A legszexisebb fehérnemű  árnyalatok – légy királynő éjszaka 

811

Kiderült, hogy az alsónemű színe nagyon fontos az intim élet számára – a különböző színek különböző érzelmeket váltanak ki a férfiakban. Például, a fekete és a piros fehérnemű a szenvedélyt szimbolizálja, a sárga és a zöld – gyengédség és stabilitás, fehér – romantika és  gyengédség. Ma elmeséljük azt a nyolc fehérnemű színt, amelyek segítségével „manipulálni” lehet a férfiak kívánságát.  

Bézs fehérnemű

Ez a legrosszabb variáció a nők számára. Ahogy a szexológusok mondják, a bézs színű fehérneműt a komplexusokkal teli nők választják, akiknek magánélete gyakorlatilag nincs. De a legveszélyesebb az, hogy a bézs színű fehérneműt gyakran választják a férjezett hölgyek  és nem is gondolkoznak el azon, hogy ezzel keresztet tesznek a saját intim életükre. Ha a ruhásszekrényében sok bézs színű fehérnemű van,  ne lepődjön meg, hogy párja kihűlt Ön iránt, egyszerűen nincs elegendő szexuális energiája, amely egykor volt. Ezért a bézs színű fehérnmeűút ki kell zárni az „ágyjelenetekből”, s ha annyira tetszik Önnek, akkor hordja nappal, este pedig cserélje le.

Fehér fehérnemű

Fehér szín minden időkben a női tisztaság és erkölcsösség megtestesítője volt. Nem hiába választottak maguknak a fiatal lányok mindig fehér fehérneműt. De, ha a fehér színű fehérneműt egy idősebb hölgy választja magának, ez a rejtett szexualitásról beszél, amelyet vagy öntudatlanul rejteget, vagy „erkölcsösségi” játékot játszik. Ez nem rossz, de akkor megfelelően kell viselkedni az ágyban is, szerényen, szenvedély és heves érzelmek nélkül.

Fekete színű fehérnemű

A fekete szín – valami titokzatos és mágikus megtestesítője. Ezt a színt a magabiztos nők választják, akik megszokták, hogy mindig elérik a magukét és mint mondják, megfogják a bikát a szarvánál. Emellett a fekete fehérnemű el tudja rejteni az alakhibákat és előnyösen ki tudja hangsúlyozni az előnyöket. A fekete színű fehérneműt, mint ismeretes, a kurtizánok és az előkelőségek választották, akik sokat tudtak a férfiak titkos vágyairól.

Piros fehérneműt

A piros – a szenvedély, a tűz és a nyitott szexuális energia színe. Azok a nők, akik fel akarták izgatni a partnerüket, mindig is piros fehérneműt öltöttek magukra. A férfiak tudat alatt érzik  a nő lángoló vágyát  és a hangulatát az élénk szexuális kapcsolatra. Azt mondják, hogy még a leghidegebb férfi is lüktetést és felizgulást érez az intim helyén a piros fehérnemű láttán. Azonban óvatosnak kell lenni a piros fehérneművel – ha nem biztos a szexuális erejében, jobba, ha nem használja, mert máskülönben nem fog tudni megfelelni párja elvárásainak.

Lila színű fehérnemű

A lila szín – a szerelem, a gyöngédség és a harmónia igazi színe. Még jobban tanúskodik a szenvedélyről, mint a piros. Éppen ez a szín jelenik meg a legtöbbször a férfi erotikus folyóiratokban, úgy vélik, hogy a férfi tudatalatti szinten felszabadul és egy ilyen nőben egy tapasztalt csábítót és egy ágykirálynőt lát.

Sárga fehérnemű

Az élénk sárga vagy a narancssárga szín a lazaságról, az engedékenységről és nyílt szexualitásról beszél. Ez a szín felkelti a figyelmet és gerjeszti a vágyat. Franciaországban, a régi időkben, a kurtizánokat arra kényszerítették, hogy élénk sárga öltözékeket viseljenek,  ezzel pedig azt „ígérve” nekik, hogy élénk szexuális érzéseket és  és viharos éjszakát kapnak. De, ha szeretné elrejteni szexuális ismereteit és jó benyomást akar kelteni, vegyen fel finom sárga fehérneműt. Ez főként akkor jó, amikor egy férfival épp csak elkezd átlépni a kapcsolatuk a közelség szakaszába. Nem érdemes megmutatni, hogy Ön tapasztalt nő ezen a téren.

Kék vagy égszínkék fehérnemű

A kék és az égszínkék szín a hidegre asszociál. A férfi úgy vélheti, hogy Ön egy Jégkirálynő, aki nem valószínű, hogy meglepi őt az ágyban. Ezt a színt akkor jó választani, ha épp ellenkezőleg, nem akarja lenyűgözni a férfit, hanem a tudtára akarja juttatni, hogy nem kívánja őt, hiszen vannak vadász-férfiak, akiknek fontos megszerezni a megközelíthetetlen nőket.

Zöld fehérnemű

A zöld színű fehérneműt azok a nők részesíthetik előnyben, akiknél minden egyenletesen és stabilan zajlik az intim életükben. Jó azoknak a pároknak, akik régóta együtt vannak és mindent tudnak egymásról. Az „új” kapcsolatok esetében nem érdemes ezt választani,  túlságosan unalmas és keveset ígérő a férfiak számára.

A fehérnemű – kiváló kiegészítése egy nő  szexuális megjelenésének.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük