyen egyedül

Ön elijeszti az ismeretleneket a barátnői kacagásával és főként a férfi-barátok megjelenésével. Gyakorolja az egyedül sétálgatást (vagy akár utazgatást is), a látogatásokat a kultúrális rendezvényekre vagy kávézóba.

Csak ne próbálja meg helyettesíteni az ideiglenes kommunikáció hiányát zenehallgatással fülhallgatóval a fülében vagy az okostelefonja folyamatos ellenőrizgetésével. Értesse meg a környezetével, hogy Ön egyedül van és nem várja a késésben lévő barátja megjelenését.

Ne legyen jégkirálynő

Ha szeretne megismerkedni valakivel, feledkezzen meg a hidegség maszkjáról és a közömbösségről. Ez inkább eltaszít, mint vonz. Azonban forgalomba hozni minden lehetséges mimikát szintén nem érdemes. Ahhoz, hogy kimutassa az érdeklődését, általában elég egy tekintet vagy egy könnyed mosoly.

Ügyeljen a külsejére

Ez nem jelenti azt, hogy gyorsan elő kell venni a ruhás szekrényéből a legrövidebb és legélénkebb ruháját. A kiáltó szexualitás inkább a lány elkeseredéséről tanúskodik és ízléstelenségéről, mint arról, hogy Ön készen áll egy normális kapcsolatra.

Jobb megtenni a tétet egy egyszerű, de stílusos döntésre az öltözékben és kiválasztani a helyes frizurát és sminket.

És érdemes-e elmondani, hogy jól nézni ki egy lánynak lehetőség szerint mindig és mindenhol kell? Az ápolt és rendezett külső – minimum az udvariasság jele magunk és a környezetünk iránt.

Aktív módszerek megismerkedni egy potenciális társsal

A teljes patriarchátus ideje már eltelt, a totális feminizmusé pedig még nem érkezett el. Ennek ellenére, egy lányt, aki kezdeményez egy kapcsolatban, napjainkban nem valószínű, hogy kövekkel dobálnak meg. A lent felajánlott listában – ötletek vannak az első lépéshez, amelyeket bátran megtehet minden egyes lány.

Alkalmazza a ravaszságot

Egyáltalán nem muszáj nyíltan kimutatnia az érdeklődését. Meg lehet ismerkedni a különböző csapdák segítségével is lehet. Például, oda lehet menni egy férfihoz a kávézóban és azt lehet mondani, hogy elveszített egy fogadást a barátnőjével és a fogadási feltételek alapján el kell, hogy kérje a telefonszámát. Vagy elmondani egy viccet, azután pedig megfordulni és elnézést kérni, mert azt gondoltak, hogy az ismerőse áll a háta mögött. ó

Természetesen, az ilyen módszer meghatározott színészi készségeket igényel. De a könnyű adrenalin löket garantált.

Kérjen segítséget

Fel lehet hívni egy férfi figyelmét a legártatlanabb módszerekkel is. Mint variáció, kérje meg, hogy magyarázza el az utat, érjen el valamit a legfelsőbb polcról a boltban vagy egyszerűen tartsa meg az ajtót.

A lényeg — ne váljon problémás lánnyá, akinek állandóan egy erős férfi segítségére van szüksége. Közel sem mindenkinek tetszik a megmentő apuka szerepe.

Tegyen fel egy kérdést a férfinak

A férfiak nem kevésbé szeretik a figyelmet, mint a nők. Főként, ha ez a figyelem hízeleg a nézetüknek és az intellektusuknak. Használja ki ezt a kis gyöngeséget, hogy elnyerjen egy ismeretlen fiút. Például, forduljon egy szakmai kérdéssel egy szimpatikus kollégájához vagy kérjen meg egy ismeretlen fiút, hogy magyarázzon el egy gramatikai szabályt a nyelvi kurzuson.

Bókoljon

Mindenkinek tetszik, mikor dicsérik. A férfiak sem kivételek ez alól. Eközben nem kötelező dicsérő énekeket énekelni a külsejükről vagy a férfiasságukról. Megdicsérheti egy ismeretlen férfi felszólalását egy konferencián vagy rendezvényen. Vagy esetleg odamehet a parkban egy szimpatikus fiatalemberhez és bókolhat a négylábú barátjának.

A saját kutya szintén nem rossz ötlet: az állatokra jellemző, hogy könnyen közelebb hozzák az ismeretlen embereket.

Nyíltan jelentse ki az érdeklődését

Megunta a szerepjátékokat és azt, hogy várja, hogy a sültgalamb a szájába repüljön? Egyszerűen mondja meg annak az embernek, aki megtetszett Önnek, hogy érdekes az Ön számára. A másik variáció— menjen oda egy ismeretlenhez a kávézóban és kérdezze meg, hogy odaülhet-e hozzá az asztalhoz.

Valaki azt fogja mondani, hogy a férfi akar a vadász lenni, és neki nincs szüksége „könnyű zsákmányra”. Valaki azt, hogy az ilyen viselkedés megijeszthet és eltaszíthat. De a kérdés a következő: szeretne-e Ön zsákmány lenni és egy olyan férfi mellett tartózkodni, aki nem fogadja el a női kezdeményezést?

kezdeményezés egy férfival való ismerkedés közben – a modern lányok normális tendenciája

Az igazság az, hogy a férfiak, ugyan úgy, mint a nők, különbözőek és különböző dolgokra vágynak. De a férfiak, ugyan úgy, mint a nők, gyakran hasonlóak: szintén félnek attól, hogy elutasítják őket és szintén arról álmodoznak, hogy életükben megjelenjen egy új, érdekes ember. Csodálatos dolog, amikor két magányos ember kívánsága egyforma, de nem annyira fontos az, hogy ki teszi meg az első lépést és ki kezdeményez.

Hogyan viszonyul a női kezdeményezéshez az ismerkedés közben?

Betöltés ... Betöltés ...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük