Hogyan bolondítsd magadba vagy az artritisz kezelése – módszer a szerelem megöléséhez

1 028

Kedves hölgyek! Én egy gyakorló pszichológus vagyok, és sokat tudok a kapcsolatok finomságairól,  nap mint nap érkeznek hozzám férfiak és nők is. És ügyfeleim mindegyike felteszi magának a kérdést, hogyan  érhető el a boldogság egy párkapcsolatban, hogyan legyünk önmagunk párunkkal… Ma elmesélem, hogy mit kell csinálni egy kapcsolatban, amely épp csak születik, és azokban az esetekben, amikor már régen együtt vagytok.

Bizonyára felkeltette mindenki érdeklődését a cikk elnevezése. Mi köze mindehhez az artritisz kezelésének? Fogalmazzunk úgy, hogy a beteg ízületek problémáját itt az egyik fél megbetegedésének  példájaként hoztam fel. Az adott kontextusban – a nő problémája.

Nos, nem fontos, hogy mióta vagytok együtt, az én fő gondolatom – mindig maradj titokzatos! Ez egy elcsépelt téma – nem fogok vitatkozni. De sok nő ugyan azt a hibát követi el.

Ha a kapcsolat a kezdeti stádiumban van, a lány úgy gondolja, hogy – önmagam leszek, nem érdemes annak teteni magamat, aki valójában nem is vagyok. Helyes felfogás. Teljesen megfelelő hozzáállás. De! Nem kell megosztani a partnernek még nem nevezhető féllel betegségeink minden apró részletét. Nem érdekes számára tudni, hogyan zajlik a térdfájdalmad kezelése, egyszerűen nem izgatja fel az ilyesmi. Gondolj csak bele – gondolatban már elképzeli, hogyan szeretkeztek, mennyire kíván téged, te pedig egy pezsgős és osztrigás vacsora közben arról mesélsz neki, hogy kenegeted a térdedet az artritisz elleni krémmel! Hát nem borzalmas?

Igen, ha érdekelsz egy férfit, őszinte és komoly szándékai vannak veled, el fog merülni abban, amit mesélsz neki. De! Gondold csak meg magad, próbálj a helyébe lépni. Ez felizgat? Nem? Akkor hagyd ezt a témát a barátnőddel töltött ebédre. És ő is megőriz a számodra  pár titkot ahhoz, hogy megszabadulj a gerinc sérvtől vagy valamilyen fertőzéstől… ohhhh mennyire érdekes is lesz!

A térdfájdalom kezelése, vagy a szerelem hajója összetört a háztartás kövében  

Vegyünk egy másik variációt – már régóta együtt vagytok. Együtt éltek, házasok vagytok, vagy el vagytok jegyezve. Tudod, hogy vágja az orrszőrét, látott téged mosatlan hajjal, lázasan, vagy gyomorbántalmak közben. Hagyjuk ezt. Legyen így, legyen úgy, hogy közel álltok egymáshoz. De! Légy szexis számára. Még akkor is, ha nem vagy kifestve, még akkor is, ha fáj a fejed, és egy hónapja nem volt nálatok szex. A csontfájdalmak kezelése – nem a legjobb téma a megvitatáshoz kedveseddel.

Ismét csak, anyukád, barátnőd, húgod, nővéred, munkahelyi kollégád – ezek a szabad fülek, ha annyira szeretnéd megosztani a tapasztalataidat egy új ízületi krém kipróbálásáról.

Remélem, világosan és érthetően eljuttattam hozzád meggyőződéseimet.

Az osteochondrosis kezelése – foglalkozz, dolgozz ne hallgass!

Mindannyian emberek vagyunk, mindannyian betegeskedünk és érezhetünk kellemetlenséget. Ha egyszer már szembesültél egy ilyen problémával, légy szíves, ne tedd ezt minden vacsora témájává.  Elég egyszer elmondani a férjednek, hogy fáj a hátad/lábad/kezed. Kész. Meg fogja hallani és tudni fogja. Ha szeret – gondoskodni fog rólad, elhozza neked a gyógyszereket vagy elvisz az orvoshoz.

Még valami. Ez egy kiváló módszer arra, hogy megismerd az igazi érzéseit. Ha az osteochondrosisod kezelése idejére készen áll felvállalni a házimunkát, hogy te ne erőltesd meg magad, akkor lesz még egy lehetőséged arra, hogy meggyőződjél róla – helyesen választottad ki életed párját. És épp ellenkezőleg is igaz – állj készen arra, hogy esetlegesen ignorálhatja az információt az egészségügyi problémáidról. Ekkor azonban, érdemes elgondolkozni azon, hogy szükséged van-e egy olyan partnerre, akire nem számíthatsz egy banális rosszullét esetében.

Az ízületek kezelésével foglalkozva, inkább csinálj magadból egy ártatlan bárányt, játsz vele egy férfias lovag és egy sebezhető hercegnő szerepjátékot. Gondoskodva rólad, ismét érezheti férfiasságának erejét és meggyőződhet róla, hogy a sors úgy akarja, hogy együtt legyetek, hiszen nem tudsz nélküle meglenni.

Itt a lényeg – finoman játszani, nem teteni magadat. Légy önmagad, de ne félj segítséget kérni.

Meggyőződésem, hogy  egy sezrető és méltő férfival vagy együtt. Kívánok nektek egyetértést, neked pedig női bölcsességet, neki – józan eszet és engedékenységet a mi kis női szeszélyeink vonatkozásában.

2 hozzászólás


  1. // Válasz

    az én férjem egy álompasi) én szeretek beteg lenni. Lányok. Annyira gondoskodik rólam, hogy aká kimenőnapot is kivesz a munkahelyén, hogy mellettem legyen) imádom!


    1. // Válasz

      úgy hangzik mint valamilyen kitalált dicsekvés…valószínű, hogy nem is férjezett!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük