A női táska – felfedezés egy kém számára

671

5bd20d3b8d

A női táska – minden egyes nő állandó társa. A táska tervezése és faktúrája elmeséli a nő pénzügyi helyzetét is. A Gucci, Dior kollekciós táskákat gazdag nől, vagy gazdag kísérővel rendelkező hölgyek vásárolják.

Az egyik regényben a főszereplőt a rendőr a Lagerfeld kollekcióból származó táskája alapján jegyezte meg. Ilyenről álmodozott felesége.

Női táskák…Kis- és nagy méretűek, sötétek és világosak a női kezekben. Hát erről regényt lehetne írni! Egy nő táska nélkül –  nonszensz!

A nagy táskákat inkább az óvatos, házias nők részesítik előnyben. Ebben a táskában elfér a „fél ház”, és még az útközben vásárolt termékek is.

Kis táskákat az autó-lédik és az üzlet-asszonyok hordanak. És, ha betérnek a boltba a termékekért, akkor vesznek egy tasakot, hogy abban vigyék el az autóig a termékeket. A üzlet-asszonyok  nem engedik meg maguknak, hogy egy hatalmas méretű táskával jelenjenek meg egy üzleti tárgyalásra.  A táskában a legfontosabb dolgok vannak, az üzleti papírok pedig az aktatáskában, vagy pedig az irattáskában találhatóak.

Kis táskákat a hajadon hölgyek hordanak.  Ahogy egy nő férjhez megy, a táska mérete megnő. A kis táska arról tanúskodik, hogy a gazdasszony képes kijelölni a legfontosabbat, mind az életben, mind pedig a táskában.

Szíjas és szíj nélküli táskák. A hosszú szíjat Coco Chanel hozta divatba, és ezzel szabaddá tette a nők kezét. A szíjas táskákat előnyben részesítő hölgyek bevállalósak.

Ha egy nő a vállán hordja a táskát és lecsatolja a hosszú szíjat, akkor egy életuraló gazdasszony áll előttünk. Egy ilyen nő megszokta, hogy mindig és mindenkit ellenőrzése alatt tart, és persze „rövid pórázon”. A bejatott karon lévő táska – a nő nyíltan flörtöl a férfival, vagy megfázott a keze.

A házias nők a fekete táskákat kedvelik. Ezek univerzálisak, illenek bármilyen színű ruhához vagy lábbelihez. A színes táskákat a klasszika kedvelői hordják. Ha a nőnek piros táskája van, azt jelenti, hogy nem veszi figyelembe mások véleményét és igyekszik kitűnni a tömegből.

Az asszimetrikus táskákat a kreatív természetű hölgyek viselik. A mindennapos használathoz a négyzet alakú vagy téglalap alakú táskákat részesítik előnyben. Néha találkozunk nőkkel, akik hátizsákot hordanak. Ez arra utal, hogy nem nőttek ki gyermekkorukból. A sportos táskákat a bevállalós, társaságkedvelő nők viselik. A kecses táskákat a finom, törődéshez szokott nők hordják.

Namost egy gyermek számára a táska nagyon kélnyelmes kell, hogy legyen. Az iskolatáska ortopéd kell, hogy legyen, ami segít megőrizni a helyes testtartást a gyermeknél.

Érdekes, és mi van a táskában? Ha a táskában jogosítvány, személyigazolvány, papír zsebkendők, egészségügyi betét vannak, és  még egy tű cérnával, pintű, olló, amellett meg lehet ott találni gyógyszereket is, cipőkanalat, parfümöket – akkor előttünk egy előrelátó,  erős akaratú, céltudatos személy áll, aki mindig előre tervez. Nekem ilyen táskám van. A lányom azt mondja, hogy, ha kitennének engem egy lakatlan szigeten – egy ilyen táskával nem vesznék el.

Ha a táskában rendetlenség van, számos szükségtelen véletlenszerű dolog, akkor  gazdája művészi természetű, folyamatos keresésben van, nem alkalmazkodott az élethez.

Ha a táskában határidőnapló, egy pár toll, számológép, friss újság van, akkor ez a táska tipikus egy üzeltasszony számára, aki nincs férjnél és  nem részesíti előnyben a házimunkát.

És Ön milyen táskát hord?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük