A férfiak szexuális temperamentuma a csillagjegyük alapján – összeférhetőség a horoszkóp szerint  

4 143

Az indiai bölcsesség azt mondja: «ielőtt megkérdeznéd az embertől, kérdezd meg a csillagoktól». A részletes közös horoszkóppal kezdődik az előkészület az esküvőhöz számos Keleti országban — és ennek eredményévé az erős és boldog családi szövetségek válnak. Mit mesélnek a csillagok a kedvesedről?

Mit akar a Kos férfi

Az ebben a jegyben született férfiak egyszerűen sugározzák a szexet! Türelmetlenek az egyezmények iránt és imádják a kísérletezéseket az ágyban. Meg fogod kapni azt az élvezetet, amelyre számítasz, és lehetséges, hogy még egy kicsit többet is… De légy óvatos: a Kos nem állandó, de féltékeny. A választottjától hűséget és odaadást vár. És szereti a gyöngéd, nőies nőket, akik nem állnak ellent és nem tesznek fel túl sok kérdést.

Szerelmi összeférhetőség. A fiatal korban a legjobban a Kos-férfiakhoz az Oroszlán és a Nyilas jegyben született nők illenek: egyesíti őket a féktelen temperamentum és a vágy erotikus kísérletek iránt. 30 éves kor után a Kos férfi megérik, nyugodtabbá válik – és ebben az időszakban harmónikus párt képez vele egy Szűz nő, vagy egy Bika nő.

Szexuális horoszkóp: Bika férfi

A finom utalások nem válnak be náluk, beszéljen egyenesen – és ez el fog vezetni a célhoz titeket. Ha a Vikát választod partnerednek, akkor egy gazdag és intenzív szexuális életet, fogsz kapni, amelyben nincs helye az unalomnak, a rutinnak és a fejfájásnak.  Semmilyen esetben se manipuláld a szexel! Ha elutasítod a közelségben, egyszerűen el fogja dönteni, hogy többé nincs rá szükséged. A Bikák arra használják a szexet, hogy levegyék a stresszt, arra, hogy kielégítsék a birtokos érzésüket, hogy átéljék az élet örömeit. Az érzések kevésbé fontosak a számukra.  Szerelmi összeférhetőség. A fiatal korban a Bika-férfi a rokonlelkeket kedveli – a Bak és szűz nőket. Érett korában  az intellektuálisan férfiassá vált Bika-férfiak   kölcsönös megértést keresnek az Ikrek-nőkkel (ezek intellektuálisan táplálják) és a  Kos-nőkkel (ezek energetikusan táplálják).

Az Ikrek-férfi szexuális temperamentuma

Ezen csillagjegy szülöttei szeretnek szerelmesek lenni, imádják a flörtöléseket, könnyen lépnek semmire sem kötelező viszonyokba. Szeretik a szabadságot, féltékenységgel őrzik személyes határaikat és élénk fantáziával rendelkeznek. Minden megszokottat gyorsan megunnak, gyakran választanak nem megszokott külsejű vagy szakmájú nőket. Ne siess erotikus fogollyá válni: ha a választottja készségesen reagál az udvarlására, csalódott lesz. Kedvenc erotikus fantáziája – a megközelíthetetlen szépségek meghódítása. A szexben – merész kísérletező. Azt akarja, hogy maximális élvezetet kapjon, minden lehetőséget kihasználva ehhez.

 Szerelmi összeférhetőség. Az Ikrek-férfiak annyira érzékiek, hogy képesek bármilyen csillagjegyben született nővel közös nevezőre jutni. De a fiatal korukban inkább a levegő elemük képviselőihez vonzódnak – a Mérlegekhez és a Vízöntőkhöz. Érett korban azonban harmonikus szövetséget inkább a  Bika és Kos jegy szülöttei köthetnek velük.

Mire van szüksége a szexben egy Rák férfinak

Ez a férfi nem hajlamos a könnyű románcokra, komolyan veszi a szerelmi kapcsolatokat. A Rák-férfi nem csak fizikai visszajelzést vár a kedvesétől, hanem lelki kötődést is, tiszteletet és támogatást. Nem könnyű élni vele a gyors hangulatváltozásai miatt, azonban nem unalmas ezért. A választottja meg kell, hogy ossza vele az erkölcsi és etikai elveit: ezen Csillagjegy férfi szülöttje nem vonzódik a nyílt szexualitással és viharos temperamentummal rendelkező nőkhöz. Ezért jobb nem demonstrálni a tapasztalatodat a szex kérdéseiben – a Rák-férfinak a szégyenlősök és félénkek tetszenek.

Szerelmi összeférhetőség. A Rák-férfi boldog lesz a saját eleme képviselőivel – a Skorpió és Halak nőkkel: mindannyian mély, szenvedélyes kapcsolatra vágynak. A korral, a rák-férfi elkezd vonzódni az Ikrek és a Szűz jegyek energetikus képviselőihez.

Mit akar az Oroszlán férfi

A magabiztossága egyszerűen fantasztikus! A nőket néha taszítja a megrögződése saját magán és a nyomás, amely határos a durvasággal. De, ha odafigyelünk az Oroszlán-férfira akkor észrevesszük, hogy könnyen sebezhető. Arra van szüksége, hogy a környező emberek és főként a választott hölgye megosszák a magas véleményét saját magáról. Állandóan szerelmes. A románcok — az életstílusa. Kitartó és fáradhatatlan a szerelmeskedésben. De ez nem jelenti azt, hogy gyakran szexelni akar.

Szerelmi összeférhetőség. Fiatal korban az Oroszlán férfinak érdemes partnert a Kos és Nyilas nők körében keresni. Azonban a valódi virágzást az Oroszlán 40 éves kora után éri el – és ekkor a mérleg és a Skorpió jegy szülöttei válnak egyenlőekké a számára.

Szűz férfi – szexiális kívánságok

Ennek a jegynek a férfiai a nőket valamilyen érthetetlen, de kíváncsi jelenségeknek tartják, úgy vélik, hogy tanulmányozni kell őket és kísérletezni kell velük. A legyökerezett agglegények többsége éppen ebben a jegyben született. A Szűz-férfiak mindig jobban el vannak foglalva a munkájukkal, mint a szebbik nem képviselőivel. Azonban szükségesnek tartják elsajátítani a szex technikáját, méghozzá tökéletesen – hogy készen legyenek megmutatni a mesterségüket az ágyban. Nem fognak csalódást okozni a választott hölgynek, de nehéz dolog mély érzéseket és komoly kapcsolatokat várni tőlük.

Szerelmi összeférhetőség. Ennek a jegynek a férfi szülöttei a komoly kapcsolatokra 30 éves koruk után állnak készen: erre az időre egy kicsit alább hagy a munka iránti lelkesedésük, és lekezdenek vágyni a család létrehozására. Számukra jó kísérő az életben a Skorpió-nő vagy az Oroszlán-nő (ők felvállalják a kezdeményezést). Negyven éves kor után a lenyugodott Szűz-férfiak rátalálnak a boldogságra a Nyilas jegy intellektuális képviselőivel.

Mérleg férfi – kívánságok a szexben

Ennek a Csillagjegynek a férfi képviselője örülni fog találkozni egy egyenlő természettel rendelkező nővel, fölösleges érzelmi kitörések nélkül. A Mérleg-férfiak gyakran szeretnek bele olyan nőkbe, akikkel gyermekkoruk óta barátkoznak vagy akivel már jártak együtt az egyetemen. A nyugodt, relaxációs szexet részesítik előnyben. Az előjátékokban türelmesek és feltalálóak. Pontosan tudják, hogy mi tetszik a nőknek, élénk fantáziával és intuícióval rendelkeznek.

Szerelmi összeférhetőség. Fiatal korukban a Mérleg-férfiakhoz a legjobban az Ikrek és a Vízöntő jegyek szülöttei illenek: ők ugyan olyan könnyűek és nyugodtak, mint ők.  30 éves kor után a Mérleg-férfiak megérnek, pragmatikusabbá válnak – ebben az időszakban harmónikus párt képeznek velük a Skorpió és a Kos nők.

 A Skorpió férfi szexuális étvágya

Szenvedélyes, érzelmes és kiszámíthatatlan. A Skorpió-férfi megszokta, hogy követi a vágyait és kielégíti azokat minden akadály ellenére. Nem gondol a következményekre, ezért nem lehet nála hűségre számítani. A nőket a hipnotikus szexualitása csábítja benne. A Skorpió-férfi azt várja a nőktől, hogy készen álljanak teljesen neki szentelni magukat és persze az igényeinek. Ha a partner nem ért egyet, akkor könyörtelenül szakít vele.

Szerelmi összeférhetőség. Fiatal korában a Skorpió-férfit a kiszámíthatatlan, finoman érző Rák-nők és Halak-nők érdeklik. Azonban az érzelmességük fokozatosan kifárasztja a Skorpió-férfit, és inkább a Nyilas és Vízöntő hölgyekkel épít ki komoly kapcsolatokat.

Mit akar a szexben a Nyilas férfi

A kapcsolatai ritkán tartanak sokáig, mivel a Nyilas-férfi természetéből adódóan hajlamos problémát csinálni a semmiből. Ellenáll a túlságosan szoros közelségnek és nem szereti a féltékeny nőket. Azokkal részesíti előnyben a kapcsolatokat, akik rendelkeznek bizonyos tapasztalattal, mivel ők képesek ugyan olyan könnyen állni hozzá a szerelemhez, mint ő. Ha szerelembe esik, kerüli, hogy magára vállalja a felelősséget. Számára a szex – egy módszer megőrizni vidám életszemléletét

Szerelmi összeférhetőség. 30 éves korig a legjobb partnereket a Nyilasnak érdemes az Oroszlánok és a Kosok körében keresni. Ezután a Nyilas-férfiak – már kifejlett személyiségek, birtokosokká válnak és ami a legfontosabb, függetlenekké. A legjobb kísérőik az életben a Bika és a Mérleg jegyekben születt hölgyek: mindkét jegy ki tud jönni a birtokos emberekkel.

 A Bak férfiak szexuális szokásai

A Bak férfiak nagyon gyakorlatiasan állnak hozzá a szexhez. Nem hajlandóak „nemet” hallani a nőktől és újra és újra arra fognak törekedni, hogy meghódítsák a választottjukat, és elérjék azt, mait akarnak. De a szex csak másodlagos szerepet tölt be az életükben. Függetlenül attól, hogy kiváló szeretők, józanon állnak hozzá az érzéki és a lelki szerelemhez. Az ebben a jegyben született férfi nem tud erősen elragadtatott lenni egy nőtől, ha nincs mély lelki kapcsolat közöttük.

Szerelmi összeférhetőség. Fiatal korban a Bak-férfiaknak érdemes a Bika és a Szűz jegy szülöttei között keresni partnert: a kapcsolatok közöttük könnyeűk és egy kicsit passzívak is. Érett korban a Bakok általában elérik a személyes virágzást, és ekkor a kísérőik az életben lehetnek a Halak és a Rákok képviselői.

A Vízöntő férfi szexuális élete

Állandóan a tökéletes partner keresésében van. Könnyedén szerelembe eshet, de megnősülni csak hosszas mérlegelés után fog. A Vízöntő-férfi mindent ki akar próbálni a szexben! A kísérletezései néha lelkesedést váltanak ki a partneréből, néha – kényelmetlenséget, fájdalmat és zavartságot. Nem lehet megállítani nyilatkozatokkal arról, hogy a viselkedése erkölcstelen vagy abnormális.

Szerelmi összeférhetőség. Fiatal éveiben a Vízöntő-férfi ingadozik az Ikrek-nők (tetszik neki a vidám társaságuk) és a Mérleg-nők között (egyensúlyt és harmóniát adnak neki). Azonban tartós harmóniát érett korában ér el az élénk és magabiztos Oroszlán nőkkel. Jó esélyei vannak a Szűz nőknek is (A Vízöntőnek tetszik az éles eszük).

A szex és a Halak-férfi

Ennek a jegynek a férfi képviselői érzékenyek és jártasak a szexben. Képesek a fennkölt és önzetlen szerelemre, gyakran csukják be a szemüket a partnerük hiányosságaira. Azokat a férfiakat, akik a Halak jegyben születtek, felizgat minden nem hagyományos, szeretik túllépni a megengedett határait, minden pikáns dolog pedig  magával ragadja és csodálatba ejti őket. A szex azért fontos a számára, mert közelebb hozza a lelkeket.

Szerelmi összeférhetőség. A Halak képviselőinek a követelőzőségük és sérülékenységük miatt nagyon nehéz partnert találniuk. Fiatal korban érdemes szövetséget létesíteni nekik a Rák és a Skorpió képviselőivel: mindannyian érzelmesek és finoman érzik a közeli embert. Érett korban harmonikus kapcsolatot tudnak kiépíteni a Szűz jegy szülötteivel – aki a legjobb partner és barát lesz.

Megfelel-e a leírás az Ön párjának?

Betöltés ... Betöltés ...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük