Az Instagram sztárja elmondta, hogyan lehet tökéletes testünk

724

kayla-itsines-pdf

Kyle Itsines, fitness guru Ausztráliából, aki  szerzői edzési programjáról híres, amely 12 hét alatt lehetőséget biztosít a csodálatos eredmények eléréséhez. Instagramjában Kyle közzéteszi azoknak a lányoknak a sikereit, akik betartják fitness-tervét, valamint megosztja a hatékony gyakorlatokat  és az egészséges étkezés ötleteket. Nem meglepő, hogy az előfizetőinek száma már meghaladta a 4 milliót!

Az interjúban Kyle elmondta:

Sporteredményeiről «Van egy fényképem az «előttről», de soha nem teszem közzé, mivel nem akarom, hogy fiókom kizárólag nekem legyen szentelve. Ausztráliában élek. Ha a Glenegle strandról fogom publikálni a fényképeket, ahol drákói gyümölcsüket eszek acai bogyókkal, akkor a New Yorki és más városokban élő lányok , ahol nem lehet beszerezni ezeket a gyümölcsöket, nem fognak hasznot találni ebben és valószínűtlen, hogy felkeltem az érdeklődésüket.». 

Edzéseiről: «Hetente 3-4 alkalommal edzek, követve Bikini Body Guides programomat.Más napokon is elég aktív vagyok, még akkor is, ha ez egy 40-preses sétát tesz ki a kutyámmal vagy egy 15 perces foglalkozást a futópadon.  Hetente egy napot pihenek, még egy napot pedig a nyújtásnak szentelek különleges eszközökkel, mivel nem tudok rugalmassággal dicsekeni».

A motivációról: «15-16 éves koromban az orvosok azt mondták nekem, hogy lehetséges, hogy  nem lesznek gyermekeim, nem rendelkezve erre semmi féle joggal. Beszélgetve az emberekkel a hálózatban, nagyon fontos tanulságot vontam le magamnak: egészségesnek, erősnek kell lenni és tónusban kell maradni. Akkor elmentem az edzőterembe és elkezdtem foglalkozni, s azonnal sokkal jobban éreztem magam».

Az étkezésről: «Normális ételeket fogyasztok mind az öt  élelmiszer-csoportból, beleértve a szénhidrátokat: sok tészta, rizs, kenyér, csirke és hús. Szeretem az összes desszertet, különösen a tiramisut, de én soha nem vonzódtam a káros élelmiszerekhez. Amikor unatkozom, vagy szeretnék valami édeset, akkor málna teát iszom. Mindig valami hasznosat választok, mert valóban szeretem ezt ». 

A hétköznapi étrendről:

«Ma reggelire műzlet ettem görög joghurttal, mézzel és  áfonyával. Mindig fogyasztok fehérjéket és szénhidrátokat. Tegnap reggelire rántotta volt multi gabona pirítóssal». 

«Ebédre  lavash tekercset vagy csirke szendvicset eszem. Szeretem a tekercseket tonhal salátával. Szintén a kedvenc ételeim között szerepel – az avgolemono görög leves». 

«Vacsorázni csirkét szeretek, halat vagy  steaket rizzsel és salátával.Vagy tésztát marinára szósszal, tengeri gyümölcsökkel vagy szardellával. Ezt az ételt nagymamám készíti hetente egyszer a családi vacsorához».

«Ami a beharapnivalókat illeti, nagyon szeretem a görög joghurtot és a mangót. Én görög vagyok és otthoni termékeken nőttem fel, ezért közelebb állnak hozzám az olyan sneckek mint a humusz vagy a zellerszár».  

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük