Egy olyan nő titka, kitől mindenki elveszíti az eszét

783

Minden kollektívában, iskolaiban vagy mukahelyiben mindig vannak olyan nők és lányok, akikért mindenki odavan. A fiúk és férfiak állandóan körberajongják, azon fáradozva, hogy a szépség kedvében járjanak. Minden más nő pedig nézi ezt, irigykedik és azt gondolja: «Dehát hogy lehet ez, én sokkal jobb vagyok ebben vagy abban, miért nem veszi észre ezt senki sem». Mellesleg a paradox ebben a helyzetben az, hogy a népszerű lányok nem mindig rendelkeznek modell alkattal. Nagyon gyakran előfordul, hogy a kollektívában van olyan hölgy,aki sokkal tökéletesebb természeti adottságokkal rendelkezik, de mégsem olyan népszerű. Dehát akkor miről lehet szó? Nézzük csak.

Néhány pszichológiai aspektust édesanyáink és nagymamáink juttatnak a tudomásunkra. Egyes lányok valóban ilyennek születtek – számukra az ilyen dolgok természetesek és érthetőek. De megint csak, valószínűbb, hogy ez ismét a szülők befolyása, vagy valaki másé, mondjuk a nővéré. A többi lánynak kevesebb szerencséje volt, mivel ők ezeket a dolgokat sokkal később ismerik meg az irodalmi forrásokból vagy a barátnőktől. De általában a lányok nem osztják meg egymással ezeket az ismereteket. Ezt nagyon egyszerű megmagyarázni. Amikor ezek az ismeretek a nő tudtára jutnak – annyira természetesekké válnak, hogy el sem tudja képzelni, hogy lehet az, hogy valaki nem tudta EZT.

A titok a következőben rejlik – valóban megérteni mi a nő szerepe a világban. Mennyire banálisan hangzik! De, sajnos, koránt sem mindenki érti, mit jelent valóban nőnek lenni.

Hogy feltárjon magában minden női tulajdonságot érdemes sok irányban fejleszteni saját magát.

Mi a legfontosabb egy nőben? A szépség és a harmónia. Ez vonatkozik a kinézetre,  a belső világra, a viselkedésre és a szavakra is.

Loading...

  1. Kinézet. Itt egyáltalán nem a helyes arcvonalakról van szó, hanem inkább az ápoltságról. Ha egy lány maga ápolja magát – akkor kiváltja a kívánságot, hogy gondoskodjanak róla. Kényeztesse magát procedúrákkal, szeresse önmagát és testét. Ügyeljen az étkezésére, nem kell „benőni zsírral, de nem szabad elveszíteni a női formákat sem. Részesítse előnyben a növényi élelmiszereket – ezek igazi nő energiával és könnyedséggel fogják megtölteni.
  2. Öltözet. Maximálisan nőiesnek kell lennie – a férfi sziluett soha nem kelti fel a férfiak figyelmét. Figyeljen oda a szoknyákra – és nem kötelező a mini. Arról van szó, hogy egy jól kiválasztott szoknya kihangsúlyozza a csípőt és a derekat – – a test legnőiesebb vonásait. Használjon olyan színeket, amelyek nem agresszívak – legjobb a pasztell és a különböző árnyalatú kék. Ha bundát választ, akkor az legyen elegáns és gyönyörű nyérc szőrmebunda.
  3. Dolgozzon a járásán – ez az Ön névjegykártyája. Az interneten számos cikket és oktató videofilmet lehet találni erre a témára. Ne felejtsen ügyelni a gesztusokra – mindennek egyenletesnek és kecsesnek kell lennie. Emlékeezen csak vissza a királynőkre és a cári hölgyekre – ez a test birtoklásának ideálja.
  4. Mosoly. Még egy nagyon fontos nő jellemzőt demonstrál– a jóságot. Kevesen mernek beszélgetésbe kezdeni egy mogorva nővel, még akkor is ha nagyon szép.
  5. A beszéd – a beszédnek káromkodásoktól mentesnek kell lennie. Igyekezzen nyugodtan beszélni és semmilyen esetben se visítozzon vagy kiabáljon.
  6. Életenergia. Egy nő szó szerint életet lehel. Hiszen még a régi időkben a nők feltöltötték párjukat pozitív energiával, hódításokra és tettekre motiválták őket. Honnan vegyük ezt az energiát?
  7. Szellemi fejlődés. Olvasson könyveket, ismerjen meg valami újat magáról és a világról. Akkor nézete sokkal mélyebb lesz.

Őszintén szólva, ez minden ami ahhoz kell, hogy rajongói jelenjenek meg. És igen – ez valóban működik.

Valúszínű, hogy észrevették, hogy a népszerű nők, lehet  nem is rendelkeznek mindezekkel a tulajdonságokkal. De ez itt a lényeg! Ezeknek a szabályoknak legalább a részleges betartása már eredménnyel jár!

Egy olyan lány, aki figyelemnek örvend az ellekező nem körében, tudja,   milyen helyekre nem érdemes meghívni egy férfit 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.