Feng Shui  javaslatok a szerelem vonzásához

826

Minden házban megvan a romantika és a szerelem zónája. Azonban az energia minden évben változik, megváltoztatva a helyzetét is.
De hogyan lehet elkapni ezt a jóindulatú energiát?

Először is, Önnek biztosnak kell lennie abban, hogy készen áll egy komoly kapcsolatra. Ha igen, akkor el kell végeznie néhány egyszerű, de fontos dolgot. Ki kell dobni a régi holmikat, amelyek az egykori ragaszkodásokra emlékeztetik (levelek, fényképek, emléktárgyak, ékszerek).

Be kell rendeznie a hálószobáját a Feng Shui szerint. Az egyágyas ágy helyett helyezzen el egy széles franciaágyat a szobában. Ennek nem a falnál kell állnia, hanem úgy, hogy mindkét oldalról hozzáférhető legyen. Ez pótlólagos utakat nyit meg a Ci energiához és erővel tölti Önt meg, ami a Feng Shui  eszközeinek segítségével könnyebben fogja vonzani a szerelmet.

Ezt követően érdemes meghatározni a saját Gua számát, kideríteni honnan érkeznek a kedvező irányok. Aludni a fejtámlán kell a Yen-nien Szerelem irányába, mert ez hat ki a boldogságra a magánéletben.  Az ágy mellett el kell helyezni valamit, ami tetszene a feltehető párjának – mondjuk, néhány férfi magazint. Helyezzen el egy látható helyre valamilyen kiegészítőt a férfi ruhásszekrényből.

használjon páros, szerelmet kifejező szimbólumokat a a Feng Shuiból – mondjuk, mandarin-kacsákat. Más páros tárgyak is űködi fognak – teáskészlet két személyre, vázák, stb.

A gondolatainak pozitívaknak kell lenniük, a cselekményeinek pedig olyanoknak, mintha életében már megjelent volna az igazi szerelem. Adjon jelzést a környezetnek arról, hogy Ön készen áll beengedni a szívébe és az életébe az igazi érzelmeket.

A romantika virágának használata

Az asztrológia ismereteinek ősi módszere, a Négypilléres Sorsfejtés, az emberi sors, az ember életútja és sikerei tanulmányozásával. A módszer lényege a következő – az Ön Romantika Virágának megkeresése és aktivizálása.

A Romantika Virágát nem kellesz keresni. Az Ön saját Romantika Virága a négy állat egyike lehet a kínai horoszkóp szerint – Kakas, Nyúl, Ló vagy Patkány. Csak azt kell tudni, hogy melyik állat napján jött a világra. Ha nem tudja ezt ,akkor alkalmazza az asztrológiai kalkulátort, elvégezve a sors oszlopainak kiszámítását. Így meghatározza a kellő állatot.

A szerelem vonzásához létezik néhány módszer a Romantika Virágának alkalmazásához. Vannak egyszerűbbek és vannak összetettebbek. Például, vásárolja meg a saját állatának a figuráját és mindig tartsa magánál. Ez lehet egy egyszerű kulcstartó is.

A másik módszer – aktivizálni kell a házban a különleges romantikus zónákat. Minden állatnak megfelel a fény oldalának egyik iránya. A Romantika bármelyik virága nem öleli fel a fény teljes oldalát 45 fokban, hanem csak központi szegmensét 15 fokban. Az aktivizálandó hely szigorúan a szektor közepében fog elhelyezkedni.
Meghatározva a kellő szektort, helyezzen el ott egy vázát élő virágokkal. Cseréljen vizet és virágot minden két-három napban  – mindig frissnek kell lenniük. És rakja el a vázát rögtön az után, hogy a Romantika Virága működött.
A Feng Shui  Repülő Csillagát szintén a szerelem vonzásához alkalmazzák. Ez arra mutat, hogy minden házban vannak olyan energiák, amelyek minden évben az egyik részéből a másik részébe repülnek át. Ezeket nevezik Repülő Csillagoknak.
A romantikus célokra a legalkalmasabb a romantika csillaga – a Zöld Négyes és az örömteli események csillaga – a Lila kilences. Ezeket helyesen kell használni, s akkor vonzani fogják a szerelmet az életébe. Ahhoz, hogy megtudja, a folyó évben és hónapban hol találhatóak a Repülő Csillagok, használja a Repülő Csillagok térképét.
A szerelem szimbólumai és talizmánjai

A gyakorlatban a Feng Shui nagy számban használja ezeket.

Festmény bazsarózsákkal. Ez a virág – az egyik legfontosabb szerelmi talizmán. A virágot ábrázoló képet a hálószoba bejáratánál kell felakasztani. A hajadon lányok számára a bazsarózsa vonza a vőlegényt, a férjes asszonyok számára pedig erősítik a szerelmet a házastársak között. De, lehet mellékhatás is: a férfiakat vonzani fogja más nőkhöz,  ezért jobb, ha a feleség a nappaliban akasztja fel a képet.

Páros szimbólumok. Két különböző nemű lény kell, hogy legyen: Buddha páros nyomainak képe, mandarin kacsák, galambok, hattyúk, egy fiú és egy lány képe.

A föld szimbólumai. A nagyon erős talizmánokról van most szó  – a kristályokról. Ahhoz, hogy aktivizálódjanak és hatékonyan működjenek, a hálószoba dél-nyugati részében kell őket elhelyezni. Előzetesen megtisztítják őket enyhe sóoldattal, belehelyezve őket ebbe egy hétre. Ha egy nő kivilágosítja a kristályát, a férfi nem fogja elrejteni a szenvedélyét.

Abban az esetben, amikor nincs elehtőség kristályokat használni, alkalmazzon más módszert. Töltsön meg vízzel egy kerek és átlátszó tálat vagy kristály tálat, esetleg egy üvegvázát. Az alján helyezzen el köveket és egy gyűrűt kedvenc fémjéből, de kövek nélkül. A víz tetejére helyezzen el virágszirmokat, előnyben részesül a rózsa vagy a bazsarózsa és két úszó gyertyát. Helyezze el ezt a tálat a hálószoba dél-nyugati részében. Minden este gyújtsa meg a gyertyákat a vízben és rendszeresen cseréje a vizet és a szirmokat. Mellette helyezzen el egy páros szimbólumot.

Betartva ezeket a szabályokat, bizonyára találkozni fogsz a szerelmeddel vagy erősebbé eszed a már meglévő kapcsolatodat, de az is lehet, hogy  találsz magadnak egy fiatal szeretőt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük