Gyors fogyás – a sztárok letesztelt titkai

1 089

Mondjanak bármit is, de az hírességek egyáltalán nem olyanok, mint mi. Megígérhetjük magunknak, hogy hétfőtől sportolni fogunk, halogatva az edzéseket hétről hétre, felhabzsolva egy tálca sütit, ők azonban életük nagy részét azzal töltik, hogy igyekeznek megfelelni az elvárásainknak.

A bloggunkban most előkészítettük Önöknek azoknak a szokatlan módszereknek a gyűjteményét, amelyeket a színészek és előadóművészek vettek igénybe, hogy gyorsan formába hozzák magukat. Érdemes megjegyezni, hogy a hírességek számára nem léteznek végletek, éppen ezért ne próbálják meg ezeket önállóan megismételni.

 Natalie Portman – lefogyott a mandulának és a sárgarépának köszönhetően

A balerina szerepéért, aki nem szenved a fölös testsúlytól, Portmannak csökkentenie kellett a súlyát majdnem 40 kilogrammra. A diéta nem sokban tért el a hősnő étrendjétől: egy fél grapefruit, sárgarépa és mandula. De a szerény étrend és a kitartó edzések nem is olyan nagy áldozat az „Oscar” díjért, nem igaz??

 Beyonce karcsúságának titka – citromos és borsos víz

Ahhoz, hogy gyorsan ledobjon 7 kilogrammot a „Dreamgirls” film forgatása előtt, Beyonce lemondott a kemény ételekről. Két héten át csak vizet ivott citromlével, cayenne borssal és juharsziruppal, néha megengedett agának egy kis friss zöldséget. Az eredmény egysezrűen fantasztikus, de az énekesnő beismerte, hogy még egyszer nem szánná rá magát egy hasonló kísérletre.

 Mettyu Makkonahi lefogyott a szerepért a folyadékok segítségével

A „Legjobb férfi szerep” díj nem egyszerűen adatott meg a színésznek. 4 hónap folyamán rendkívül alacsony kalóriatartalmú diétához tartotta magát, elveszítve körül-belül 20 kilogrammot a súlyából. Az étrendjének alapjai főként a folyadékok és a fehérjék voltak, azonban Makkonahi állítja, hogy a folyamat főként pszichológiai szempontból volt nehéz.

 Diéta Riz Uizerspuntól – bébiétel

A formája visszaállításához a szülés után Riz Uizerspun egy népszerű diétához fordult, amely a bébiételeken alapszik. A titok egyszerű: a pürésített ételek könnyen megemésztődnek a szervezet által, az adag mérete pedig nem engedi meg, hogy az ember túlegye magát.

A gyors fogyás titka Enn Heteueytől –500 kalóriánál nem enni többet egy nap

A tuberkulózistól haldokló gyári munkás másodlagos szerepe, megfelelő kinézetet irányozott elő. Enn alacsony kalóriatartalmú diétára kényszerült, amely nem több, mint 500 kalóriából állt naponta. A színésznő mindössze 2 adag száraz zab tésztát, egy kis retket és hummuszt engedhetett meg magának a nap folyamán. Enn visszaemlékszik a tapasztalataira és mosolyog azon, hogy a macska-nő szerepéért „káposzta-por” diétán kellett ülnie.

 Christina Aguilera, a lefogyáshoz egyszínű termékeket kell enni

Az énekesnő szavai szerint, nagyon szokatlan diétán ült: minden nap fogyasztott valami ropogósat, valami puhát, valamint valami forrót és hideget. Eközben a termékek egyszínűek voltak, például, hétfőn a fehér szín volt és olyan termékek, mint a káposzta, fehér paszuly, túró. Nehéz kétségbe vonni a módszerét, ha ránézünk a fantasztikus alakjára.

 Kristian Beyl tonhal és alma étrenden fogyott le

A forgatások kedvéért „A gépész” filmben a színésznek meg kellett szabadulnia 30 kilogrammtól 4 hónap alatt. A diétája egy üveg tonhalból és 1 almából állt naponta, és nem haladta meg a 300 kalóriát. Hogy ne érezzen éhséget, Beyl sok vizet ivott, ami végül segített neki elérni a kellő eredményt. Egyszóval, Kristian nem csak a zsírtól szabadult meg, hanem az izmoktól is, ami annyira betegesen kimerültté tette.

Madonna csak az ételek szagától fogy!

Ön hogyan szeretne kinézni 58 évesen? Biztos vagyok benne, hogy úgy, mint Madonna. Az énekesnőnek csodálatos formája van és miközben mások csak csökkentik a kalóriabevitelt, ő teljesen lemond róluk. A diéta arra az ötletre alapul, hogy maga a levegő elegendő ahhoz, hogy fenntartsuk a testünk aktivitását. Ön készíti az ételt, de csak élvezi az illatát, és nem eszik semmit a vízből és sóból készült levesen kívül. Természetesen, Madonna nem állandóan táplálkozik így, de ehhez fordul szükség esetén.

4 főtt tojás – Nicole Kidman karcsúságának titka

A gyermek születése után a jövőbeli projektek érdekében Nicole Kidmannak egy eléggé szigorú diéta mellett kellett döntenie: 1 főtt tojás reggelire, 1 – ebédre és 2 vacsorára. Az adott táplálkozás nagyon kiegyensúlyozatlan, és kevés kalóriát tartalmaz, de a színésznő több kilogrammot elveszített ezzel az étrenddel, mint amennyit tervezett. Következtetés: működik, de sokáig nem lehet bírni.

Ön készen áll a hasonló áldozatokra a gyors lefogyás érdekében?

Betöltés ... Betöltés ...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük