Hiányosság vagy különlegesség: Madonna és más sztárok réssel a fogaik között

2 292

 

A rés az elülső fogak között (tudományosan diasztéma) kozmetikai hátránynak minősül, amelyet elfogadott dolog kiküszöbölni, ha szeretnél a gazdagok és ismertek világába lépni. Azonban napjainkban nem kevés példát látunk arra, hogy a „résecske” a fogak között nem csak, hogy nem zavart, hanem éppen ellenkezőleg, még segített is a sztároknak a dicsőség legmagasabb fokára jutni.

A gazdagok és ismertek világa szigorú, kemény és rugalmatlan, és úgy tűnhetne, hogy itt minden érthető:  nem illesz bele a standartokba  — kiesel. De, mint kiderül, nem minden van így. Az egyforma arcok és alakok korszaka után a divatvilág valami újra törekszik, és a kisebb hibák a megjelenésben kiváló módszerré váltak egy  hőn áhított szerződés megszerzéséhez a korábban garantált elutasítás helyett. Gyűjteményünkben – azok a sztárok, akik nem javították ki a diasztémát, hiányosságukat különlegességgé alakítva át. 

Rés Lara Stone elülső fogai között

201-ben Lara Stone a kilncedik helyet foglalta el a legszexisebb modellek listájában az „Ipar ikonjai” folyólap verziója szerint. A szupermodell a Prada illatt „arca” volt, olyan ismert divatházak bemutatóit nyitotta meg, mint  a Givenchy, Fendy,  Marc Jacobs és  Balmain, mosolygott a brit Vogue borítójáról… És mindez  — а-függetlenül az „űrlény” külsejétől, ügyetlen járásától és a réstől a fogai között.

Abbey Lee Kershawnak még illik is a fogai közötti rés

Abbey Lee Kershaw divatos show első szezonja kiválóan sikerült a lány számára. Sikerült 29 alkalommal sétálnia a kifutópályán, bezárni a Rodarte bemutatót, részt venni a Gucci és Victoia’s Secret exkluzív bemutatóiban. Emellett Abbey debütálása 2008-ban az volt, hogy a lány a Gucci Flora illat arca  lett. Egy évvel később Abbey olyan divathatalmasok bemutatót nyitotta és zárta, mint a Fendi, Versace és Dolce&Gabbana. 2015-től Abbey sokat filmez, olyan kasszasikereket tudhat magáévá, mint a „Mad Max”, az „Egyiptom istenei”, „Sötét torony”. És, mint látják, a rés a fogai között sehogyan sem zavarja a lány karrierjét.

Ashley Smithnek sincsenek komplexusai a fogai között rés miatt

A dús ajkai és a kifejezett rés miatt a fogai között Ashley Smithet „texasi Brizhit Bardonak” nevezik. A karrier késői kezdete, a nem modell növés, a szeplők és a fogak közötti rés — ezekből semmi sem zavarja Ashleyt abban, hogy megnyissa és bezárja  a bemutatókat, reklámokban szerepeljen és egészében véve sikeres és ismert  modell legyen világszerte.

Vanessa Paradis és Dzhordzhiya May Jagger – a siker példái az az elülső fogak közötti rések ellenére

A nagy és rettenetes, Karl Lagerfeld biztos, hogy nem tartja a diasztémát hiányosságnak. Máskülönben hogyan lehetne megmagyarázni gyöngéd szerelmét Vanessa Paradishez és Dzhordzhiya May Jaggerhez?

Mindkét lány a Chanel divatház arca volt, Vanessa könnyű kezének köszönheten pedig a fogak közötti rés divatos szépség trend lett. Dzhordzhiya May Jagger pedig, a nem megszokott külsejének hála, „az új Keyt Mosst” tiszteletbeli címet kapta meg.

Madonna – a zene királynőhje réssel az elülső fogai között

Madonnának „különleges kapcsolata” van a diasztémával. 1990-ben az énekesnő a Glamour magazin címoldalán pózolt. A folyólap tervezői, akik megszokták a tökéletes képeket, fogták és retusálták Madonna mosolyát, eltávolítva a rest a fogai között. A híresség dürohamot kapott: annyira megharagudott, hogy még az őt megillető díjat sem vette át, amelyet a magazin ítélt oda neki „Az év embere” kategóriában.

Te hogyan viszonyulsz a réshez a fogak között?

Betöltés ... Betöltés ...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük