A férfiak javasolják: mit érdemes tudni a nőknek a szexről

761

Zigmund Freud a női szexualitást „sötét kontinensnek” nevezte. Ha ez igaz, akkor a férfi szexualitást sötét bolygónak lehet nevezni. Erre érdemes emlékezned a férfiakról és szexről.

A férfiak a szexről: Reagál a dicséretre

Úgy vélik, hogy sok férfit annyira vezérel a libidója, hogy szinte mindegy számukra, hogy mi történik a szex közben. De ez nem így van. A férfiak, ugyan úgy, mint a nők, szeretik a bőkokat és a szexuális közelség  bizonyítékait. Megdicsérni az ágyjelenet előtt és után is lehet. Emellett előfordul, hogy a férfiak aggódnak a büszkeségük mérete miatt, a fölös szűrszálak megléte miatt (vagy hiányuk miatt) és más körülmények vonatkozásában. Úgy hogy tudd, mikor és hogyan kell támogatni!

A férfiak a szexről: Fél az intimitástól…

…de nem úgy, ahogy te gondolod! Gyermekkorban a fiúk affektívebbek és expresszívebbek, de már az iskolában elkezdi nyomni őket a szociális szerep, és bezárkózottabbá válnak. Ezért közel sem mindig lehet megkapni tőlük a megfelelő visszajelzést a szex után, ezért ne is erőltesd. Ha meg akar nyílni előtted – egyedül el fogja mondani.

A férfiak a szexről: Több erogén zónája van

Természetesen, a szexben a legnagyobb részt a pénisz viseli, de vele nem korlátozódik a dolog. A férfiak nem szeretik irányítani a nőket, mert félnek, hogy azok teljesen abbahagyják őket érintgetni. De a férfi testen sok érdekes pont van. Például, a comb belső oldala, a nyak és az arc. Még két fontos zóna – a herék és a köztes terület, de érthető, hogy itt óvatosnak kell lenni.

A férfiak a szexről: Szereti a fantáziákat

Sok férfi szeretné megvalósítani a fantáziáit, de fél az elítéléstől és a kinevetéstől a nő oldaláról. Azonban nincsenek ellene a párbeszédeknek, tehát, ha valami érdekesre vágysz –  ne szégyelld magad és mond meg neki. Csak ígérjétek meg egymásnak, hogy nem fogjátok elítélni egymás fantáziáit és csak azokat fogjátok megvalósítani ,amelyekre mindketten készen álltok.

A férfiak a szexről: Szereti, amikor beszélsz

A beszéd a szex közben nem csak a fülek számára van rendeltetve. Kimondhatsz csúnya szavakat, bókokat vagy elmondhatod a kívánságaidat. Mindezek a szavak átalakíthatják a férfit egy dühöngő és szenvedélyes gladiátorrá, még ha egy egysezrű irodai írnok is.

A férfiak a szexről: Tiszteli a becsületességet

A szex képes csökkenteni a stressz a kapcsolatban, de eközben éppen a szexben ez a stressz meg is nyilvánulhat. Ha panaszkodik a kevés szexre vagy arra, hogy egyes dolgokat évente egyszer csinálsz, akkor ezt a témát meg kell vitatni. Hallgasd meg és ajánld fel a variációidat.

A férfiak a szexről: Meg tudja magyarázni a szeretetét a pornó iránt

Gyakran érkeznek a párok terápiára azután, hogy a férfi számítógépén 18+ kategóriába tartozó filmeket találnak. Nem érdemes ezt borzasztó vétségnek tekinteni, persze, ha nem nézni őket állandóan és nem tud nélkülük meglenni a szexhez.

Következtetések:

Az ágy — a férfi éretté válásának egyik legfontosabb szakasza, és néha a valóságtól messze álló szerepet játszanak az ágyban. A színészi tehetség miatt, elveszíted a kapcsolatot vele, az igazival.

Te jól orientálódsz a párod kívánságaiban?

Betöltés ... Betöltés ...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük