A legerősebb állatövi párok

1 857

Egy románc kezdete lehet viharos, a szerelem –romantikus, de ki tudja, hogy milyen sokáig fog tartani? Nézzük meg a horoszkópot, hogy megtudjuk, melyik pároknak van a legmagasabb esélye a hosszú és stabil kapcsolatokra.

KOS ÉS IKREK

Az erős szél az egekig fújja fel a lángot, a tűz szikrái repülnek a levegőben. Értékelje ezt a képet, hogy megértse: a Levegő és a Tűz, két elem, amelyek a Kos és az Ikrek állatövi jegyeket irányítják, és amelyeknek nagy szükségük van egymásra  —ugyan úgy, mint azoknak a partnereknek, akik ezekben a jegyekben születtek. Sőt – kölcsönös vonzalmuk nem csak fizikailag erős, hanem intellektuális szinten is. Az ilyen partnereket egyesíti a vele született optimizmus, az élet, és az általa nyújtott élvezetek iránti szeretet… Mi kell még, hogy szeressük egymást és együtt örüljünk minden egyes napnak?

NYILAS ÉS OROSZLÁN

Milyen kapcsolat alakulhat ki két tűz jegyű ember között? Érthető, hogy csakis forró! Az Oroszlánokat és a Nyilasokat is a csillagok erős természettel és versenygési hajlammal ajándékozták meg. Úgy tűnhetne, hogy logikus dolog azt feltételezni, hogy egymással fognak versenygeni. Valószínű, hogy így is lesz… ha az igazi szerelemről lesz szó. Egy élénk, szenvedélyes természet – ez jó dolog, de kettő – sokkal jobb, ha úgy döntöttek, hogy együtt lesznek és közösen fogják építeni az életüket. Ebben az esetben a sikerük kétszer nagyobb lesz!

MÉRLEG ÉS KOS

Ezen állatövi jegyeket a csillagok kommunikációs tehetséggel ruházták fel. De ami még ennél is fontosabb – együtt képesek egy igazi csapatot alkotni, és ez lehetővi teszi a számukra, hogy sokkal könnyebben érjék el a sikereket. A környező emberek le vannak nyűgözve – mi is történik ebben a párkapcsolatban? A Mérleg mennyei védnöke – a nőies Vénusz, a férfias Mars pedig meghatározza a Kos jegyben született ember természetét. Az eredmény –  állandó szerelmi feszültség és a szexuális energia cseréje, amely amely a közös életet gyakorlatilag egy állandó motorrá alakítja át. 

SZŰZ ÉS VÍZÖNTŐ

Azokat, akik ebben a jegyben születtek, a csillagok megajándékozták a közös kívánsággal átalakítani a világot és irányítani a jövőt.  Azonban a Szűz és a Vízöntő a maguk módján csinálják ezt: míg a Szűz csodálatosan megbirkózik gyakorlatilag minden kérdéssel, a Vízöntő változatlanul készen áll megvizsgálni az új tendenciákat és megosztani friss ötleteit. Ha ezeket a tehetségeket egyesítjük, akkor egy csodálatos tandemet kapunk eredményképpen, amely mindig készen áll a nagy tettekre!

 SKORPIÓ ÉS RÁK

Azokról ,akik a Rák jegyben születtek azt mondják, hogy a szerelemben – birtokosok, akik arra törekszenek, hogy teljesen uralják a partnerüket. De éppen ez az a vonás, amely nagyon illik a sértődékeny Skorpióknak: az ilyen kapcsolatok megnyugtatják a természetes gyanújukat és biztosítják őket arról, hogy mindig szeretettek és kívánatosak lesznek. A maguk részéről a szenvedélyes Skorpiók megtesznek mindent, hogy segítsenek a a döntésképtelen Rákoknak, hogy ne zárkózzanak be a páncéljukba. Más szavakkal fogalmazva, egy ilyen szövetségben mindkét partner teljes biztonságban fogja magát érezni.

BAK ÉS BIKA

A Föld elemeit első sorban az a hatalmas, alapfokú és megbízható erő egyesíti, amelyet az elemük ad nekik. Azoknak, aki „szilárdan állnak a földön” sokkal könnyebb megérteniük egymást, mint elmagyarázni a nézőpontjukat azoknak az embereknek, akik teljesen más természettel rendelkeznek – például, az álmodozóknak, akik a levegő elem jelében születtek. Ha az Ön élete – egy hosszú utazás, akkor az olyan partnerek, mint a Bak és a Bika kiválóan fel lesznek készülve rá és képesek lesznek együtt messzire eljutni.

HALAK ÉS BIKA

A Víz táplálja a Földet, az pedig, a maga részéről, megbízható alapként szolgál, ágyként az életadó vízfolyások számára. Az elemek kölcsönhatása és kombinálása, amelyek mindkét felet irányítják ebben a párkapcsolatban, tökéletes feltételeket teremt a hosszú és szilárd kapcsolathoz. A Bika gyakorlatiassága és józan esze kiválóan kiegyensúlyozza a Halak mély, érzelmies és kicsit álmodozó természetét. Szeretné tudni, hogyan néz ki a Yin és Yang tökéletes szövetsége? Íme!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük