Az Ő véleménye: 5 tulajdonság, amelyet a férfiak nem bocsátanak meg még a szépségeknek sem

707

hfpdjlf

Öt vonzó, sikeres, és sajnos már foglalt férfi  őszintén beszélt arról, hogy a szépség egy nő számára – nem a legfontosabb, és arról is, hogy valójában mi a legfontosabb egy  boldog kapcsolat kiépítéséhez.

Vannak dolgok, amelyeket a férfiak nem bocsátanak meg. Ezek pedig a következőek:

Megvetés.

«Általános szabály, hogy egy nőnek az arcára van írva, hogy egyáltalán nem érdekli a véleményem, tudja, hogyan kell viselkednem, sőt még annál is inkább,  előre meg van róla győződve, hogy el fogok valamit rontani. És én valóban elrontom, miután tekintete elárulja: «Úgy is tudtam». Bármi, amit a szemedből ki lehet olvasni, legyen az lenézés, elítélés,  csupán egy kívánságot vált a ki a férfiből — futni, a lehető legtávolabb, és, ha lehetséges, vissza se nézni. Ez egy előre vesztes stratégia. Egy embert meg lehet változtatni, de csakis teljesen elfogadva őt, minden minuszával – csak akkor kezd felébredni a férfiban az ember», –  Alekszej, 37 éves.

Önbizalom hiány.

«Légy teljesen tökéletes a „e fejed búbjától a lábujjadig”, több tízezer dollárért feltuningolva, lenyűgöző mellmérettel és Einstein inteligenciájával, de, ha csúnyának tartod magad, félsz egy szót is szólni és a „homokba dúgot a fejed” minden kényelmes helyzetben, baj lesz. Személyesen nekem, mint a karrierista férfiak többségének, nincs sem időm, sem pedig erőm arra, hogy győzködjelek az ellenkezőről, annál is inkább,  minél gyakrabban mutatsz rá hibáidra, annál tisztábban kezdem őket látni. A következtetés – légy büszke, teljes mértékben légy tisztába erőddel és szépségeddel, még akkor is, ha ezt a szépséget nem mindenki értékeli. Csak így tudod meggyőzni a férfit arról, hogy  nagy szerencséje van veled. Nekünk pedig, lényegében véve, ez elegendő!», – Gyima, 32 éves.

Negatív.

«Az élet nem mindig úgy alakul, ahogyan azt szeretnénk — problémák adódnak az egészséggel, a pénzügyekkel, és általában véve problémák. Amikor feleségemmel először készültünk nyaralni (Olaszország, romantika, két teljes hét), akkor… lekéstük a repülőjáratot. A taxisofőr megszegte a szabályokat, közúti balesetet szenvedtünk és elakadtunk utazótáskáinkkal félúton — ilyen hajnali órákban másik  autót hívni lehetetlen volt. És míg én káromkodtam,  és átkoztam mindent és mindenkit, ő elmosolyodott és azt mondta: «Figyelje csak rám, legyen ez a legnagyobb bajunk az életben». Egyetlen alkalommal sem rótta nekem fel nekem ezt a leégést, bár én tudtam, hogy meg tudtam volna oldani, és meg is kellett volna oldanom ezt a helyzetet. Egy másik nő az ő helyében, hisztit vágott volna le, megaharagudott volna,  elpanaszolva barátnőinek. Nekem úgy tűnik, hogy a világhoz való ilyen pozitív, ha szeretnéd mondjuk azt, hogy bizalmas hozzáállás az, ami megkülönbözteti azt az Igazi nőt az összes többi közül »,  - Igor, 29 éves.

Anya szindróma.

«Jelentős különbség van a gondoskodás és a totális ellenőrzés között. Előfordul, hogy tudatlanul is, de a nő a férfi anyjává válik, elkezdi tanítani, megtilt neki egyet s mást, megjegyzéseket tesz neki, ellenőrzi, hogy időben evett-e, azt az inget vette-e fel, amelyiket kell. Nekem úgy tűnik, hogy ebben a pillanatban a szex eltűnik a pár életéből  – ne haragudj, de én nem fogom ezt csinálni az édesanyámmal. Van még egy forgatókönyv  — előbb vagy utóbb a fiúgyermek saját életét kívánja élni, és meg akar szökni az anyjától… Gondolom, itt minden érthető», – Kirill, 33 éves.

Dráma.

«Amikor 18 éves voltam, az olasz szenvedély a lányokkal való beszélgetésekben úgy tűnt, hogy a kapcsolat kötelező feltételét képezi, de a korral nagyon elfáradsz ettől. Oké, összevesztetek, de van választásod — világméretű tragédiát csinálsz ebből, felállsz és becsapod az ajtót, vagy pedig megnyugszol és nekilátsz a dolgaidnak. Én megnyugszom, te is megnyugszol, mindketten levonjuk a következtetéseket és visszatérünk a normális élethez… vagy nem térünk vissza, ha a  «drama queen bekapcsolása» opciót választod. Itt, ismét a választás a nő kezében van — a további eredmény attól függ, hogy helyesen dönt-e.  Minden nagyon egyszerű!», – Szasa, 27 éves.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük