A férfiak szeretik a lebarnult lányokat – hogyan vegyük le a lábáról  első látásra

846

Napjainkban szinte minden nő szeretne lebarnult bőrt. Ez sokban kapcsolatban áll a divat tendenciáival, a divatos folyóiratok hasábjairól  lebarnult szépségek néznek ránk, a sápadt bőr pedig már a múlté. A kellő hatás elérése érdekében  meg lehet látogatni a forró országokat, a szabadság ideje alatt, de persze, ezt nem mindenki engedheti meg magának. Ekkor jönnek segítségül  a barnítók,  és természetesen a szolárium!

De, nem mindenki gondolkozik el a szoláriumok látogatásának gyakoriságán, hiszen egy szoláriumos látogatás során  az ember olyan sugárzási dózist kap, amely  megfelel egy egész napnak a napsugarak alatt! Emellett az Egészségvédelmi Szövetség adati alapján az egyik legfélelmetesebb betegség – a rák megbetegedésének  esélye  75%-ra nő, a szoláriumok látogatásának gyakoraisága pedig  biztonságos szinten  nem szabad, hogy túllépje az évi  10-szeri látogatást! Emellett a mesterséges  UVA-sugarak kiváltják a bőr korai öregedését.

A szoláriumok látogatásának gyakoriságától függően egyes lányokat egy sorba lehet helyezni az alkohol- és dohány függő emberekkel. Szintén meg lehet jegyezni, hogy nem minden szoláriumos szalon hívja fel az ügyfelei figyelmét a mesterséges napsugarak alkalmazásának lehetséges következményeire.

Ha nem tud meglenni a barnulás nélkül, akkor legalább igyekezzen korlátozni magát a szoláriumok látogatásától, vegyen fel fürdőruhát, sapkát, hogy haja ne veszítse el ragyogását, és használjon speciális barnító krémeket.

Napozás ártalom nélkül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük