Hogyan csináljunk belőle ászt, vagy legalább királyt

989

Ha elbeszélgetünk a nőkkel a férfiak ihletésének témájára, akkor a szebbik nem képviselőinek többsége arra a következtetésre jut, hogy – a férfi, borzasztóan lusta lény. Meg  tud ígérni mindent, amit csak el lehet képzelni, de az ígértek megvalósítására több hónap fog elmenni, míg mindent néhány óra alatt is el lehetett végezni. És nem arról van szó, hogy a férfinak nincs lehetősége megcsinálni a megígérteket, egyszerűen gyakran már néhány óra múlva megfeledkezik róla.

Azon nők számára, akik nem rendelkeznek bölcsességgel és tapasztalattal a férfiakkal való kommunikáció szférájában, ez okot képezhet a komoly viszályokhoz. De érdemes emlékezni arra, hogy egy férfi gyakran csinálja ezt azért, hogy bosszantsa a párját, de direkt, egyszerűen ilyennek teremtette a természet.
Néhány egyszerű szabály betartása segít, hogy megihlessünk egy férfit minden újra kezdeményezésre és ügyre,és felébresszük benne az optimizmust, az akaraterőt és az eltökéltséget.

Semmi kritika

A férfiak nem tűrik a kritikát, főként szeretett párjuk részéről, semmilyen körülmények között sem. A feleség kritizálásai azon a téren, hogy lusta, nem képes semmi jót tenni és annál is inkább, nem tudja betartani az ígéreteit, erős apátiás állapotba juttatják a férfit, ingerlékennyé, durvává válik. A negatív nyomás hatása alatt nem lesz olyan állapotban, hogy megcsinálja azt amit megígért, s emellett egyáltalán nem lesz semmilyen ösztönzése sem az új kezdeményezésekre és az új ötletek megvalósítására.

Mindig emlékezni kell egy nagyon fontos igazságra – ha már felhozzuk az elégedetlenségeink témáját a férfival történő beszélgetés során és ha már kritizáljuk is, semmilyen esetben ne tegyük ezt kivűlálló emberek jelenlétében. Egy férfi kritizálása más emberek előtt egysezrűen borzasztó következményekkel járhat. Hiszen ez egy komoly és erős ütés a férfi büszkesége számára, és lehet, hogy ezt soha sem bocsátja meg párjának.

Egy nőnek érdemes tartania magát a teljesen ellenkező taktikához – teljes bizalmat mutatni, hitet a férfi képességében, nem szabad zsugorinak lenni a dicséretek terén még a jelentéktelennek tűnő pozitív dolgokért is. Ebben az esetben a férfi biztosabb lesz tetteiben és állandóan tökéletesíteni akarja majd magát.

Kérje ki férje véleményét

Ahhoz, hogy egy férfi mindig biztos legyen erejében és lehetőségeiben, teljesen meg kell bízni benne. Ehhez érdemes betartani egy egysezrű szabályt – mindig kérje ki a véleményét minden kérdésben, főként ha ezek  kérdések mindkét fél érdekeire vonatkoznak. Ez  azért is fontos, mert a férfi jelentősebbnek fogja magát érezni, mivel szavának meghatározott súlya lesz párja életében.

Sikerülhet megismerkedni egy sikeres férfival és továbbra is motiválni a eredményekre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük