Hogyan ápoljuk a bőrt az epilálás előtt és után

730

3256808

  1. Radírozás

Pár nappal a folyamat előtt alkalmazd kedvenc bőrradírodat tested valamennyi olyan részén, amelyet epilátorral akarsz kezelni. A fő feladat – eltávolítani a hámréteg felső szarurétegét, hogy a szőrszálakat könnyebb legyen eltávolítani. De ne vidd túlzásba, puhán és gyöngéden tisztíts, hogy ne sérts meg feleslegesen a bőrt.

  1. Hidratálás

A tisztítás és hidratálás – bármilyen bőr ápolásának az aranyszabálya. Ezért ne felejtsd el a hidratáló szerek alkalmazását. A szép külső mellett, a tápláló és hidratáló krémek kényelmesebbé teszik a nem kívánt szőrszálak eltávolításának folyamatát – a szőrszálak könnyebben kijönnek a táplált puha bőrből. A krémet minden zuhanyzás után fel kell vinni a tiszta száraz bőrre.

  1. Gőzkezelés

A folyamat előtt jól gőzkezelni kell a bőrt, és szárazra kell törölni az epilálás helyeit. Ez megnyitja a pórusokat és a szőrszálak sokkal könnyebben és fájdalommentesebben jönnek ki. Fontos tudni, hogy az epilálás előtt a bőr tiszta és száraz kell, hogy legyen, ezért nem kell felvinni hidratáló krémet.

  1. Elsősegély

Az epilálás után az irritált bőrfelületekre speciális nyugtató hatású szereket kell felvinni. Ezek nem csupán abban segítenek, hogy helyreállítják a bőrt, de megelőzik az irritációk megjelenését is.  Számos speciális szer létezik, amelyek lassítják a szőrszálak növekedését,  és megelőzik benövésüket. Ezek a termékek  hasznos kiegészítőkké válnak a mindennapos bőrápoláshoz az epilálás után.

A fölösleges szőrszálak elleni harcban a testen nagyon fontos a „saját” mód kiválasztása  – a legkényelmesebb, hatékony és viszonylag fájdalommentes.  Kiválasztva az epilátort, figyelj oda a készülékre, mely kopmlektálva van innovációs technológiákkal és cserélhető fejekkel a különböző testrészek számára. Ezeknek a kritériumoknak teljesen megfelel a Philips SatinPerfect HP6583. Készletében megtalálható a   Skin Stretcher fej, amely puhán irányítja a bőrt, javítva a hozzáférést minden egyes szőrszálhoz. Ez lehetővé teszi jelentősen csökkenteni a  fájdalomérzetet, és egyidejűleg meg is nyugtatja a törékeny nő idegrendszert. A hatékony lemezrendszernek köszönhetően pedig, valamint a szélesebb fejnek, jelentősen csökkenit a folyamatra fordított idő.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük