BÓKOK A FÉRFINAK

704

stilniy-podarok-dok-stanciya-dlya-smartfona-10780

Hogyan válasszuk ki helyesen a kulcsot a férfi szívéhez? És mit kell mondani ahhoz, hogy úgy érezze fontos és értékes az Ön számára? Ma erről fogunk beszélgetni. Minden nőnek tudnia kell, hogy mit mondjon kedvesének. Helyesen kell dícsérni választottunkat. Ettől el vannak ragadtatva.

Hogyan mondjuk jó szót a férfinak helyesen?

«Mit tanácsolsz nekem». A férfiak egyszerűen imádják, amikor a nők tanácsot kérnek tőlük. Azonnal úgy tűnik nekik, hogy jelentősek és véleményüket értékeli a párjuk. Ezért gyakrabban kérjenek tanácsot a férfiaktól, még akkor, is, ha nem fogadják meg.

«Hogy sikerül ez neked». A „leghalálosabb” kifejezés egy férfi számára. Ön hihetetlen bókot ad férjének. Csak ne vigye túlzásba, mert máskülönben  nem fogja elhinni Önnek ezt.

«Annyira hálás vagyok neked». Amikor háláját fejezi ki egy férfinak, az örömet okoz neki. Ekkor tudja, hogy nem hiába igyekszik az Ön számára. És a jövőben még jobban fog igyekezni azon, hogy  kellemes dolgot tegyen Önért.

Mi az, amit nem érdemes mondani?

Hízelgés. Nem érdemes hízelegni egy férfinak. A hallott hízelgést azonnal fel lehet ismerni. És a férfi nem fog többé hinni bókjainak.  Ezek után, elmegy a kedve attól, hogy bármit is tegyen az Ön számára. Ezért, kell ez Önnek?  Mindjon mindig igazat párjának.

Kedves «állatkás» becenevek.  Minden «nyuszika», «macika», «szivecske» és stb. egyszerűen szörnyen bosszantó. Hiszen egy férfi erős és brutális kell, hogy legyen.  A „nyuszika” pedig nem nagyon izgatóan hangzik. Ha kedveli az édes beceneveket, akkor nevezze el velük kedvenc háziállatát vagy barátőjét, de ne a párját.

Mielőtt bókolna egy férfinak, jól meg kell gondolnia, hogy mit is mond. A bóknak őszintének és egyértelműnek kell lennie. Ha nem őszinte, akkor a férfi mindenre rá fog jönni.  A bók pedig csak rontja a kapcsolatot Önök között. Egy nőnek okosnak kell lennie, és nem szabad felesleges dolgokat mondania. Tegye boldoggá és szeretetté választottját.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük