A mellfeszesítő szerek vizsgálata általam

2 024

Ön szereti magát? Én – igen ?

Az ápolási kozmetikumok – a gyengeségem. Nagyon sok üvegcsém van otthon különböző ápolási szerekkel a test minden egyes része számára  Nem tudok simán elmenni egy kozmetikum bolt előtt, anélkül, hogy ne vennék magamnak egy testápolót, arckrémet vagy hajápolási szert.  Nekem úgy tűnik, hogy minden nőnek ápolnia kell magát, jó minőségű termékeket kell használnia, hiszen a külsőn nem szabad spórolni! Természetesen, a legfontosabb – helyesen táplálkozni és többet mozogni. Ezért egészséges életmódot folytatok, sokat járok gyalog és uszodába is járok.

Mi lehet jobb a saját magunkkal való elégedettség érzésénél, amikor a tükörbe nézünk? Legfeljebb a férfiak csodáló tekintetei, akik megfordulnak utánunk

Én 31 éves vagyok és észrevettem, hogy a mellem már olyan feszes mint 20 éves koromban. Természetesen, jó volna ha nagyobb lenne a méretem is, de számomra a legfontosabb aspektus  – szép álló keblek finom bőrrel.

Úgy döntöttem, hogy keresek egy jó mellnövelő krémet, hiszen az ilyen termékek arra vannak létrehozva, hogy első sorban javítsák a véráramlást. Ez, a maga részéről biztosítja a bőr fantasztikus tónusát. És engem épp ez az ami érdekel.

Napjainkban elég sok különböző mellkrémet lehet kapni: Expert Bust, Big Bust, Up Size, Breast Cream Spa, Bust Size… nagyon komolyan álltam hozzá ehhez a kérdéshez. Hiszen  a külsőm – nagyon fontos és nem szeretnék valamilyen leellenőrizatlen szert vásárolni.

Tehát elkezdtem böngészni az interneten, és  kérdezgetni az ismerőseimet, valamint az ismeretlen embereket is ismeretlen embereket is, akik hozzászólásokat hagytak a mellnövelő krémről. Számomra nagyon fotnos minden egyes termék összetételének áttanulmányozása is, valamint azoknak az embereknek a véleménye, akik már kipróbálták az egyik vagy másik terméket.

Hogy mit tudtam meg, elmesélem.

A Big Bust – nem rossz krém, különböző hozzászólásokat találtam vele kapcsolatban, és természetes komponensek is vannak az összetételében. Minuszai – erős szag, rossz felszívódás. Megyünk tovább. Up Size – itt a szag és a textúra jó, de nem tetszett az összetétel, vannak benne  tartósítószerek, amelyek rossz hatással lehetnek a bőrre. A Breast Cream Spa – nagyon nem egyrtelmű hozzászólások, vannak jók, vannak megítélőek, egyeseknél allergiás tünetek léptek fel. A Bust Size – egészében véve normális krém, de nem nagyobbítja meg a mellet, egysezrűen táplálja a bőrt.

A legjobban az Expert Bust keltette fel az érdeklődésemet. A hozzászólások főként pozitívak voltak. Az összetétele is kellemes, plusz – Európában gyártják, rendelkezik az EU minőségi tanúsítványaival.

Nos, úgy döntöttem, hogy az utóbbi készítményt választom. Megrendeltem, 2 nap múlva a futár már ki is szállította nekem a rendelést. A tapasztalataimat mindjárt elmesélem.

Tapasztalatok az Expert Bust mellnövelő krémmel kapcsolatban

Szép tervezésű tubus  Űrtartalma 80 ml. A szaga semleges, a textúrája közepes, egynemű. Szinte azonnal felszívódik.

Részletesen kitérek az összetételére. Sok természetes komponenst tartalmaz, amelyekről sokan hallottak már. Közte:

 • Argán olaj (marokkói). Ez a komponens, valójában, pótolhatatlan. Az olaj táplálja a bőrt, tudom, mert sok kozmetikumot használok a tartalmával. Hidratálás, védelem – 10 a 10-ből! Még az is klassz, hogy jó az érzékeny bőr számára.
 • Szőlőmag olaj. A második helyre tettem ezt a a komponenst, mivel a tulajdonságai tekintetében semmivel sem rosszabb az argán olajnál. Nagyon klasszul tonizál, a bőr struktúrája simává, puhává válik, egyszerűen HŰ HA
 • Centella kivonat. A centelláról régóta hallottam, javítja a vér mikrokeringését, hidratál, megfiatalít és kisimítja a bőrfelületet.

Emellett a mellfeszesítés az Expert Bust krémmel nagyon hatékony a pótolhatatlan anyagoknak köszönhetően – glicerin, kollagén és elasztin. Nagyon jól ápolják a finom bőrt és helyreállítják a struktúráját.

Szerintem ezek a komponensek valóban a legjobbá teszik ezt a krémet a kategóriájában és észrevehetően kiemelik a versenytársai között.

Mellnövelés otthon – valóság

Őszintén szólva, nem számítottam jelentős mellnövelésre otthon. Hiszen meggyőződésem, hogy egy mérettel nagyobbá tenni a mellet csak sebészeti úton lehet. De tévedtem! Használva az Expert Bust krémet a bőr tónusának helyreállításához, sikerült dúsabbá tenni a melleimet. Az ilyen változásoknak csak örülni lehet Na ná, hiszen egy heti használat után a melleim bősége 3,5 cm lett nagyobb! Fantasztikus. Vagy arról van szó, hogy a melleim állóak lettek, vagy valójában megnagyobbodtak, nem értem. De ez a fantasztikus eredmény egyszerűen sokkolt engem.

Tehát, lányok, akinek felkeltette az érdeklődését a történetem, kipróbálhatja magán ezt a csodás  ? Egy sajátos kisköltségű  mellnövelés műtét nélkül otthoni körülmények között. Nem hangzik rosszul ?

Kívánok mindenkinek szépséget és minél több bókot!

6 hozzászólás


 1. // Válasz

  Nagy köszönet a szerzőnek a jó tanácsokért és a termék bemutatásáért! Már régóta gondolkozok valamilyen mellkrémen. És , őszintén szólva, sehogyan sem tudtam dönteni… Most pedig a választásom szemmel látható. Meg fogom rendelni az Expert Bust krémet….


 2. // Válasz

  Korábban a Big Bust krémet használtam. Őszintén szólva, egyáltalán nem vettem észre változásokat (csak feleslegesen kidobtam a pénzt ( az Ön tanácsára pedig megvettem ezt a krémet. Nos… elég jó, de hihetetlen csodát ez sem váltott ki.


 3. // Válasz

  A születés után a mellem aszimmetrikussá vált és megereszkedett. Ez az Expert Bust megmentette a helyzetet. Nem vártam)))) A mellem valóban feszesebb lett, kicsit megnőtt. Klassz!)))


 4. // Válasz

  Nekem az Expert Bust nem növelte meg a melleimet, de kisimította a ráncokat a fogyás után (elég hirtelen leadtam a súlyt). Most már nyomuk sincs. Bár csak két hétig használtam a krémet.


 5. // Válasz

  mennyi időre elég a tubus, ha minden nap kenjük vele a melleket?


  1. // Válasz

   nekem a csomagolás 5 hétre volt elegendő. És a hatás fantasztikus – plusz 4 cm! Már vettem magamnak néhány új fehérnemű készletet – örömet szerzek a kedvesemnek 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük