Az Ön illata

755

Ha a közelség közben a párja megkérdezte Önt, hogy milyen parfümöt használ, akkor nem érdemes nagyon örülni. Mint ismeretes, a férfiak többségének elvonják a figyelmét az idegen szagok a szex közben és ez zavarja őket. Ez eltompítja a vadász ösztönüket. A nők, épp ellenkezőleg, drága francia parfümökkel fújva be magukat magabiztosabbak lesznek. De egy férfi számára ebben az esetben a nő testének illata a fontos. Nem az éles illatokról és azok keverékeiről beszélünk, amelyek teljesen elölik a férfi bármilyen nemű vágyát.

Nagyon gyakran a parfüm reklámokban a tv-ben azt látjuk, hogy a férfiak, megérezve a nő parfümjének illatát, elveszítik a fejüket. Igen, valóban, egy könnyed érzéki illat elbódíthatja a férfit, de ez valószínűbb, hogy az ismerkedés első szakaszában történik, nem pedig az ágyban. A kellemes, könnyed és magával ragadó illat nagyon hasznos egy lány számára ahhoz, hogy egy férfi észre vegye és valamilyen intézkedéseket tegyen.  De, kettesben maradva, egyáltalán nincs kedve a férfinak akár a legdrágább és legminőségibb parfümöket sem szagolgatni.

Loading...
Szintén kellemes lesz számára érezni a szeretett ember igazi illatát egy hosszú távollét után. Ez az illat felébreszti a legkellemesebb emlékeket és ráhangol a kellő hullámra. De, amikor a közelségről van szó, jobb természetesnek lenni.  Hiszen éppen ilyennek kellünk kedvesünknek.

De, ha mégis szeretnéd használni kedvenc illatodat, akkor megpróbálhatod a ruhára felvinni, amit majd leveszel. Emellett alkalmazni lehet egy kis titkot is. Amikor ott találod magad kedvesed otthonában, észrevétlenül fújj egy kicsit a parfümödből a ruhára, vagy valamilyen berendezési tárgyra, amely megőrizheti az illatot és amelyet gyakran a kezébe vesz. Ezzel akaratlanul is arra fogod késztetni, hogy érezze az illatodat és gyakrabban gondoljon rád.

Ajándékozz kedvesednek természetes szépséget és ne kételkedj, értékelni fogja!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.