Hogy találjunk partnert

771

Időről időre minden szerelmes párnál megjelenik az érzés, hogy eltűnt az egykori vágy egymás iránt, többé nincs az a tűz az érintésekkor, nincs meg a szenvedély, s ez azt jelenti, hogy eljött az ideje egy kicsit változatosabbá tenni a a szexuális életet, s hozzáadni egy kis „borsot”. Nyíljon meg az új érzésekre és érzelmekre, ne féljen erotikus játékokat és intrikákat igénybe venni.

Létezik néhány biztos módszer arra, hogy felizgassa párját

  • Egy romantikus vacsora biztosan szenvedélyes éjszakával fog véget érni. A kedvenc fogások, a bor, az andalító zene, a szexuális fehérnemű – az ételek élvezése az egymással való élvezetbe.
  • Keressen a hétköznapi dolgokban és viselkedésben erotikus értelmet. Valamelyik dolog emlékeztesse Önt a fantasztikus szexre. Legyen ez egy magas sarkú cipő vagy egy szenvedélyes piros ruha. A lényeg, hogy amikor ránéz erre a dologra, a vágya tetőzni fog.
  • Írjon neki erotikus sms-t, arról hogyan folyik végig a víz a testén a zuhanyzóban, miközben Ön gyöngéden magához ér. Képzelje el, hogy párja ott van Ön mellett, nézi Önt, engedjen meg magának többet, mint bármikor korábban. Engedje szabadra fantáziáját. Próbáljon meg elküldeni egy kicsit nyíltabb mms-t. Higgye el, nem fogja megbánni!
  • Használjon afrodiziákumokat.Cseppentsen egy cseppet kedvenc olajából a hajára, a ruhájára, ajánlja fel kedvesének, hogy vegyen egy fürdőt  az afrodiziákummal (egyáltalán nem muszáj tudni erről). Segédje ebben az ügyben – ilang-ilang illóolajok, jázmin vagy szantálfa. A férfiak nagyon függnek az illatoktól, ezeknek pedig biztos, hogy nem fognak tudni ellenállni.
  • Szép fehérnemű– az Ön hűséges barátja és szövetségese. Ha Ön felvesz magára egy fűzőt, egy csipkebugyit, egy harisnyát, még szexisebbnek és kívánatosabbnak fogja magát érezni, a párja pedig nem fog tudni megállni egy ilyen megjelenés előtt.

Engedje szabadra a fantáziáját, adjon utat szexualitásának és élvezze az izzó szenvedély, amely Ön és párja között van.

Néha a szex megmentheti a kapcsolatot, de gondolkozz el rajta, hogy összeköt-e még valami titeket?

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük