A Louis Vuitton márka sikerének története

1 001

Hogyan érték el a sikert az alapítók és miben rejlik a Louis Vitton táskák különlegessége – olvassák a bloggunkban

A Louis Vuitton márka a luxussal, tekintéllyel asszociálódik és alá vannak támasztva az idővel a változatlanul magas minőségű termékei. A legelejétől fogva (1854 év) a társaság a luxuscikkek gyártójának helyét foglalta el.

Itt megerősítésre kerül Rockefeller célkövetésének elve – egy ötlet, egy cél és teljes összpontosítás.

Louis Vuitton a siker titka

A komódok, a bőröndök és a táskák gyártásában csak a legkiválóbb minőségű anyagokat használták, beleértve a csodálatos bőrt is.

Szerepet játszott Louis Vuitton közelsége is a francia udvarhoz, közte a személyes ismeretség III Napóleon császár feleségével.

Az első saját bolt 1854-ben volt megnyitva Párizsban. Négy évvel később pedig Louis Vuitton kibocsátja a történelemben első modern típusú lapos bőröndöt. A hatalmas  és nehézkes komódok hátterében ez egy igazi forradalom volt az utazások területén, amely egybeesett időben a vasúti közlekedés gyors fejlődésével. Ezt követően jött a kényelmes utazótáska az autóutakra. A következő innováció – alapvetően új zár, amely lehetővé tette a márka bőröndjei számára, hogy összehasonlítsák őket a megbízhatóságukat illetően a banki széfekkel. 1896-ban a társaság alapítójának fia, George, létrehozza az ismert monogrammos rajzot, amely mára a Luxury  stílusú élet változatlan atribútumává vált.

A márka táskáia legjobbak

A 20-ik évszázad elejére a Louis Vuitton márka magabiztosan foglalja el az éllovas pozíciót a női táskák gyártásában. A társaság a márkaneve alatt nemzetközi  vitorlás regattát és autóversenyeket szervez. A Louis Vuitton elnevezés szorosan asszociálódik már nem csak a prémium osztályba tartozó termékekkel, hanem a megfelelő életvitellel is. A márka termékeire életre szóló garancia szól, ami kiegészítő bizonyítékaként szolgál a márka termékei felülmúlhatatlan minőségének.

A 30-as években kibocsátásra kerül a női táskák vonala Coco Chanellel együtt. Következményként az együttműködés a stílus vitathatatlan ikonjaival, a társaság egyik fő elvévé válik. Madonna, Jennifer Lopez, Angelina Jolie és még sok más sztár vált a márka arcává. Az 50-es években a LouisVuitton legyártja a Papillon pillangó-kézitáskát az azokban az években nagyon népszerű Twiggy modell számára.

Louis Vuitton – a minőség garanciája

Fokozatosan a cég pályájába más társaságok is bekerülnek, akik szintén luxus kategóriájú termékeket gyártanak. 1987-ben megtörténik az egyesülés Moet Hennessyvel, az elit alkohol vezető gyártójával. Létrejön az LVMH holdingtársaság, amely a luxustárgyak legnagyobb gyártójává válik a világon. A Louis Vuitton márka alatt közvetlenül napjainkban kiegsézítők, ruhák, lábbelik, parfümök, órák, ékszerek gyártódnak. A márka az egyik vezető helyet foglalja el a divatvilágban.

A márka filozófiájának megfelelően, minden terméknek meg kell felelnie a társaság sokéves hagyományainak, nem csak a minőség és a stílus tekintetében, hanem az árban is. Ön nem fog Louis Vuitton termékeket találni a kiárusításokon vagy a duty-free boltokban. Semmilyen kedvezmények, semmilyen akciók. Csak márkás butikok, csak kézi munka, csak változatlan luxus  és tekintély. A társaság minden egyes butikja egyedi tervezéssel rendelkezik, amely a márka stílusának figyelembe vételével kerül kidolgozásra.

 Louis Vuitton sikerének titka

Még egy elv, amely elősegíti a társaság sikerét – gyors reagálás a változó világ kihívásaira. A történelemben első úti bőröndtől fogva a hatalmas holdingig a luxury világában – ez az egész út egy levegővételre került megtételre.

Ön hogyan viszonyul a Louis Vuitton táskákhoz?

Betöltés ... Betöltés ...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük