a legveszélyesebb szexpózok

1 486

Melyik a legveszélyesebb szexpóz a férfiak számára? Mindenki szeret szexelni, de időnként ez a kellemes foglalkozás veszélyes is lehet a férfiak egészsége számára. A legveszélyesebb szex pózok, amelyek során a férfiak eltörik a péniszüket, valamint mit kell tenni sérülések esetében.

A kutatásoknak megfelelően, a férfiak az általuk legkedveltebb pózokban törik el a péniszüket, vagy segítenek nekik ebben a barátnőik.

A pénisztörések körülbelül 50%-a lovagló vagy a pásztorlány pózban fordul elő. Amikor egy nő a férfin van, egész súlyával ráülhet a péniszre, nem találva célba, ahogyan kell. Gyakran ez a szex közepén történik, amikor indét partner erősen fel van izgulva és rosszul kontrolálja magát és a mozdulatait.

De ez a lovagló póz nem az egyetlen szexjáték, amely jobbra balra tördesi a péniszeket. A másik veszélyes póz – a kutya módra, doggy style vagy a férfi hátul. A pénisztörések körülbelül 30%-a ennek a szexfajtának a során következik be.  A férfiak, véletlenszerűen nyomva be a péniszüket, gyakran okoznak magunknak sérüléseket, anélkül, hogy észrevennék ezt. Csak nyugodtan, fiúk!

Szintén eltörhet a pénisz

● A gyorsulások és a rosszul kontrollált lükések során a pénisz gyakran erősen beleütközik a női szeméremcsontba, ami a megsérüléséhez vezet.

● A szexpóz hirtelen megváltoztatása közben a pénisz beleütődik a női lábközbe vagy combcsontba. Ez a pénisz megsérüléséhez vagy eltöréséhez vezethet.

● A lány erősen hátrahajol a lovaglás közben és nagyon erősen meghajlítja a péniszt. Időnként ez a férfi szerv megsérüléséhez vezet.

● A BDSM játékok vagy az idegen tárgyak használata a szexhez gyakran vezet a pénisz megsérüléséhez.

● Bármilyen póz, amely során a pénisz nem megszokott szögben dolgozik, veszélyes a férfi számára.

A pénisz eltörésének jelei

A pénisz eltörésének jelei a következőek: roppanás a sérülés megszerzése közben, vérfolyás, hematóma, duzzanat, sötét kék szín megjelenése és vizelési nehézség.

Mit tegyünk a pénisz eltörésének esetében?

A kutatásoknak megfelelően, a férfiak csak a pénisz megsérülése után 6 órával fordulnak orvoshoz. De ez nagyon veszélyes. Ez a pénisz színének állandó megváltozásához,  deformációhoz, komoly traumához és erekciós problémákhoz vezethet.

A pénisz megsérülésének esetében azonnal orvoshoz kell fordulni. Az eltört pénisz javasolt betekerni gézkötéssel vagy jeget tenni rá. De érdemes emlékezni rá, hogy egyenes kontaktus nélkül a pénisszel és nem több időre, mint 20 perc.

A szex – kellemes dolog, de az óvatosság  betartása lehetővé teszi, hogy megvédje magát a lehetséges  nehézségektől a jövendőbeli nemi élete számára. A pénisz eltörése veszélyes és problémákhoz vezethet a vizeléssel, az erekcióval, a pénisz elgörbüléséhez vezethet. A sérüléseken kívül a szenvedély olyan következményeket is vonhat maga után, mint a  kiszívások. Hogyan tüntessük el a kiszívásokat,  elmeséljük a bloggunkban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük