A pszichológusok meghatározták, hogy milyen nőket akarnak maguk mellett tudni a férfiak

897

Németország tudós pszichológusai egy nagyszabású kísérlet eredményeként meghatározták a nők azon tulajdonságait, amelyek tökéletesnek számítanak a férfiak véleménye szerint.

Felmérést végeztek a férfi nem képviselő százainak körében. A  20 – 50 éves korú férfiak lemondták véleményüket ezen kérdés kapcsán. A férfiak többsége, első sorban, nem a külső paramétereket értékeli egy nőben, mint ezt korábban vélték, hanem a mesterséget a finom ételek elkészítésében. A felmérés meghatározta, hogy a nők kulináris képességei prioritást élveznek.

A második helyet a kutatás résztvevői párjuk külsejének ítélték oda. Véleményük szerint, függetlenül a kortól és szépségtől, egy nőnek mindig adnia kell a külsejére, ápoltnak kell lennie és szépen kell öltözködnie. A férfiak mindig vonzó, bájos és extravagáns hölgyet akarnak maguk mellett látni

Nem kevésbé fontos helyet ítéltek oda a kísérlet résztvevői a partner szexuális képességeinek. A lényeg, a férfiak szerint, hogy a partnernek legyen szexuális tapasztalata és kívánsága. Nagy jelentőséget tanúsítanak a harmóniának az intim életben.

És még néhány csábítási titok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük