Gombás fertőzés a lábakon – probléma, amely mindenkit érinthet

1 146

Gombás fertőzés a lábakon – probléma, amely mindenkit érinthet

A hosszú és karcsú lábaim mindig is a névjegykátyáim voltak. Úgy esett, hogy a női vonalon  valóban csodálatos lábakat örököltem. Magas sarok, nyitott cipő – és én vagyok az est királynője!

És minden csodálatos is lett volna, ha nem egy eset, amely néhány hónappal ezelőtt történt velem.

Meghívtak egy aqua-aerobikra. «Az egészségre nézve jó, – gondoltam én – az alakomat feszesebbé teszem, a hátamat erősebbé». Sajnos, nem láttam előre a kárt, amelyet a vizi sport okozhat. Így teljesen megfeledkeztem a borzalmas betegségről  – a lábgombáról.

Sokan hallottunk róla, milyen veszélyes a közhelyek látogatása. Hiszen megvan annak a kockázata, hogy megérintve mezítláb a csempét, amikor a zuhanyzóban vagyunk, elkaphatunk egy fertőzést, amelytől nagyon de nagyon nehéz dolog megszabadulni.

Az onychomycosis (vagy más szóval a lábgomba) gonosz ellenségemmé vált, a a mindennapi életemet egy igazi katasztrófává alakítva át. A viszketés, a bőr hőmlása nagyon sok kényelmetlenséget okozott. És akkor mit is mondjak a kérdés esztétikai oldaláról – sárga réteges körmök, durva bőr, hullámos körömlemez –  ez borzasztó!

Így változott át büszkeségem egy állandó rejtegetést igénylő tárggyá.

Azt gondolhatnák, hogy nem próbáltam ki semmit, hogy megszabaduljak ettől a problémától. Azonban ez nem így van. Számos cikket olvastam el erre a témára, kipróbáltam az onychomycosis kezelésének népi módszereit, de eredmény az nem volt.

Ilyen lenyomott állapotban élve hosszú ideig, mégis megtaláltam a módszert, hogy megszabaduljak a problémától. Hogyan sikerült? Mindjárt elmesélem.

Egy jó gombás fertőzés elleni szer segít megoldani a problémát  

Természetesen, mint minden felnőtt ember, én is értettem, hogy öngyógyítással foglalkozni néha teljesen felesleges dolog. Ezért úgy döntöttem, hogy egy szakemberhez fordulok segítségért. Készülve az orvoshoz, felkészültem a legrosszabbra. Hiszen sok ismerősön kezelte a körömgombát éveken át, a végzendő folyamatok pedig  rengeteg időt vettek igénybe.

Vagy szerencsém volt, vagy barátaim nem azokhoz az orvosokhoz fordultak – nem tudom. De a vizsgálat után a szakember felírt nekem egy speciális gombás fertőzés elleni krémet. Azt mondta, hogy a készítményt a legegyszerűbb interneten megrendelni. Úgy döntöttem, hogy folytatom tovább az önkezelést és megfogadtam a szakértő tanácsát.

Így, megrendelve a hűn áhított üvegcsét, nagy türelmetlenséggel vártam, hogy mikor tudom elkezdeni.

Egy egy hónapos kezelés állt előttem. A krémet az érintett területekre kellett felvinni naponta kétszer. A kezemben tartva a csomagot, tele voltam optimizmussal. És intuícióm nem vezetett félre – a szer, kiderült, hogy valóban hatásos!

Lehetősége van megfeledkezni a gombáról mindörökre!

A szert úgy hívják, hogy Fungaxim. Nekem a krém egy zöld dobozban jött el, űrmértéke 80 ml volt. Figyelmesen áttanulmányozva az összetételt, sok természetes komponenst véltem benne felfedezni.  Ekkor vált érthetővé számomra, hogy miért van ilyen jó hatása a készítménynek. A kulcsfontosságuak közül a mentolt tudom felidézni. Észrevehetően lehűti a bőrt, ezzel pedig enyhíti a viszketést. De ezzel még nem érnek véget ennek a gomba elleni szernek a csodatevő tulajdonságai.

A főbbek közül meg tudom nevezni a gél egyes sajátosságait. Tehát, a következők történnek:

 • A vér mikrokeringésének stimulációja.
 • A pórusok összehúzódása.
 • Gyulladáscsökkentő hatás.
 • A duzzadások enyhülése.
 • A viszketés és a fájdalomérzetek megszűnése.
 • Frissesség, könnyedség, hűvösség érzés.

Lehetséges, hogy már kipróbáltak hasonló gomba elleni kenőcsöket, de én személyesen azt tudom mondani, hogy csak a Fungaxim segített nekem. A többi krém, bár adott is hatást, de nem pusztította el teljesen az onychomycosist, és pár nappal az alkalmazás abbahagyása után ismét észleltem a gombás fertőzés tüneteit.

Nagy szerencsém volt, hogy eléggé gyorsan rátaláltam a hatásos szerre a körömgomba kezeléséhez. Ezért örömmel osztom meg Önökkel „felfedezésemet”.

Mindössze egy hónap telt el azóta, hogy használom a krémet. A csomag még nem fogyott el. A száraz bőrre történő mindennapos alkalmazás (reggel és este) elég volt számomra ahhoz, hogy ismételővegyen a szekrényből a nyitott cipőmet. Meg tudom engedni magamnak!

A krémnek gyakorlatilag nincs szaga, eléggé gyorsan felszívódik. Egyszóval, kiváló. Ha a tanácsom hasznossá válik az Önök számára, nagyon boldog leszek, mivel saját tapasztalatomon tudtam meg, mennyire összetett lehet az onychomycosis és időként akár megoldhatatlan probléma is.

7 hozzászólás


 1. // Válasz

  Hát, csak egy hete használom, de már látom a fantasztikus hatást. Köszönet a tanácsért!


 2. // Válasz

  Már a Fungaxim kezelés végén járok. Nagyon kellemes tapasztalataim vannak. A szaga valóban nem érezhető. Allergiás vagyok, ezért nagyon figyelmesen állok hozzá azokhoz a készítményekhez, amelyeket alkalmazni szeretnék. Itt nincs kifogásom. Minden jó.


 3. // Válasz

  Én érzem a szagát, és szerintem nagyon kellemes. Jól felszívódik.


 4. // Válasz

  Klassz krém a gomba ellen! Jelenleg 10-ik napja kenem vele a lábaimat, a bőröm észrevetehően nem annyira száraz már, nincs hámlás.


 5. // Válasz

  Nagyon klassz krém, valóban működik! Több, mint 5 éven át kezeltem az onychomycosist, és csak mit ki nem próbáltam – semmi sem segített. Csak ez a kenőcs volt képes megszabadítani engem ettől a bosszantó problémától – a gombás fertőzéstől. Már körül-belül 4 hónap telt el azóta, hogy abbahagytam a kenőcs napi szintű alkalmazását. Most néha megelőzés céljából használom. A gomba örökre eltűnt, fantasztikus előrelépés!


 6. // Válasz

  Csak tegnap kaptam meg a krémet, már elkezdtem a kezelési kurzust. Egyenlőre azt tudom mondani, hogy a készítmény tetszik nekem – szaga kellemes, nem erős, a csomagoláson pedig rajta van a minőségi embléma. Mindig csak a kipróbált szerekben bízok meg.Ez a kenőcs pedig épp ilyen.


 7. // Válasz

  Nekem a Fungaxim krémet a barátnőm javasolta. Neki segített. És nekem is! Jó és hatásos szer!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük