Hófehérke féltékenykedeni fog – mondj “nemet” a szeplőknek 

783

Sok lány küszködik pigmentációs problémákkal még gyermek korától fogva. Egy meghatározott korban, mindannyiuknál felmerül a kérdés, hogyan is szabaduljanak meg a szeplőiktől. És kár, mert ezek a potocskák épp ellenkezőleg, titokzatosságot és sármot adnak a lányoknak, nem pedig rontják a kinézetüket, ahogy azt sokan gondolják. De, ha mégis meg kell oldani ezt a kérdést, akkor érdemes kipróbálni néhány hatásos variációt a pigmentációval vívott harcban.

Hogy szabaduljunk meg a szeplőktől otthoni körülmények között?

Zöldség 

Egyszerűen csodákat tesz. A recept egy hónapos használata után még nyomai sem maradnak a szeplőknek. Ehhez pedig mindössze ki kell  facsarni a zöldség levét vagy robot géppel össze kell zúzni. Ezt követően csomagokba kell ölteni a jégkockák fagyasztásához és be kell tenni a fagyasztóba. Minden reggel meg kell törölgetni a pigmentált bőrt a jégkockákkal és már 2 hét múlva látszani fog az első pozitív eredmény.

Citrom

Ez a recept gyakorlatilag ugyan olyan, mint az első. Azonban sokkal több variáció van az alkalmazásához. Használni lehet a kifacsart levet, friss és fagyasztott formában is, használni lehet a citrom szeletet egészben,azzal kenegetve az arcot. Az első eredmény t már néhány hét múlva tapasztalni lehet lesz. De, sajnos, az egész pigmentációt nem lehet eltűntetni ennek a receptnek a segítségével. Emellett oda kell figyelni az allergiára is, amely az érzékeny bőrrel rendelkező hölgyeknél fordulhat elő. Ha kiütések jelennek meg az arcon, akkor nem érdemes tovább használni ezt a citromos receptet.

Zöld tea

Nagyon kiváló recept, amely csodálatosan működik a pigmentációval, s emellett bársonyosságot és frissességet is  ad a bőrnek. Azután, hogy elkészítettük a zöld teát a forró vízben, ki kell hűteni és óvatosan be kell kenni vele az arcot. Egy teafiltert egyszer lehet használni, egy nap három darabra van szükség. A terápia pontosan egy hónapig tart, miután szükség van egy kis szünetre, aztán pedig ismét vissza lehet tárni az adott recepthez. A szeplők észrevehetően letűnnek már 10 nap múlva, két hónap letelte után pedig nyomuk sem marad egykori létezésüknek.

Szintén létezik még néhány szer a szeplők eltávolításához, amely igaz, hogy csak kis mértékben, de  megküzdenek a pigmentációval:

Kamilla főzet

A gyógyszertárban megvásárolt kamilla segít megszabadulni a szeplőktől. Természetesen, minden esetben is, nem mind fog eltűnni,  de maga a recept nem rossz. Minden egyes mosdás után kamilla főzettel a bőr egészségesebb és frissebb lesz.

Pitypang

Ebben a variációban szintén érdemes egy főzetet készíteni  friss gyrmekláncfűből, leönteni az egész levet egy edénybe és csakis hűtőben tárolni. Használni lehet, mint testápolót vagy mosdási vizet.

sztárok sminkjének lifehackja segítségével el tudod rejteni a .

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük