A megjelenés részletei, melyeknek nem tud ellenállni egyetlen pasi sem

1 054

A megjelenés részletei, melyeknek nem tud ellenállni egyetlen pasi sem

Előfordul, hogy minden férfi, mintha csak egy varázspálca suhintására, megfordul egy semmiben sem kitűnő lány után, és nem tudja levenni róla a szemét. Ameddig a találgatásokkal vagy elfoglalva, arról, hogy mi olyan különleges benne, a tudósok kapnak szót: véleményük szerint, az erősebbik nem képviselői  kiragadnak meghatározott részleteket a nő megjelenéséből és már nem tudnak ezeknek ellenállni. Mint szabály, minden részlet – nem más, mint a  hölgy jó egészségének és az egészséges utódok kihordása képességének jelei. Mellesleg, ezeket használni lehet a csábításhoz is  – a hatás 100%.

A derék és a csípő szélességi arányai

Az ebben a témakörben végzett számos kutatás azt mutatja, hogy a férfiak számára a legvonzóbbnak a derék és a csípő 7:10-es aránya minősül.  Ez a szám meglehetősen széles csípő, keskeny derekat és kerek popsit jelent  – pont, mint Kim Kardashiannak. A terhesség és a gyermek kihordásának tekintetében ez az arány a legkedvezőbb, mivel garantálja a  a biztonságot a magzat számára és a könnyű szülést.

Magas hang

Őszintén szólva, ez a pont kissé elcsüggeszt – azt gondoltuk, hogy a férfiak a rekedtes hangoktól őrülnek meg, mint például  Skarlett Yohansson hangja, de a tudomány teljesen az ellenkezőjét állítja.   Kiderült, hogy a férfiak egy másik tudatállapotba esnek, amikor harsány és magas női hangot hallanak,  amelyet úgy fogadnak, mint a fiatalság  jelét és tulajdonosának karcsúságát.  Szolgáljon példaként számodra minden idők és nemzetek szex-szimbólumának, Marilyn Monroenak a hangja.

Piros ajkak

Először is, ez a színt a szenvedély színének nevezik – így vagy úgy, de mindig a szex-el és a szerelemmel asszociálták. A kutatók úgy vélik, hogy éppen a piros szín segít megerősíteni a nő fizikai  vonzóságát főként, ha fest a száját. Tehát ne hagyd figyelmen kívül a tudósok tanácsait  – előre, tökéletes piros rúzsodért!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük