A visszér kezelés – egy nehéz, de megoldható probléma

1 123

A visszér kezelés - egy nehéz, de megoldható probléma

Ma szeretném elmesélni a történetemet arról, hogy miként változott meg az életem azt követően, hogy megállapították nálam a diagnózist – viszér tágulatom van. De menjünk csak sorjában.

Természetesen, az életmódom semmiben sem különbözik egy tipikus nő napirendjétől az országban. És, mint azt már megértették, a gyors ritmusban mindig nehéz időt találni magunkra. Gyermekkoromtól fogva arról álmodoztam, hogy táncolni fogok, megtanulok plasztikusan mozogni a zenére, uralni fogom a testemet.  De ez az álom csak álom maradt a számomra. Otthon, munka, milliónyi háztartási teendő – minden szabad időt felemészt, a nap végén pedig az embernek már csak arra van ereje, hogy kényelmesen helyet foglaljon a tévé képernyője előtt a kanapén és megnézzen egy soros filmet, amelynek a premierjére, mint általában, nem tudtam elmenni egy évvel ezelőtt.

Így érkezett el az életembe a visszér. Helytelen táplálkozás, a fizikai megterhelések hiánya, egész nap a számítógép előtt az irodában – hogy lehet gy elkerülni az egészségügyi problémákat.

Az elején elkezdtem duzzadást érezni a nap végén, azután megjelentek az éjszakai görcsök. Még egy hónap ilyen ütemben – a lábizmaim elkezdtek vizuálisan vastagodni, fájdalmaim jelentek meg.

Hogyan lehet gyógyítani visszér betegséget, ha egyáltalán nincs időnk magunkra? Szerencsére szenvedéseim abbamaradtak  egy érdekes eset után.

A munkám miatt meghívtak egy szemináriumra. Nagyon sok meghívott ember volt más társaságoktól.  Köztük felhívta a figyelmemet egy 45-50 év körüli nő. Kitűnően nézett ki, aktív és optimista volt. Néztem ár és gondoltam magamban – «idősebb nálam, én pedig 35 éves korom ellenére nem tudok magas sarkú cipőt venni fel a visszér miatt». De mennyire meglepődtem, amikor  beszélgetés során véletlenül elejtette, hogy ő is szenvedett visszér betegségben.

Azonnal összeszedtem magam és odamentem hozzá. Ezt Önökkel.

Az egyedi és hatásos krém a visszér ellen csodákat művel!

Tehát, elmesélte nekem, hogy jómaga nemrég még borzalmas fájdalmaktól szenvedett, amelyeket a visszér váltott ki. Azonban visszér kezelése nem igényelt orvosi látogatásokat  és hosszas, költséges procedúrákat. Az orvos azt tanácsolta neki, hogy használja a  természetes kivonatokon alapuló visszér elleni krémet. A szavaival élve, minden komponens, ami a készítmény összetételébe tartozik, segít leküzdeni a betegséget és megszabadít bárkit a problémától. Ezt a szert úgy hívják, hogy VenumPro. A magas fokú hatékonyság titka abban rejlik, hogy a kenőcs nem csak a tüneteket enyhíti.  Aktívan küzd a probléma gyökerével – az erek elvékonyodott falaival.

Főbb funkciói:

 • Erősíteni az ereket.
 • Javítani a vérkeringést.
 • Csökkenteni a gyulladást.

Ennek eredményeként a szer:

 • Leveszi a duzzadást.
 • Megszünteti a kellemetlen nehézség érzeteket a lábban.
 • Megszabadítja az ember a fájdalom érzetektől.

Azonnal felkeltette az érdeklődésemet a története. Ezért, úgy döntöttem, hogy nem fogom halogatni, és azonnal megrendelem a szert magamnak. Hogy mi történt tovább, máris elmesélem.

A visszér kezelés - egy nehéz de megoldható problémaA VenumPro segített megfeledkezni a visszérről és valóra váltani az álmomat – beiratkozni a táncórákra!  

Amikor megkaptam a megrendelésemet, azonnal figyelmesen áttanulmányoztam az összetételt. Ott valóban megtaláltam a természetes összetevőket – ruscus, árnika, vadgesztenye kivonat, mentol.

A csomagolás fehér színű lila dizájnnal. A tubus űrtartalma – 80 ml. Egy hónapra volt nekem elég, még maradt is egy kicsi. Most időről időre a visszér megelőzésére használom.

A krémet a térdemnél lentebb kentem fel a lábamra, naponta kétszer, száraz bőrre. Először a mentolt lehet érezni – nagyon friss, de nekem tetszik. Ezt követi a második stádium – a szövetek melegítése.  A kellemes meleg javítja a vérkeringést, azonnal érezhető az erővel való megtelés.

Eltelt az egyhónapos kurzus, és meg voltam döbbenve az eredményen – a VenumPro krém működik!

Ez valóban a legjobb szer a visszér tágulás kezelésére! Azt gondolják, hogy előtte semmit sem használtam? Tévednek. Csináltam borogatásokat, tablettákat szedtem – semmi. Azaz pontosabban, hatás az volt, de egy hét múlva a fájdalom és a duzzadás visszatért. Itt azonban minden másként van – a kurzus végezte után is megmarad az eredmény.

Amikor eredmény nélkül próbálgattam hol az egyik, hol a másik módszert, szilárdan eldöntöttem –  ha sikerül leküzdeni ezt a betegséget, valóra váltom a gyermekkori álmomat. És elmentem táncolni! A foglalkozások agyon sok örömet hoztak nekem. Mint kiderült, csak akarni kell, és az ember időt talál bármire. A nő a szemináriumról megtanított engem egy egyszerű igazságra – szeretni kell magunkat.

Tehát, ha jó benyomást tett a történetem, kedves, hölgyek, ne várjanak arra, hogy majd jön valaki, kézen fogja Önöket és megváltoztatja az életüket  a jobbik irányba. A szépségért egyedül kell küzdeni. És most azonnal! Hiszen, nem érdemlik meg?

5 hozzászólás


 1. // Válasz

  A vadgesztenye tulajdonságairól már korábban is sokat hallottam Úgy hogy, meglátva a VenumPro összetételében, úgy döntöttem, hogy én is kipróbálom. Mit mondjak – a krém valóban hatásos. Megtetszett a kényelmes tubus és a feltűnésmentes illata. Jól melegít. Alvás előtt használom.


  1. // Válasz

   Igen, egyet értek az elző hozzászólással, a vadgesztenye valóban klassz dolog. A krém fantasztikus! A visszér a múlté, és pedig boldog vagyok.


 2. // Válasz

  Kössz a tippet, már megrendeltem – második alkalommal. Az első segí1tett nekem, másodszor anyukámnak vásároltam meg.


 3. // Válasz

  A testvérem számára vettem meg, ő éves, és elég régen szenved az értágulástól, sok minden kipróbált, de csak a VenumPro segített neki.


 4. // Válasz

  Nemrég fejeztem be a kezelési kurzust ezzel a krémmel. A benyomásaim kizárólag pozitívak. Azon gondolkozom, hogy veszek még néhány csomagot vészhelyzet esetére és megelőzés céljából. Az ár egy ilyen csodaszerért – egyszerűen nevetséges!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük