Hogy őrizzük meg a fiatalságunkat

861

Sok lány a korral elveszíti a hangulatát, amikor a tükörbe néz. Elvileg, valamennyi  folyamat, amely velünk történik, törvényszerű, és akarod vagy sem, de a mimikai ráncok és a bőr struktúrájának változásai elkerülhetetlenek. Ma arról fogunk beszélni, hogyan lehet meghosszabbítani a fiatalságot egyszerű módszerek segítségével.

Egyes lányok túlságosan kategórikusak, főkjént azok, akik hajlamosak a melankóliára, és  introvertáltak. Szomorkodnak, komoly depresszióba eshetnek, olyan keretek közzé űzik magukat, amelyekből nagyon nehéz önállóan kijutni, és ekkor kell a szakember segítsége.

Ha nem ilyen rossz a helyzet, és a lánynak van harci szelleme, hogy megőrizze és meghosszabbítsa a fiatalságát, akkor van néhány egyszerű szabály.

1.Emésztés

 

Senki számára sem titok, hogy “azok vagyunk — amit eszünk”.  A rossz bélműködés senkinek sem ad pozitív érzelmeket és jó hangulatot. Sőt, a tiszta belek – a szép és ragyogó bőr és az általános jó közérzet záloga!  Egyen friss zöldségeket és gyümölcsöket, igyon tiszta szénsavmentes ásványvizet, minimum 1,5-2 litert.

2.Alvás

 

Jó minőségűnek kell lennie (azaz mély alvás álmok nélkül, amely lehetővé teszi hogy Ön és agya is pihenjen ) és teljes értékűnek (minimum 7 óra naponta). A kialvatlanság nagyon rossz hatással van a hajra és a körmökre, ezért igyekezzen elaludni és felkelni körül-belül ugyan abban az időben.

3.Friss levegő

 

Az embernek a jó közérzethez körül-belül 30 köbméter levegőre van szüksége óránként, ezért sétáljon! Minden nap – munkába és munkából, tartsa nyitva a szellőző ablakokat, főként télen!

4.Vitaminok

 

Ez nagyon egyszerű: nyáron vitaminok a kertben és a gyümölcsösbe, télen pedig egyen aszalt  gyümölcsöket. Sokan tanácsolják, hogy télre vitamin komplexumot készítsünk – az aszalt gyümölcsöket robotgépben felaprítjuk vagy húsdarálón ledaráljuk, ehhez mézet, citromot, diót adunk. Nagyon finom és hihetetlenül hasznos! Hasznos kamilla, csipkebogyó és más természetes gyógynövény és bogyós gyümölcs főzeteket inni (csak ne essen túlzásba a cukorral, ideális esetben hagyja ki belőle).

5.Hangulat

 

Ha Ön jó és nyitott ember, mindig jó kedve van, nem haragszik és nem irigykedik, akkor öregségére nem lesznek ráncai a rossz mimika miatt. Arca tiszta és szép lesz.

6.Kezek és nyak

 

Minden nő számára fontos kezei és nyaka szépsége, ezért ezek a területek különös ápolást igényelnek.  Ne feledkezzen meg arról, hogy jól hidratálja ezeket a területeket, a szezon közötti időszakban pedig védje kezeit könnyű kesztyűvel!

Ezek voltak az egyszerű módszerek ,amelyeket ha betart csak hasznára fognak válni!

Mosakodás japán módszer alapján – lehetővé teszi a fiatalság és a frissesség megőrzését hosszú időre.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük