Az Ön illata

919

Ha a közelség közben a párja megkérdezte Önt, hogy milyen parfümöt használ, akkor nem érdemes nagyon örülni. Mint ismeretes, a férfiak többségének elvonják a figyelmét az idegen szagok a szex közben és ez zavarja őket. Ez eltompítja a vadász ösztönüket. A nők, épp ellenkezőleg, drága francia parfümökkel fújva be magukat magabiztosabbak lesznek. De egy férfi számára ebben az esetben a nő testének illata a fontos. Nem az éles illatokról és azok keverékeiről beszélünk, amelyek teljesen elölik a férfi bármilyen nemű vágyát.

Nagyon gyakran a parfüm reklámokban a tv-ben azt látjuk, hogy a férfiak, megérezve a nő parfümjének illatát, elveszítik a fejüket. Igen, valóban, egy könnyed érzéki illat elbódíthatja a férfit, de ez valószínűbb, hogy az ismerkedés első szakaszában történik, nem pedig az ágyban. A kellemes, könnyed és magával ragadó illat nagyon hasznos egy lány számára ahhoz, hogy egy férfi észre vegye és valamilyen intézkedéseket tegyen.  De, kettesben maradva, egyáltalán nincs kedve a férfinak akár a legdrágább és legminőségibb parfümöket sem szagolgatni.

Szintén kellemes lesz számára érezni a szeretett ember igazi illatát egy hosszú távollét után. Ez az illat felébreszti a legkellemesebb emlékeket és ráhangol a kellő hullámra. De, amikor a közelségről van szó, jobb természetesnek lenni.  Hiszen éppen ilyennek kellünk kedvesünknek.

De, ha mégis szeretnéd használni kedvenc illatodat, akkor megpróbálhatod a ruhára felvinni, amit majd leveszel. Emellett alkalmazni lehet egy kis titkot is. Amikor ott találod magad kedvesed otthonában, észrevétlenül fújj egy kicsit a parfümödből a ruhára, vagy valamilyen berendezési tárgyra, amely megőrizheti az illatot és amelyet gyakran a kezébe vesz. Ezzel akaratlanul is arra fogod késztetni, hogy érezze az illatodat és gyakrabban gondoljon rád.

Ajándékozz kedvesednek természetes szépséget és ne kételkedj, értékelni fogja!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük