Hogy találd ki, hogy szeret téged: a figyelem 20 aranyos jele

906

A szerelem — figyelem: figyelem a számodra drága ember szavaira, érzéseire, kívánságaira, szükségleteire és preferenciáira, szellemi és fizikai kényelmér. Ez csupán néhány mód azok közül, amelyekkel a szerető ember kifejezheti valódi szeretetét. Ha választottad valami hasonlót tesz – értékeld ezt, ez szerelem.

 1. Megtalálja, hogy melyik moziban vetítik azt a filmet, amelyet meg akartál nézni, ás átadja neked a jegyeket. Még akkor is, ha őt ez a film egy cseppet sem érdekli.
 2. Még álmában is átölel.
 3. Virágot ajándékoz neked«csak úgy». Egyesek azonnal elkezdenek feszülni és azon gondolkoznak, hogy vajon „mit tett ki”. De te jobban ismered. Ha egy férfi  — nem egy bűnös típus az életben, ez csak a szerelem és a gyöngédség gesztusa.
 4. Olyan viccekre vonatkozó képeket küldözget neked, amelyeket csak ketten értetek.Azt jelenti — gondol rád, még akkor is, ha nem vagy mellette.
 5. Azt szeretné, hogy megbarátkozz a barátaival és együtt tudnátok velük társalogni.
 6. Meg akar győződni arról, hogy éppen és egészségesen értél haza,аezért igyekszik elkísérni téged, hazavinni vagy legalább átad neked egy gáz sprayt az önvédelemhez.
 7. Érti, hogy mit élsz átÉs sokkal jobban, mint egyszerűen «összevesztél a barátnőddel és a munkahelyeden kellemetlenségeid vannak— ezért vagy elkenődve». És tudja, hogyan vigasztaljon meg. Tudja, hogy néha egyedül kell lenned, néha pedig – hogy kihúzza belőled mi bánt, vagy esetleg – elvonja a figyelmedet és megnézzetek egy jó filmet, csokoládét majszolgatva. .
 8. Még ha kinevetget is úgy teszi, hogy te őszintén nevessnem pedig úgy, hogy aztán egy fél napig sírjál.
 9. Emlékszik arra, hogy mit meséltél neki.És még ha összekeveredik is a részletekben, az nem azért van, mert neki mindegy volt és nem hallgatott téged, hanem azért, mert  csodálatos hangod elvonta a figyelmét.
 10. Próbálja kifejezni az érzelmeit. Még akkor is, ha azok közül van, akiknek ezt nem könnyű megtenni.
 11. Bókol neked még akkor is, maikor smink nélkül vagyLehet, hogy észre sem veszi, hogy ki vagy-e festve vagy sem..
 12. Ha elfáradtál és nincs erőd, főz neked.Még akkor is, ha csak egy főfogása van – a sült krumpli.
 13. Még, ha nem is túlságosan érzékeny, veled kapcsolatban egy kicsit szentimentális és például, kedves szerelmes leveledet hordja a pénztárcájában.
 14. Nem mindig mondja azt amit hallani szeretnél, de mindig megmondja azt amit hallanod kell. Nem bólogat, csak hogy békén hagyd. Azért mert neki nem mindegy.
 15. Reggelente kávét vagy teát visz nekedés pontosan emlékszik rá, hogy mennyi cukorral szereted..
 16. Éjszaka az ágyban(vagy nappal a fürdőszobában, mindegy) minden erejével azon van, hogy neked jó legyen.
 17. Büszke a sikereidreés mindenkinek dicsekszik, hogy milyen okos és csodálatos vagy.
 18. Igyekszik emlékezni arra, hogy mi irritál téged, mit kell másként csinálni.Még ha nem mindig sikerül is — de ő annyira igyekszik.
 19. Veled jobb akar lenni:meg akar szabadulni a káros szokásaitól, nőni akar, mint személyiség, le akar fogyni. És érti, hogy ezzel nem tartozik neked –hasznos lesz a számára is.
 20. Bár nem könnyen, de mégis megbékél egyes lányos dolgaiddal. Száz párna az ágyon és az ötödik pohárkészlet , mivel «azok átlagosak voltak, és pedig még egy kéket is akarok»? Jó akkor, legyen kék, csak te légy elégedett.

Íme még néhány jel, hogy fontos vagy a számára 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük