A megismerkedéstől a nagy szerelemig: hogyan viselkedjünk a kapcsolat elején

926

15962620952651c124b3f36.87171463_articles_main_big

Találkoztál egy csodálatos sráccal, akinek minden esélye megvan arra, hogy potenciális barátod legyen. De a lányok többsége épp a kapcsolat első szakaszában követ el olyan hibákat, amelyek ahhoz vezetnek, hogy ez a románc nem kap esélyt a folytatásra. Léteznek olyan egyszerű titkok, amelyek segítenek neked a megfelelő kapcsolat felépítésében, megerősítik a férfi érdeklődését irántad, nem pedig elijesztik őt. Ezek pedig a következőek:

Kevesebb beszéd

Az első randinkon nem érdemes rázúdítani a srácra minden bánatodat és bajodat, és méginkább elmesélni neki korábbi szerelmi kudarcaidat. Ez éppen az az eset, amikor a hallgatás – aranyat ér. Hallgasd többet, és kevesebbet beszélj te magad.

Használd a test nyelvét

Amiatt, hogy aggódsz azért, hogyan is fogad téged a férfi, lehet, hogy észre sem veszed, amint arckifejezésed túlságosan komollyá válik.  A probléma az, hogy tudat alatt a férfiak ezt úgy veszik, mintha nem szeretnél kommunikálni. Hozzáadva a komor arckifejezéshez a zárt testtartásokat – keresztbe tett kéz vagy láb, szemkontaktus hiánya… Egyszóval, igyekezz követni mimikádat, gyakrabban mosolyogj, nézz a férfi szemébe, figyelj a testtartásodra – el sem tudod képzelni, hogyan reagál erre az ellenkező nem.

Menj el időben

A kapcsolat kezdeti szakaszában nem érdemes arra törekedni, hogy minden szabad pillanatodat a férfival töltsd – éppen ellenkezőleg, mutasd meg neki,  hogy van mivel foglalkoznod az ő társasága nélkül is. Találkozz barátnőiddel, foglalkozz magaddal, néha utasítsd vissza a randi meghívást – így csak megerősíted érdeklődését irántad.

Légy pozitív

Senkinek sem tetszenek a nyafogós, állandóan az életre panaszkodó emberek, egy lánynak pedig ez a hozzáállás egyáltalán nem illik. Légy pozitív, mosolyogj, gondolj és beszélj valami jóról – a közeledben kényelem és boldogság kell, hogy uralkodjon, nem pedig szomorúság  és nehézség.

Légy magabiztos

A bizalom vonzóságodban és magadban  –  a legszexibb női tulajdonság.  Dícsérd magad gyakrabban, viselkedj úgy, mintha tökéletes lennél és ő… elhiszi ezt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük