A beteg izűleteket bármilyen stádiumban ki lehet kezelni

1 417

A beteg izűleteket bármilyen stádiumban ki lehet kezelni

Jó napot kívánok, kedves hölgyek!

Úgy gondolom, hogy eljött az ideje, hogy megosszam Önökkel a történetemet. Egész családom arthritisben és osteoarthritisban szenvedett. 40-en éves korban az egészségügyi problémák súlyosbodnak. Sok mindent tudok ezekről a betegségekről, mivel találkoztam kezelésükkel  otthoni körülmények között.  Egyet biztosan állíthatok – ha ilyen sors jutott Önöknek, nem könnyű megszabadulni tőle. De lehetséges.

Saját magamon próbáltam ki a népi kezelési módszereket: burgonya és joghurt kivonatokat ittam, növényi borogatásokat készítettem, ecetes terápiát végeztem. Ezeket hosszasan lehet sorolni. Az ízületek kezelése ezekkel a módszerekkel általános jellemzőkkel bír – sok időt igényelnek, a gyógyszerkeverékek íze és szaga gyakran egyszerűen kibírhatatlan. De a legsiralmasabb az, hogy az ilyen terápia nem ad hosszútávú eredményt. A fájdalom ismét visszatér, arra kényszerítve, hogy feladjuk és belefáradjunk a fájdalomba.

Kipróbálva számos népi receptet, amelyeket a családi jegyzetfüzetekben, fórumokon, újságokban találtam, megértettem – ideje elgondolkozni a gyógyszeres kezelésen. De nem titok senki számára sem, hogy a gyógyszerszedés, ha segít is a szervezet bizonyos területén, nem folyik le nyom nélkül a többi szerv tekintetében. Ez volt az az ok, amelyik megálljt (!) parancsolt nekem. Mi értelme tablettákat szedni az ízűleti fájdalmaktól, ha mellékhatásokat válthatnak ki? Ekkor jöttek segítségemre a kenőcsök és a krémek. Alkalmazva több szert különböző cégektől barátaim javaslatára, bizonyos megkönnyebbülést éreztem. De a fájdalom nem múlt el 100%-osan, csak «megengedett» egy időre.

Megmentőm az Osteoren nevű krém lett. Teljesen felforgatta az  fogalmamat az arthritis  kenőcsökről, és egészében véve az életemet is. A szer segített megfeledkezni az ízületi fájdalmakról, a duzzanatokról, a kellemetlen érzésektől a mozgás közben. A fájdalom nem tért vissza!

Az arthritis kezelésének titka – megfejtve!

A beteg izűleteket bármilyen stádiumban ki lehet kezelniKezelésem kurzusa körülbelül két hónapig tartott. Rendszeresen vittem fel a szert a problémás területekre, masszázst végeztem, igyekeztem sportolni lehetőség szerint. Az elején nehéz volt, de már két hét elteltével észrevettem a változásokat magamon és önérzetemen.

A munkahelyemen azt mondták, hogy románcom van, és szerelmes vagyok. Na ná – mosollyal az arcomon kezdtem járni, nem pedig a hátfájdalomtól megerőltettel. Testtartásom, járásom is megváltozott.  Amikor az embernek nem fáj semmije, a lépések  nyugodtabbak, az ember feje automatikusan felemelkedik. Egy ilyen nő sokkal vonzóbb, mint egy komor arcú hölgy, aki fél egy rossz mozdulattól, hogy nehogy új fájdalomhullámot idézzen elő.

Amikor az osteochondrosis kezelése elérkezett a logikus befejezéshez, nagyon sok energiát és új potenciált tapasztaltam magamon. A munka szinte „égett a kezemben”, minden sikerülni kezdett. Megjelent egy szenvedély –  többet csinálni, többet érkezni, többet kapni. A gyermekeim sem maradtak a figyelmemen kívül. Több időt tudtam  csalágtagjaimra fordítani, sétálni a friss levegőn, szabadtéri játékokat játszani. Korábban ilyen életmódról még álmodni sem mertem.

Nem akarja a négy fal között tölteni a hétvégéit, kényelmes helyzetet keresve a heverőn, hogy sehol se fájjon? Arról álmodozik, hogy tesz egy sétát a városban, végre valahára rendet rak a polcokon, alaposan kitakarítja a házat, elérve minden sarokba? Már elfeledkezett a táncról és a mozgásban gazdag foglalatosságokról? Kikezelve az arthritist új izgalmas hobbit találhat, élvezhet minden egyes napot. Milyen fantasztikus, amikor semmi sem fáj!

A hatásos kezelés meghozza gyümölcsét

A beteg izűleteket bármilyen stádiumban ki lehet kezelniKedves olvasók, saját magam győződtem meg ennek a krémnek  a hatásáról. Fő tanácsom – kövessék az útmutatót és ne adják fel. Megtapasztalva az első eredményeket   (ezek pedig a szer pár alkalommal történő alkalmazása után már megjelennek), szinte szárnyakat kapnak.

Az arthritis kezelése ezzel a módszerrel azért is jó, mert szinte nem igényel időt. Sőt ellenkezőleg – Önnek lehetősége lesz olyan módon beosztani idejét, hogy mindent érkezzen! Az élet modern ritmusában ez nem egyszerű feladat, értsenek egyet. És, ha emellett az ember ízűleti betegségekben szenved, éjszakánként nem tud aludni a fájdalom miatt… Milyen munkaképességről és jó hangulatról lehet szó!

A krém felvitele néhány percbe kerül. Amíg felszívódik, le lehet feküdni, megpihenni egy kicsit, elemezni a napi elvégzett munkát, elgondolkozni a közeli tervekről.

Meggyógyulva, Önnek lehetősége lesz ismét magas sarkút hordani, visszaadni a könnyedséget járásának, mozgásának pedig –  a kecsességet. Kortól függetlenül!

Azt mondják, hogy az ízületi gyulladás – az idősek előjoga. Megfeledkezve a fájdalomról az ízületekben és a hátban, Ön fiatalabbnak fogja magát érezni. Végtére is korunk – nem egy szám az igazolványban, hanem az életfelfogás, az energia, az életmód.

Megosztom Önökkel életerőm titkát, szívből kívánok mindannyiuknak jó egészséget és álmaik valóra válását!

★ Rendeld meg innen a legjobb áron ★

5 hozzászólás


 1. // Válasz

  A krém segített megszabadulni sokéves problémámtól, amely felemésztette életerőmet, időmet és idegeimet! Köszönöm a valóban hatásos tanácsot.


 2. // Válasz

  Nagyon szeretem édesanyámat, olyan nehéz sorsa volt, öregségére az arthritis teljesen kikészítette. A betegség előrehaladott állapotban van. Járni nehéz, nem is szólva az otthoni teendőkről. A szívem szakadt meg amikor láttam hogyan szenved. A krém nagyon segített nekünk. Édesanyám sokkal jobban van. Továbbra is használni fogjuk. Köszönjük!


 3. // Válasz

  Éjszakánként a fájdalom annyira erősödött, hogy lehetetlen volt aludni! Emiatt állandóan fáradt voltam, nem érkeztem elvégezni a munkámat. Ez a krém a megmentőm lett, segített nekem visszatérni a normális élethez és visszaadta a nyugodt alvást!


 4. // Válasz

  Lábaim úgy bedagadtak, hogy lehetetlen volt felvenni a cipőt. A krémet három hétig használtam, és a duzzadás eltűnt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük