A visszér kezelhető!

2 076

Jó napot kívánok, kedves hölgyek!

002-101Szeretném elmesélni történetemet. Annak a történetét, hogy hogyan lehet új életet kezdeni műtétek és fájdalom nélkül.

Visszér betegségben szenvedett nagymamám és édesanyám, és nekem sem volt kisebb „szerencsém”. Természetesen, a mai éltevitellel ez nem meglepő. Irodai munka, egészségtelen táplálkozás, mozgásszegény életmód … Ennek eredménye – a túlsúly, a nagy megterhelés a  gerincre és a lábakra. Adjuk ehhez hozzá a tűsarok iránti szenvedélyt és íme – a visszér betegség nem várat magára.

Mindannyian tudjuk, hogy mennyi minden szakad egy modern nő vállára: ott a család egy millió kötelezettséggel, stressz a munkahelyen, emellett pedig mindig jól akarunk kinézni, „elkapni ” a férfiak varázslatos, és a nők irigy tekintetét. Nehéz ezt csinálni, amikor a nap végén lábunk bedagad, megjelenik az érzés, mintha köveket vonszolnánk magunk után.

Kiolvastam az Interneten különböző információkat, próbálkoztam a pakolásokkal, masszázzsal, hideg zuhannyal. Ez bizonyos ideig működött is. De az ilyen tüneti kezelések sajnos nem jártak látható hatással. Az kitüremkedő erek rontották az általános megjelenést, a rövid szoknyákról meg lehetett feledkezni.

Lehetséges, hogy egy pillanat valóban furdulópont volt a szép lábakért vívott harcomban. Elmesélem.

Egy férfi állt be hozzánk dolgozni. Nem mondom, hogy egy Apollón, de fantasztikusan nézett ki! Magas, ápolt, jóságos szemekkel, igazi úriember. Mivel munkatársaink többsége nő, azonnal „keresztet tettem” álmaimra arról, hogy  egy ilyen udvarlóm legyen.  Hol tudok én lépést tartani a hosszúlábú szépségekkel az én „bilincsbe zárt” lábaimmal és az állandó sajgó fájdalommal.

Egy tea mellett siránkoztam barátnőmnek nehéz sorsomra és a visszér évek óta eredménytelen kezelésére. Barátnőm egy harcos természetű  hölgyemény. Azt javasolta, hogy próbáljam ki a VenumPro krémet. Ezen a napon az életem megváltozott. És hogy mit történt azzal a vonzó férfival, mindjárt elmesélem!

A csoda krém csodás életet ad!

vvext4_vc_lgAzonnal elrohantam, hogy megrendeljem ezt a szert, hiszen az idő telt, az aktív hölgykollégáim pedig nem vesztegették fölöslegesen az idejüket – az egyik süteményeket sütött az új munkatársunk számára, a másik pedig mély kivágású blúzban jött be a munkába és csak körülötte forgott. Én bölcsen cselekedtem – úgy döntöttem, hogy nem sietem el a dolgokat, először rendbe hozom magam.

Megkapva a küldeményt, figyelmesen áttanulmányoztam a leírást, többször átolvastam a használati útmutatót. Mint ahogyan azt mondani szokták, a visszér tüneteiről mindent tudok, most a legfontosabb – helyesen megszabadulni ettől a betegségtől! Úgy döntöttem, hogy mindent pontosan az útmutatónak megfelelően fogok csinálni,  saját kezdeményezések nélkül.

Eltelt egy hét, és  soha nem tapasztalt könnyedséget éreztem. Akinek ilyen problémája van, az meg fog engem érteni. El tudják képzelni, hogy milyen érzés felvenni a kedvenc szandált, egy térdig erő szoknyát, készíteni egy frizurát és büszkén, magasra emelt fővel sétálni végig az utcán, rámosolyogni az emberekre, megköszönni az utasnak a buszban, hogy átengette a helyét?

Megjelenésem a munkahelyemen fantasztikus volt!  Még jó, hiszen egyszerre a szürke kisegér, aki általában sportcipőt és farmernadrágot hord, szinte szárnyakon érkezik meg, valóban királynőhöz méltó járással és ragyogó szemekkel. «Most biztos, hogy fel fogom tudni hívni magamra a figyelmet,» – gondoltam én. És nem tévedtem! Természetes dolog, hogy átalakulásom hosszú időre az egész kollektíva megvitatásainak témája lett!

De a legkellemesebb persze, álmaim férfijának  tekintete volt  – csodálattal volt megtöltve!

A magabiztosság, amelyet a látványos megjelenés ad, és ami a legfontosabb – egy olyan problémának a hiánya, mint a visszér, – éppen ez kellett nekem. Amikor kívánatosnak, könnyűnek, csábítónak érzed magad, a főnök egyetlen megjegyzése , vagy az emberek dúrvasága a boltban sem tudja elrontani jó kedvedet.

Kaptam tőle egy bókot, elkezdtünk beszélgetni arról, hogy mi késztetett erre a jobb irányba történő változásra. Természetesen, nem fedtem fel a kártyáimat, csak titokzatosan mosolyogtam. A férfi úgy döntött, hogy új kapcsolatom van, hiszen csakis egy szerelmes nő képes „szárnyakat növeszteni”. Azonnal meg szeretett volna ismerni közelebbről, lehetséges, hogy akár le is csapni jelenlegi udvarlóm kezéről. Ha tudta volna, hogy az ok akkor ő maga volt!

Ideje egyszer és mindenkorra megfeletkezni a visszérről!

profilaktika-varikoza34A  VenumPro kréma  megmentőm lett. Megértettem  – a visszér kezelése most már nem igényel hatalmas pénzeket, időráfordítást vagy ami még rosszabb – sebészeti beavatkozást. Ennek a szernek a megvásárlása teljesen megváltoztatta az életemet. Élvezni tudtam a parkban való sétákat, a táncolást, egyszerűen a mindennapos rutin dolgokat. Hiszen, ha nem fáj semmid,életed új színekben pompázik.

Lányok, meg fogtok érteni engem! Mennyire akarja egy nő, hogy mindig magabiztos és szép legyen. Fájdalommal és nehézséggel a lábakban ez lehetetlen.  A krém rendszeres beledörzsölésével a bőrbe és egy kisebb masszázs segítségével  szinte újá születtem. A stílusos magas sarkú cipőket belepte a por a szekrényben.  Nos, eljött az idejük!

Rendkívül hálás vagyok barátnőmnek a tanácsáért. Mellesleg, ő volt a tanúm az esküvőmön. Igen. Hozzámentem feleségül – álmaim férfi8jához! És végigtáncoltam az egész éjszakát bármilyen fajta fájdalom nélkül a lábaimban.

Történetem – egy történet, amelynek happy end a vége. A krémet, a kezelés elkezdésétől számított két hónap folyamán használtam, azután elkezdtem csökkenteni az adagot.  Jelenleg megelőzés céljából rendelem meg.

Megosztom Önökkel titkomat, kívánok mindenkinek jó egészséget és igazi női boldogságot!

★ Rendeld meg innen a legjobb áron ★

6 hozzászólás


 1. // Válasz

  Érdekes) már megrendeltem, elkezdtem használni. Pár nap múlva megírom az eredményt.


 2. // Válasz

  AVenum Pro krém működik. Erről az oldalról rendeltem, előfizetés nélkül, a küldemény néhány nap alatt érkezett meg. A visszér 1,5 hét alatt eltűnt és többet nem tért vissza.


 3. // Válasz

  Köszönöm Anna, tegnap átvettem a küldeményt a postán, minden rendben van. Már kezdem a használatát. Várom az eredményt 1 hét múlva.


 4. // Válasz

  Mindössze 4 nap telt el és már van eredmény! A duzzadás kicsit lelohadt, az erek kisebbek lettek, lábaim kezdenek szebbek lenni! Nagyon elégedett vagyok!


 5. // Válasz

  Férjem szinte ugrándozik örömében. Azt mondja, hogy mehetek a „Miss szép lábak” szépségversenyre.


 6. // Válasz

  Gratuláljatok nekem is, 1 hét alatt megszabadultam a visszértől! Sokban vagyok)))

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük