Azon lányok 6 titka, akik haja mindig tökéletesen néz ki

833

Természetesen, szerencséjük volt a genetikával, de a megfelelő ápolás nem kisebb szerepet tölt be!

1. Profiknál nyírakodnak

Ahhoz, hogy a frizura fényűzően nézzen ki, meg kell hogy feleljen a típusodnak, az arcod ováljának, a hajad struktúrájának, figyelembe kell venni a hajad növekedésének gyorsaságát és a számodra kényelmes hajformálási módokat. Egy szakképzett stylist mindig figyelembe fog venni minden tényezőt, mielőtt még felajánlana neked egy új formát vagy színt. Ezért ne spórolj a fodrászon!  .

2. Helyesen mosnak hajat

Hűvös vízzel (maximum — szobahőmérsékletű vízzel) és betartva a sorrendet: bevizezni a hajat, beleönteni a sampont a tenyeredbe, a tenyérben felhabosítani, felvinni a hajgyökerekre, megmaszírozni, gyorsan elosztani az egész hosszban és lemosni. És csakis így!

3. Kondicionálót használnak a hajmosás előtt

És ilyen módon azonnal megoldják a problémát: a hajat könnyű lesz kifésülni, de nem lesz zsíros és nem fog gyorsabban bekoszolódni.  És ragyogni fog!

4. Megtisztítják a fejbőrüket

Egészséges fejbőr – egészséges haj. Ahhoz, hogy minőségteljesen és veszélytelenül megtisztítsd a gyökérmenti zónákat a styling mikrorészecskéitől,  a kosztól, a portól és más szeméttől, hetente egyszer beáztatnak egy vattacsomót a teafaolajba, és középen elválasztva a hajat áthaladnak a fejbőr felületén.

5. Ritkán fésülködnek

Minél kevesebbet fésülgeted a hajadat  – annál egészségesebb és szebb lesz. Mindezek a mítoszok a napi 100 kifésülésről már régen elavultak! A trichologusok meg vannak győződve arról,hogy minél ritkábban érinted meg a hajadat, annál jobb.

6. Organikus szereket használnak

Az organikus festékek nem csak, hogy nem károsítják a hajat, de ápolják is azt, erősebbé, sűrűbbé és csillogóbbá varázsolva őket. A modern szerek ugyan így megbírkóznak, sőt jobban, mint a kémiai szerek, ezért nincs semmi ok más választ csinálni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük