Egy olyan nő titka, kitől mindenki elveszíti az eszét

904

Minden kollektívában, iskolaiban vagy mukahelyiben mindig vannak olyan nők és lányok, akikért mindenki odavan. A fiúk és férfiak állandóan körberajongják, azon fáradozva, hogy a szépség kedvében járjanak. Minden más nő pedig nézi ezt, irigykedik és azt gondolja: «Dehát hogy lehet ez, én sokkal jobb vagyok ebben vagy abban, miért nem veszi észre ezt senki sem». Mellesleg a paradox ebben a helyzetben az, hogy a népszerű lányok nem mindig rendelkeznek modell alkattal. Nagyon gyakran előfordul, hogy a kollektívában van olyan hölgy,aki sokkal tökéletesebb természeti adottságokkal rendelkezik, de mégsem olyan népszerű. Dehát akkor miről lehet szó? Nézzük csak.

Néhány pszichológiai aspektust édesanyáink és nagymamáink juttatnak a tudomásunkra. Egyes lányok valóban ilyennek születtek – számukra az ilyen dolgok természetesek és érthetőek. De megint csak, valószínűbb, hogy ez ismét a szülők befolyása, vagy valaki másé, mondjuk a nővéré. A többi lánynak kevesebb szerencséje volt, mivel ők ezeket a dolgokat sokkal később ismerik meg az irodalmi forrásokból vagy a barátnőktől. De általában a lányok nem osztják meg egymással ezeket az ismereteket. Ezt nagyon egyszerű megmagyarázni. Amikor ezek az ismeretek a nő tudtára jutnak – annyira természetesekké válnak, hogy el sem tudja képzelni, hogy lehet az, hogy valaki nem tudta EZT.

A titok a következőben rejlik – valóban megérteni mi a nő szerepe a világban. Mennyire banálisan hangzik! De, sajnos, koránt sem mindenki érti, mit jelent valóban nőnek lenni.

Hogy feltárjon magában minden női tulajdonságot érdemes sok irányban fejleszteni saját magát.

Mi a legfontosabb egy nőben? A szépség és a harmónia. Ez vonatkozik a kinézetre,  a belső világra, a viselkedésre és a szavakra is.

  1. Kinézet. Itt egyáltalán nem a helyes arcvonalakról van szó, hanem inkább az ápoltságról. Ha egy lány maga ápolja magát – akkor kiváltja a kívánságot, hogy gondoskodjanak róla. Kényeztesse magát procedúrákkal, szeresse önmagát és testét. Ügyeljen az étkezésére, nem kell „benőni zsírral, de nem szabad elveszíteni a női formákat sem. Részesítse előnyben a növényi élelmiszereket – ezek igazi nő energiával és könnyedséggel fogják megtölteni.
  2. Öltözet. Maximálisan nőiesnek kell lennie – a férfi sziluett soha nem kelti fel a férfiak figyelmét. Figyeljen oda a szoknyákra – és nem kötelező a mini. Arról van szó, hogy egy jól kiválasztott szoknya kihangsúlyozza a csípőt és a derekat – – a test legnőiesebb vonásait. Használjon olyan színeket, amelyek nem agresszívak – legjobb a pasztell és a különböző árnyalatú kék. Ha bundát választ, akkor az legyen elegáns és gyönyörű nyérc szőrmebunda.
  3. Dolgozzon a járásán – ez az Ön névjegykártyája. Az interneten számos cikket és oktató videofilmet lehet találni erre a témára. Ne felejtsen ügyelni a gesztusokra – mindennek egyenletesnek és kecsesnek kell lennie. Emlékeezen csak vissza a királynőkre és a cári hölgyekre – ez a test birtoklásának ideálja.
  4. Mosoly. Még egy nagyon fontos nő jellemzőt demonstrál– a jóságot. Kevesen mernek beszélgetésbe kezdeni egy mogorva nővel, még akkor is ha nagyon szép.
  5. A beszéd – a beszédnek káromkodásoktól mentesnek kell lennie. Igyekezzen nyugodtan beszélni és semmilyen esetben se visítozzon vagy kiabáljon.
  6. Életenergia. Egy nő szó szerint életet lehel. Hiszen még a régi időkben a nők feltöltötték párjukat pozitív energiával, hódításokra és tettekre motiválták őket. Honnan vegyük ezt az energiát?
  7. Szellemi fejlődés. Olvasson könyveket, ismerjen meg valami újat magáról és a világról. Akkor nézete sokkal mélyebb lesz.

Őszintén szólva, ez minden ami ahhoz kell, hogy rajongói jelenjenek meg. És igen – ez valóban működik.

Valúszínű, hogy észrevették, hogy a népszerű nők, lehet  nem is rendelkeznek mindezekkel a tulajdonságokkal. De ez itt a lényeg! Ezeknek a szabályoknak legalább a részleges betartása már eredménnyel jár!

Egy olyan lány, aki figyelemnek örvend az ellekező nem körében, tudja,   milyen helyekre nem érdemes meghívni egy férfit 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük