Hogyan hozzuk vissza a formánkat a terhesség után? Titkok a Victoria’s Secret modelljeitől

903

A terhesség — nem csak egy új élet a világra történő megjelenésének csodálatos várakozása, a gyermekszoba berendezése és a kisbaba nevének a kiválasztása. A nők a kilenc hónap folyamán nyomon követik a változásokat a külsejükben és nap mint nap keresik a válaszokat a kérdésre: hogyan lehet megőrizni a szépséget ebben a különleges időszakban? A Victoria’s Secret angyalai pontosan tudják, hogyan kell helyesen ápolni magunkat, hiszen tökéletes formában tartani a testet – az ő munkájuk.  Cikkünk hőse a szülés után nem sokkal már kilépett a pódiumra,  fotózásokon vett részt és egyszerűen csodálatosan nézett ki. Hogyan sikerült neki megőrizni az „angyali” külsőt? Olvassák az anyagunkban!

A szabály, amelyet feltétlenül követtek a modellek: emlékezni arra, ami a legfontosabb a feszes formák utáni futásban – az egészségi állapot. Ha a súlyt kell leadni – csak helyesen táplálkozva, ha ápolni kell a bőrt – akkor csak a finom hatású veszélytelen szerek segítségével. A terhesség közben a hormonális háttér a nőknél megváltozik és ez megmutatkozik a test állapotán is. Ahhoz, hogy minimálisra csökkentsük a tökéletlenségeket, fontos átnézni a táplálkozási rendet,  nem szabad megfeledkezni a fizikai megterhelésektől és minden nap ápolni kell a bőrt.

Alessandra Ambrosio karcsúságának titka

Alessandra alaposan ügyelt a számokra a mérlegen még akkor, amikor csak  készült a várandóságra. A lány a számára kényelmes súlyban esett teherbe, mivel helyesen táplálkozott és odafigyelt a sportterhelésekre, Ennek köszönhetően Ambrosio a szülés után nagyon gyorsan formába jött. A terhesség során Alessandra jógával foglalkozott.

A szülés után a modell nem számolt a kalóriákat, mivel ez negatív hatással lehetett volna az anyatej mennyiségére és minőségére, hanem azt nézte, hogy a szervezete megkapja a kellő mennyiségű zöldségeket, hasznos szénhidrátokat és fehérjéket (hal, szárnyas, tojásfehérje, pulyka). A citromlevet és a gyömbéres teát Alessandra azért itta, hogy megtisztítsa a szervezetét és növelje az immunitását. Emellett, ezek az italok elősegítik a súly csökkenését. A fizikai megterheléseket a szülés után a modell könnyű gyaloglással kezdte, az orvos jóváhagyása után pedig Alessandra elkezdett vizi sportokkal foglalkozni. A megterhelés fokozatosan nőtt attől függően, hogy mennyire állt készen rájuk a szervezete. A lány a terhessége során gondoskodott a bőréről és sok kókuszolajat használt, hogy növelje a bőre rugalmasságát és elkerülje a terhességi csíkokat.

Adriana Lima: a terhesség – nem akadály az ideális formák számára

Míg Alessandra Ambrosio szigorú étrendhez tartotta magát, Adriana Lima megvolt speciális diéták nélkül is: nem korlátozta a kalória bevitelt és evett mindent, amit csak akart, nem fosztva meg magát a sült krumpli, hamburger és édességek elfogyasztásának élvezetétől. A szülés után intenzív sportolásba kezdett ahhoz, hogy leadja a fölös testsúlyt és visszatérjen az egykori formájába. A diéta és az aktív sportolás ellenére a mérleg mutatója megállt egy helyen. Akkor a szupermodell úgy döntött, hogy egyszerűen ellazul és élvezni fogja az anyaságot.  Ilyen kényelmes állapotban Adriana végre elkezdett veszíteni a súlyából, bevonva a napirendjébe a boxolást és a minden napos kocogást. A modell megjegyzi: ahhoz, hogy formába jöjjünk, egysezrűen meg kell szabadulni a stressztől.

Miranda Kerr – a karcsúság titka

Miranda Kerr a szülés után azokat a fizikai megterheléseket választotta, amelyeket a saját ebédlőjében tudta végezni. Amíg a kisfia a földön játszott a játékaival, az anyuka mellette dolgozott azon, hogy formába hozza a testét. Miranda biztos benne, hogy ennek köszönhetően a kisfia is szeretni fogja a sportot, amikor nagyobb lesz.

A terhességi csíkok megelőzésének érdekében a lány természetes szereket használt csipkebogyó alapon a terhessége egész ideje alatt. Ez az olaj antioxidánsok, alapvető fontosságú zsírsavak forrása, nagyon jól táplálja a bőrt. A termék minimalizálja a nedvesség elvesztését, amely a hormonális egyensúly ingadozása miatt lép fel, és a környezet tényezőinek negatív befolyásait. A természetes szer használatának eredményeként a modellnek egyetlen terhességi csíkja sem volt. A  csipkebogyó olajat a szépség a terhesség után is használja, hiszen a sejtek szintjén fiatalítja a bőrt.

Doutzen Kroes lefogyott a kiegyensúlyozott táplálkozás és a sport miatt

Doutzen Kroes — az egészséges táplálkozás híve gyermekkorától fogva, ezért elkerülni a súly ingadozását a modell számára nem volt nehéz feladat. Az idősebbik fiúgyermeke, Fillen, és a fiatalabbik kislánya, Millena szülése után is Kroes azonnal nekilátott a sport megterhelésekhez. Doutzen anyatejjel szoptatta a gyermekeit és őgy véli, hogy ez a folyamat segített neki abban, hogy hamarabb megszabaduljon a fölösleges testsúlytól. Doutzennek nagyon szép haja van, de ez nem csak a jó genetikának köszönhető, hanem az alapos ápolásnak is. A terhesség közben nagyon nagy figyelemmel állt hozzá a samponok kiválasztásához.

Következtetések – hogyan őrizzük meg a formánkat a terhesség után?

Követve azokat az elveket, amelyeket a Victoria’s Secret angyalai a terhesség során, nem csak meg lehet őrzini a kiváló formát a szülés után, de akár sokkal jobban is ki lehet nézni. Alessandra, Adriana, Miranda és Doutzen megihletnek mindenkit a példájukkal. Váljon a terhessége élete csodálatos időszakának kezdetévé, a helyes ápolás pedig lehetővé teszi, hogy fantasztikusan nézzen ki.

Az Ön véleménye szerint mi a legjobb megoldás arra, hogy ismét formába jöjjünk a terhesség után?

Betöltés ... Betöltés ...

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük