A szupermodellek tökéletes szelfijeinek titka – smink megvilágított bőr hatásával

814

A ragyogó bőr nem csak kiválóan néz ki, hanem az egészségről is tanúskodik. Azok a lányok, akik megtanulták helyesen használni a higlightert a napi sminkben, nem vitatott, hogy vonzzák a környezet figyelmét. És a fényképeken is nagyon jól néz ki a ragyogó bőr.

A sminket a highlighter használatával  az arc konturálásához úgy nevezik, hogy strobing. És elég egyszerű ezt megcsinálni.

Elmeséljük, hogyan hozzuk létre a megvilágított bőr hatását a minden napos sminkben.

Tökéletes smink. 1 lépés. Hidratálás

Hogy minden szépségápolási szer egyenesen helyezkedjen el az arcon, és a smink ne nézzen ki úgy, mint valamilyen maszk, mindig vigyen fel a sminkelés előtt a bőrére hidratáló krémet/szérumot. Emellett, így megvédi a bőrét az idő előtti öregedéstől. Csak győződjön meg róla, hogy a krém jó a bőrtípusa számára.

Tökéletes smink. 2 lépés. Alap

A smink egész nap tartós lesz, ha megfelleő primert használ. Azoknak, akiknek vannak pirosodásai az arcuk közepén, jobb zöld primert használni, akkor nem kellesz túlságosan vastag rétegben vinni fel az alapozó krémet. Ha a bőr fakó és vannak sárgás területek rajta, akkor válassza a lilás alapot a smink alá. Minden más bőrtípushoz átlátszó vagy bézs primert lehet használni. Ha a bőrtúlságosan száraz, akkor jobb rendelkezni fényvisszaverő részecskéket tartalmazó kozmetikai alapokkal – ezeket szintén használni lehet highlighter minőségében.

Tökéletes smink. 3 lépés. A tónus kiegyenesítése

Vigye fel a megszokott alapozó krémét, majd pontokban javítsa ki a tökéletlenségeket a concealer és a korrektor segítségével (ha segítséges).

Tökéletes smink. 4 lépés. A tónus rögzítése

Használjon könnyű átlátszó púdert, hogy rögzítse a sminket. Ezután ki lehet hangsúlyozni az arccsontokat kontúráló szerrel (szárazzal) és egy kis színt lehet adni az arcnak az arcpirosító segítségével.

Tökéletes smink. 5 lépés. Egy kis csillogás

Ahhoz, hogy a bőr ragyogjon, használjon highlighter az arc kiemelkedő zónáiban – az arccsontokon, az orr hátán és csúcsán,a szemöldök alatti csonton és a szemek belső sarkaiban.

És, hogy mit gondolnak a férfiak a sminkről, olvassa itt. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük