Hogy találjunk férjet az Interneten?

940

Napjainkban az Internet nem újdonság és senkit sem lepsz meg az online-szerelemmel. Ha már régóta keresed a párodat, nézz a monitorra, lehet, hogy már vár rád.

Hogy nehogy elszalaszd a boldogságodat, kövesd ezeket a szabályokat.

  1. Vezess naplót és írd fel minden egyes vőlegény jelölt nevét oda. Figyelj oda a barátaidra és az ők barátjaira. Lehet, hogy egy fénykép alapján bele fogsz szeretni első látásra. Most már csak az a dolgod, hogy megkérd barátodat, ismertessen meg titeket.
  2. A férfiak nem szeretik a bőbeszédű lányokat. Amikor a listád teljesen kész lesz, küldj nekik egy-egy üzenetet azzal, hogy beszélgetni akarsz velük. Kommentálni a fényképeiket nem kötelező Ha valaki nem mutat érdeklődést irántad, nem érdemes elcsüggedni, hiszen potenciális férjekkel mindenhol lehet találkozni. Egyszerűen fantasztikus lesz, ha a potenciális vőlegény elfogadja a meghívást, ha pedig ismerkedési nem akar – nem fogunk szomorkodni, hiszen ezekből a vőlegényekből tucatnyi van!
  3. Az Internetes ismerkedéshez szintén jól fel kell készülni. Töröld ki minden fotódat az exeddel és azokat is, amelyeken nem túl jól sikerültél. Máskülönben a vőlegény keresési ügyed életed legnagyobb kudarcává válhat.  Szintén ki kell törölni az érdekes kommenteket  a fényképekhez, amelyeket a leendő férjednek nem szabad látnia. Maradj titok a számára, egy lány meglepetéssel.
  4. A férfiak szeretik a barátságos és társaságkedvelő lányokat, ezért kezdeményezzél egy könnyű beszélgetést, kérdezd meg, hogy mivel foglalkozik, milyen hobbijai vannak. Igyekezz elkapni és felkelteni érdeklődését az eszeddel, de ne vidd túlzásba. A  kacérkodás és az akadálytalan flört összekapcsolhatja a sorsaitokat.
  5. Beszélgetni az Interneten egy dolog, viszont a találkozás a valóságban a győzelmed lesz. De nem ajánlom, hogy te kérd fel az első randira, egyszerűen utalhatsz rá, hogy tetszik neked, kellemes vele csevegni. Légy magabiztos és független, még ha nem is akarja majd folytatni a beszélgetést a hálózatban akkor is maradj a magason – tudj időben elbúcsúzni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük