Bella Hadid: «A problémákat a bőrrel a fogkrém segítségével oldom meg!»

784

A Dior Make Up modellje és arca Bella Hadid — az elfoglalt nő példája, akinek mindig tökéletesen kell kinéznie. A szépség szabályai és titkai megérdemlik a figyelmedet!

A bőrápolás titkai Bella Hadid modelltől

Modell vagyok, a szép bőr – szakmai sikerem egy titka. Ezért igyekszem vigyázni arra, amit a természettől kaptam.

 • Nem szeretek sminkkel az arcomon felkelni. Még, ha annyira elfáradtam is, hogy mosakodás nélkül aludtam el, biztos, hogy fel fogok kelni az éjszaka közepén és bűntudattal elindulok vakon a fürdőszoba felé.
 • Napjainkban mindenki meg van őrülve a hidratáláson , és én sem vagyok kivétel. A maximális hatás érdekében a krém előtt szérumot viszek fel az arcomra növényi kivonatokkal.
 • Azokon a napokon, amikor nem alszom ki magamat, zselés maszkot használok. Ez citrus-félék kivonatát és finom csiszoló részecskéket tartalmaz, amely polírozzák a bőrt és könnyed ragyogást biztosítanak neki.
 • Én — az arcpakolások igazi rajongója vagyok. Csinálom őket, amint van egy pár szabad percem. Emellett állandóan ajándékozgatom őket a barátnőimnek! Ismerem mindegyikük arctípusát és kívánságait, és amikor kipróbálok valami újat, gyakran gondolom, hogy „ez biztosan jó lesz Alanának”.
 • A szalon procedúrák közül a masszázst választom  —a legjobbat a Dior francia főiskolán végzik.

Bella titka a bőrgyulladások esetében

 • A testvérem, Dzsidzsi egyszer megosztott velem egy trükköt, amelyet arra használ, hogy eltávolítsa a hirtelen megjelent gyulladást. Pontosan a problémás zónára felvisz egy csepp fogkrémet. Kockázatos, de kipróbáltam – valóban működik!

Smink minden napra – hogyan csinálják ezt a sztárok

 • A mindennapos életben minimális mennyiségű kozmetikai szereket használok. Ahhoz, hogy elrejtsem a fáradság nyomait, concealert viszek fel a szem alá és kifestem a szempillákat, vagy egyszerűen felveszek egy hatalmas napszemüveget. Emellett mindig nálam van az szájfény, amely vizuálisan dúsabbá teszi az ajkakat.
 • A fő trükköm a vörös szőnyegen – a ragyogó bőr. Highlighter – must-have mindörökre! Egy kis bronz vagy arany szemhéjfesték a felső és alsó szemhéjakon, egy cseppnyi arcpirosító, felcsavart szempillák, könnyű árnyalatos szer az ajkakra – és a megjelenés kész is van!
 • Imádom a kísérletezéseket a kozmetikumokkal! A tanárom és a megihletőm – Peter Philips, a Dior sminkes művészeti vezetője. Szabadabbnak érzem magamat, amikor megtudok valami újat a vele való munka közben, azután pedig kipróbálom a valós életben. Általában a barátnőimen kísérletezek. Könnyedén ki tudok sminkelni valakit egy partyra a közeli emberek közül. Egyszer összeszedem magamat és elkészítem saját magamnak a sminket valamilyen alkalomra.
 • A kedvenc szépségápolási termékek között ott van – a szempillaspirál, a concealer és a púder.

Néhány szó a hajról

 • Általában a modellek csak álmodozni tudnak az egészséges hajról— az állandó frizurák  nem a legjobb módon mutatkoznak meg a haj minőségén. Amikor szabadnapom van, tápláló pakolással a fejemen töltöm el azt.

Amikor ápolod magadat, mire fordítod a legtöbb időt?

Betöltés ... Betöltés ...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük