Egy vonzó nő 5 tulajdonsága

1 250

Úgy történt, hogy azok a nők, akik párjuk keresésével vannak elfoglalva, minden erejükkel igyekeznek minél jobban nézni ki. Sajnos, sokan egyáltalán nem arra a szépségre teszik meg a tétjüket, amely képes vonzani egy normális férfit a hosszú távú és komoly kapcsolatokhoz.

Úgy tartják, hogy a «férfiak a szemükkel szeretnek», azaz vizuális teremtményeknek minősülnek. Ettől függetlenül, nagyon erősen meglephet tégedet, hogy pontosan mi képes vonzani és megtartani az erősebbik nem képviselőit a hosszú távú perspektívában.

Egy szakképzett nő tulajdonságai

Stílusos öltözék, jó smink és magas sarkú cipő — mindez természetesen kell, de, ha csak a kinézetre összpontosítunk, a lényeg rejtve marad és alábecsülten. Most megvizsgáljuk azokat a tulajdonságokat, amelyek meghatározzák az igazi Nőt.

A valódi nő tulajdonsága – ártatlan tisztaság

Napjainkban nem sűrűn akad olyan nő, aki szűzként megy férjhez. De a tisztaság és az érintetlenség még mindig nagyon vonzó marad a férfiak számára.

Sok férfi nem akarja megnyitni a lelkét olyan nő előtt, akinek a múltjában volt olyan kapcsolat, amely fájdalmat okozott.

Nos — az őszinte ártatlanság azonnal felold minden érzelmi gátat. A férfinak természetes rendben elesik a szüksége a védelemre, amikor egy igazán tiszta teremtményt lát maga előtt.

Az ártatlan tisztaság — a kulcs bármelyik szívhez, amely segít azonnal létrehozni az út érzelmi kapcsolatot.

Nem muszáj szűznek lenned ahhoz, hogy rendelkezzél ezzel a tulajdonsággal:-). Mindössze csak „fel kell próbálnod” az ártatlanság megjelenését és a részeddé tenné azt. Igaz, ehhez vagy jó színészi képességekre, vagy őszinte jóságra lesz szükséged – máskülönben a férfi megérezheti a színlelést és az igyekezeteid a kívántnak pont ellenkező hatást fognak kiváltani.
Néhány «tiszta» megjelenés a számodra feljegyzésként – Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, Audrey Hepburn. A kitalált szereplők közül érdemes odafigyelni Lolitára, Nabokov ugyan ilyen nevet viselő könyvéből, valamint Audrey Hornra a “Twin Peaks” kultikus sorozatból.

A valódi nő tulajdonsága – szeretetteljes gyöngédség

Ha képes lennél betekinteni a normális férfiak tudatába, hogy megtudd, hogy mit akarnak életük párjától, akkor valószínű, hogy leggyakrabban a «gyöngédség + gondoskodás» kompozícióval találkoznál.

Sok férfi már elfáradt a hatalomvágyó nőktől, valamint azoktól, akik csak azt csinálják, hogy panaszkodnak az életre. Igen, az erősebbik nem képviselői egyszerűen azt akarják, hogy egy kedves, kellemes, figyelmes és gyöngéd rokonlélek legyen mellettük.

Függetlenül attól, hogy mennyire sikeres egy férfi, mindig azt akarja, hogy értékeljék őt.

Egy nő, aki kedvesen, és a legfontosabb őszintén nevet a viccein, valamint tudja, hogyan érintse meg helyesen a testét, – hát erre van szüksége a férfiak többségének az „otthoni tűzhely őrzőjének” minőségében.

Gyakorlatilag ez a tulajdonság az előző folytatása – a lelki tisztaság elősegíti a jóság megnyilvánítását, amely a szeretett férfival való kapcsolatban átnő gondoskodássá, ha pedig a fizikai együttlétről van szó – gyöngédséggé.

Ismét csak, ezt a tulajdonságot, ugyan úgy, mint az ártatlanságot is, nehéz színlelni, ha nem rendelkezel eleve vele. Csupán fejleszteni lehet a más meglévő gyökereket.

És még egy dolog — jónak/gyöngédnek/szeretetteljesnek lenni a «Minden férfi — barom!» jelszó alatt élve, nem valószínű, hogy sikerül.

A valódi nő tulajdonsága – magabiztosság

Minden férfinak megvannak a saját preferenciái, a női test és az arcvonások vonzóságát illetően. De nem csak attól függ, hogy megtetszel-e neki, vagy sem, hogy beletartozol a férfi által meghatározott „Az én ízlésemben van”  kategóriába.

Az elterjedt meggyőződések ellenére, a nő csábítása egyenesen arányos nem csak a szépségének a fokával, hanem azzal is, hogy mennyire elégedett magával.

Sajnos, nagyon sok nő szenved kisebbségi komplexusoktól, amelyek a saját testük vonzóságában való kételkedés miatt fejlődik ki.


A szégyenérzet arra készteti a nőket, hogy érzelmileg elzárkózzanak, blokkolják a szexualitásukat és időként akár korlátozzák is magukat a fiziológiai szükségletek kielégítésében (a szexről való lemondás).

Mindez rányomja a bélyegét a megjelenésre, amely a férfi szem előtt áll. Az ilyen nőklet unalmasnak, a kommunikációban kellemetlennek tartják és távoliaknak a szexuális vonzerőtől.

A magabiztosság az egyik legszexisebb tulajdonság a férfiak és a nők számára is egyaránt. Az a nő, aki királynőnek érzi magát, olyan lesz a férfiak szemében is. A hit a saját szépségben csodákat képes tenni – arra készteti a férfiakat, hogy csodálják a nőt.

Mi a teendő, ha problémáid vannak a magabiztossággal? Természetesen, el kell kezdeni dolgozni az önértékelés emelésén. Kezd azzal, hogy minden reggel megállsz a tükör előtt és azt mondod: «Én — a legvonzóbb és legcsábítóbb vagyok. Nekem szép testem van», olvass könyveket erre a témára és járj el tréningekre (erről részletesebben — a cikk végéhez közelebb).

A valódi nő tulajdonsága – a «rejtélyesség» és a «nyitott könyv» egyensúlya

Bizonyára hallottál arról, hogy a férfiak a természetüknél fogva – vadászok. Nekik tetszik valami egyedit, fajtájában egyetlen kapni, azt, amit mások nem tudnak megszerezni.

Részben ez így is van, de a hosszú távú perspektívában a „hiánytermék” kép nem működik.

Egyet értek azzal, hogy a kapcsolat elején képes leszel rejtélyes lenni, de vajon ilyen maradsz-e 10 év múlva is? Nem, meg fognak fejteni!

A túlzott egyediség vonzza azt a férfit, aki nagyon szereti megfejteni a rejtélyeket. Az ilyen altípus célja, mint azt már megértetted, nem biztosítani, hanem megfejteni:-).

Még egy veszélye az ilyen viselkedésnek – összezavarni a férfit, egy aknamezőn helyezni el, ahol nem tudja, hogy hol és mikor lesz a robbanás.

Nem azt mondom, hogy „átlagossá” és kiszámíthatóvá kell válni, itt egyensúlyra van szükség. Egyensúlyra a «rejtélyesség» és a «nyitott könyv» között.

És ne feledd: vonzva egy férfit a titokzatossággal, nem magadhoz vonzod, hanem egy álarchoz!

A valódi nő tulajdonsága – sugárzó ragyogás

Ez a tulajdonság a legértékesebb és legnehezebb veszélynek tenni ki.  Megfoghatatlan,  és a négy előzőtől eltérően, nem lehet színlelni.
Arról a ragyogásról van szó, amely betölti a szobát, amikor abba belép egy mosolygó nő. Örömet, szeretetet, boldogságot sugároz. Ennek a ragyogásnak a sugaraiban az ember meg akar melegedni, úgy, mint a nap sugaraiban.

Így ragyognak azok a nők, akik szerelmesek. Ilyen sugarakat vetnek a nők egy szenvedélyes szex-éjszaka után. Így ragyognak a boldog anyukák, akik imádják a gyermekeiket.

A női ragyogás — egy igazi kincs, amelyet, mint az időnként tűnik, nem érdemel meg ez a kegyetlen világ. Ez egy tulajdonság, amelytől a férfiak egyszerűen elolvadnak. De, sajnos, közel sem minden nő képes sugározni ezt a ragyogást: az érzelmi önblokkolás – ennek a fő oka.

Hogyan szerezzük meg ezeket a tulajdonságokat

Lehetséges, hogy a fent felsorolt tulajdonságok közül nem mindegyik van meg benned a kellő mértékben, de az alapjaik feltétlenül jelen vannak.

Egyszerűen fejlesztened kell őket:

  • abba kell hagyni az érzelmi megakadást;
  • meg kell szabadulni az előítéletek bilincsétől;
  • el kell hagyni a barátok tanácsai meggondolatlan követésének útját, akik követve, akik “látták az életet és az összes parasztot уйти с тропы « látták az életet és minden férfin átlátnak».

Csak így lehet felszabadítani a természetes varázsodat. Emellett, számos más rejtett tehetséged is ki lesz blokkolva – elkezdesz teljes értékűen élni.

Melyik tulajdonságot a legnehezebb kifejleszteni magadban?

Betöltés ... Betöltés ...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük